zardel1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ενα sony dav dz100 για home theater και δε μπορεί να μου διαβάσει ταινία xvid. Ξέρει κανείς μήπως χρειάζεται κάποιο update?????? Περιμένω να μου δώσετε για άλλη μια φορά λύση
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Η Sony λέει ότι παίζει Divx αρχεία και στο manula που δίνει στην ίδια σελίδα αναφέρει ότι παίζει .avi και .divx αρχεία που περιέχουν divx βίντεο μόνο. Τα περισσότερα avi είναι σε xvid. Ίσως να πρέπει να αλλάξεις το fourCC code. Δοκίμασε επίσης με το AviAddXSubs να το κάνεις .DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους (το κάνει σε 2 λεπτά). Μην ξεχάσεις να ορίσεις σαν FourCC το Divx.
george69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ενα sony dav dz100 για home theater και δε μπορεί να μου διαβάσει ταινία xvid. Ξέρει κανείς μήπως χρειάζεται κάποιο update?????? Περιμένω να μου δώσετε για άλλη μια φορά λύση Όταν λέω εγώ για τη ΣΟΥΠΑ, που λέγεται SONY να με ακούτε!! Μόνο φρου-φρου κι αρώματα...και από ουσία- ΤΙΠΟΤΑ Εγώ έχω ένα παλιό home theater Samsung (μοντέλο 2004) με μία θύρα HDMI 1.1 και άλλη μία θύρα USB 1.1 (στην πρόσοψη). Ε, λοιπόν από τη θύρα USB μόνο *.mkv που δεν μου διαβάζει!!! Ενώ η SONY, 5 χρόνια μετά απ'το δικό μου μοντέλο (2009-2010)...ακόμα να υποστηρίξει όλα τα διαδεδομένα αρχεία από τις συσκευές της!! Είναι ή δεν είναι μάπα το καρπούζι?? Βέβαια εγώ ξέρω γιατί ακολουθεί αυτή την πολιτική, αλλά είναι λάθος πολιτική! Π.χ. δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή ταινιών από τη θύρα USB στις νέες τηλεοράσεις της, γιατί τότε (..θεωρούν στη Sony) ποιός θα αγοράζει τα BD και DVD Players της! Σήμερα, σε μιά εποχή που όλος ο κόσμος στρέφεται προς μιά όλο και πιό κόμπακτ λύση ή να το πώ διαφορετικά- σε συσκευές του τύπου "όλα σε ένα" ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! Δεν είναι τυχαίο ότι το 2010 αναμένονται τα πρώτα BD+Media Players- Συσκευές που θα αναπαράγουν τα πάντα- όλα τα φορμάτ Audio+Video!!!
zardel1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ φιλε μου θα το δοκιμασω αμεσως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- υπαρχουν καπου οδηγίες γιαυτα τα 2 προγραμματάκια??????
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ φιλε μου θα το δοκιμασω αμεσως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- υπαρχουν καπου οδηγίες γιαυτα τα 2 προγραμματάκια?????? Το FourCC είναι υπερβολικά απλό. Φορτώνεις το avi που δεν αναγνωρίζεται και επιλέγεις στο πάνω πεδίο DIV4 και στο κάτω DIV3 και πατάς Apply. Το 2ο, αν και είναι περισσότερο για ενσωμάτωση υπότιτλων σε xsub format, μπορεί να αλλάξει επίσης την δήλωση του αρχείου σε DivX (από xvid). Επέλεξε το avi, άσε κενό τον φάκελο προορισμού και πάτα start. Θα σου δημιουργήσει ένα αρχείο .divx Δοκίμασε να δεις αν και με ποιον τρόπο θα σου αναγνωρίσει το βίντεο. ---------------------------------------------------- @george69: Συμφωνώ με την τελευταία σου δήλωση φίλε. Πριν μια εβδομάδα πήρα από eshop το egreat (το είχε σε προσφορά στα 105€). Το μηχανάκι πετάει. Παίζει ότι του βάλω (αχεμ) και συνδέεται και σε video και radio servers στο internet. Εννοείται ότι δεν έχει πρόβλημα με υπότιτλους και DTS ήχο στα mkv. Αν μόνο έπαιζε και flv...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.