Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο(αξιοπιστο) ειναι αυτο με την μεγαλυτερη εγγυηση.. γιατι στο θεμα της αποδοσης ολα ιδια ειναι...

Δημοσ.

καλο(αξιοπιστο) ειναι αυτο με την μεγαλυτερη εγγυηση.. γιατι στο θεμα της αποδοσης ολα ιδια ειναι...

Εννοείτε οτι προτιμάμε με την μεγαλύτερη εγγυηση αλλά ε δεν ειναι και όλα ίδια..

Πχ, αυτό με αυτο ,δεν είναι δυνατόν να μην έχει καλύτερη απόδοση το κεροσάν..

Δημοσ.

Εννοείτε οτι προτιμάμε με την μεγαλύτερη εγγυηση αλλά ε δεν ειναι και όλα ίδια..

Πχ, αυτό με αυτο ,δεν είναι δυνατόν να μην έχει καλύτερη απόδοση το κεροσάν..

αφου τα watt ειναι ιδια,ναι.. στο κεροσαν θα πληρωσεις ονομα,αξιοπιστια και εμφανιση... στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αναφερει καπου το κεροσαν μια τεχνολογια του ωστε να καιει λιγοτερο ρευμα ή να αποδιδει περισσοτερο απο τα κοινα αεροθερμα..
Δημοσ.

αφου τα watt ειναι ιδια,ναι.. στο κεροσαν θα πληρωσεις ονομα,αξιοπιστια και εμφανιση... στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αναφερει καπου το κεροσαν μια τεχνολογια του ωστε να καιει λιγοτερο ρευμα ή να αποδιδει περισσοτερο απο τα κοινα αεροθερμα..

Οχι απαραίτητα.

Εχω πάρει ένα Izzy 2000w,που το προτίμησα μόνο και μόνο επειδή τσιγκουνεύτηκα τα +12 ευρώ που έκανε σε σχέση με το Kerosun.

Πολύ λίγο το Izzy.Ανίκανο να ζεστάνει σκάρτα 3μ² μπάνιο.

Το Kerosun το πέτυχα σε φιλικό σπίτι πριν λίγες μέρες,Κεφαλλονιά-χωριό-φούλ υγρασία.Εκτελούσε χρέη θερμάστρας για κουζίνα 15μ² και δέν μπορούσες να σταθείς απο την ζέστη.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απαραίτητα.

Εχω πάρει ένα Izzy 2000w,που το προτίμησα μόνο και μόνο επειδή τσιγκουνεύτηκα τα +12 ευρώ που έκανε σε σχέση με το Kerosun.

Το Kerosun το πέτυχα σε φιλικό σπίτι πριν λίγες μέρες,Κεφαλλονιά-χωριό-φούλ υγρασία.Εκτελούσε χρέη θερμάστρας για κουζίνα 15μ² και δέν μπορούσες να σταθείς απο την ζέστη.

Πιο μοντέλο izzy πήρες φίλε μου ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτο που ρωτας.. αλλα σου προτεινω αυτο το καλοριφερ τεχνολογιας mica http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11081 το ειχα για ενα διαστημα το συγκεριμενο και ειναι φοβερο.. ζεσταινει πολυ γρηγορα τον χωρο με αποτελεσμα να σου κανει οικονομια λογω του θερμοστατη. Για τα 2000watt που καταναλωνει αποδιδει σιγουρα το διπλασιο απο τα αεροθερμα,convector,αλογονου,καλοριφερ λαδιου. υπαρχει και το μικα της izzy που ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν θα αποδιδει το ιδιο οπως της rohnson...

+1 για το συγκεκριμένο θερμοπομπό. Ό,τι καλύτερο έχουμε αγοράσει μετά από την απόδοση της κεντρικής θέρμανσης. Εξαιρετική απόδοση, λογικότατο ρεύμα.

Δημοσ.

δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτο που ρωτας.. αλλα σου προτεινω αυτο το καλοριφερ τεχνολογιας mica http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11081 το ειχα για ενα διαστημα το συγκεριμενο και ειναι φοβερο.. ζεσταινει πολυ γρηγορα τον χωρο με αποτελεσμα να σου κανει οικονομια λογω του θερμοστατη. Για τα 2000watt που καταναλωνει αποδιδει σιγουρα το διπλασιο απο τα αεροθερμα,convector,αλογονου,καλοριφερ λαδιου. υπαρχει και το μικα της izzy που ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν θα αποδιδει το ιδιο οπως της rohnson...

+1 για το συγκεκριμένο θερμοπομπό. Ό,τι καλύτερο έχουμε αγοράσει μετά από την απόδοση της κεντρικής θέρμανσης. Εξαιρετική απόδοση, λογικότατο ρεύμα.

