blacksuede Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 να ρωτήσω μπας και υπάρχει κανένας νικητής του συγκεκριμένου διαγωνισμού που να έχει ειδοποιηθεί? Να περιμένω ή να αρχίσω να ανησυχώ????:cry: νταξει όλα καλά ! Αύριο παραλαμβάνωωω:-)
limplixos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 να ρωτήσω μπας και υπάρχει κανένας νικητής του συγκεκριμένου διαγωνισμού που να έχει ειδοποιηθεί? Να περιμένω ή να αρχίσω να ανησυχώ????:cry: νταξει όλα καλά ! Αύριο παραλαμβάνωωω:-) Τι κέρδισες , αν επιτρέπεται;
mitnick Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα, εγώ βρέθηκα να έχω κερδίσει,το πρόβλημα είναι όμως ότι απο τις 21-12-09 με έχουνε πάρει τηλέφωνο και μου έχουνε πει ότι κέρδισα αλλα δεν μου λένε πως θα παραλάβω το δώρο μου. όταν τους περνώ και τους ρωτάω πως θα παραλάβω το δώρο μου. μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε δεν ξερουμε ακομα... το ποτε, και το που δεν ξέρει κανεις !!! το παλικαρι απο τι ειδα κερδισε ενα playstation3 το δικο μου δωρο να δουμε ποτε θα μου πουνε να παο να το παρο!!! (APPLE IPOD TOUCH 32GB)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.