Έχεις τον izzy θερμοπομπο ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Αν ρωτάς εμένα, όχι. Έχω τον Rohnson, και μάλιστα 2, αγορασμένους από τον Κωτσόβολο πέρυσι. Βγάζει δύο, αν δεν κάνω λάθος. Ο μεγαλύτερος, είναι σαφώς καλύτερος, και μπορώ να σου πω και πιο οικονομικός από το μικρό, γιατί ο θερμοστάτης τον κάνει να λειτουργεί λιγότερο. Έχω και convectors, αλλά καίνε πάρα πολύ ρεύμα, κι ας έχουν την ίδια απόδοση σε watt. Η απόδοση του συγκεκριμένου (δεν ξέρω για τους υπόλοιπους) είναι πολύ μεγάλη. Μετά από εμάς, τον αγόρασαν και τα υπόλοιπα σπίτια του σογιού :-D (ούτε ποσοστά να έπαιρνα).

Δημοσ.

<p>Αν ρωτάς εμένα, όχι. Έχω τον Rohnson, και μάλιστα 2, αγορασμένους από τον Κωτσόβολο πέρυσι. Βγάζει δύο, αν δεν κάνω λάθος. Ο μεγαλύτερος, είναι σαφώς καλύτερος, και μπορώ να σου πω και πιο οικονομικός από το μικρό, γιατί ο θερμοστάτης τον κάνει να λειτουργεί λιγότερο. Έχω και convectors, αλλά καίνε πάρα πολύ ρεύμα, κι ας έχουν την ίδια απόδοση σε watt. Η απόδοση του συγκεκριμένου (δεν ξέρω για τους υπόλοιπους) είναι πολύ μεγάλη. Μετά από εμάς, τον αγόρασαν και τα υπόλοιπα σπίτια του σογιού :-D (ούτε ποσοστά να έπαιρνα).</p>

Βασικά σε αυτή την κατηγορία έχουν όλοι την οσια απόδοση. Εγώ προτίμησα τον izzy στα 75 ευρώ διότι έχει λειτουργία eco.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πιο μοντέλο izzy πήρες φίλε μου ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Τούτο το άθλιο

Λογικό. Για καλή απόδοση πρέπει να δώσεις πάνω από 50 ευρώ.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Οχι απαραίτητα.

Τέλεια, κάτι τέτοιο περίμενα να δώ :-D , το Kerosun σε αρκετές περιγραφές καταστημάτων έχω δει οτι αναφέρει κατάλληλο για 8 τμ , ενω τα περισσότερα(πάλι στα 2000w)λένε 2 τμ ...

Δημοσ.

Πάντως για να δείτε πόσο οικονομικό είναι ενα άριστης απόδοσης aircondition θα σας πω για χθες που κανα μια μέτρηση στο δικό μου.

Δωμάτιο 13 τ.μ αμόνωτοι τοίχοι με αλουμίνια  (διπλά τζάμια όχι ενεργειακά) Αθήνα κέντρο . 
Κλιματιστικό με συντελεστή απόδοσης στην θέρμανση  COP = 5.03 κλάσης Α+++
Ρυθμισμένο στους 19 βαθμούς θέση ανεμιστήρα quiet. 
Εξωτερική θερμοκρασία 12-14 βαθμούς.

Δούλεψε 5 ώρες και με την βοήθεια μετρητή κατανάλωσης έκαψε 1.9 kwh . Δηλαδή την ώρα  0.38 kw ή αλλιως  380 watt την ώρα (όσο καίει το pc μου δηλαδή σε σχεδόν full load όταν παίζω battlefield 3 :P )

Σκεφτείτε πόσα καίει ένα τυπικό καλοριφέρ λαδιού την ώρα......

Δημοσ.

Πάντως για να δείτε πόσο οικονομικό είναι ενα άριστης απόδοσης aircondition θα σας πω για χθες που κανα μια μέτρηση στο δικό μου.

Δωμάτιο 13 τ.μ αμόνωτοι τοίχοι με αλουμίνια  (διπλά τζάμια όχι ενεργειακά) Αθήνα κέντρο . 

Κλιματιστικό με συντελεστή απόδοσης στην θέρμανση  COP = 5.03 κλάσης Α+++

Ρυθμισμένο στους 19 βαθμούς θέση ανεμιστήρα quiet. 

Εξωτερική θερμοκρασία 12-14 βαθμούς.

Δούλεψε 5 ώρες και με την βοήθεια μετρητή κατανάλωσης έκαψε 1.9 kwh . Δηλαδή την ώρα  0.38 kw ή αλλιως  380 watt την ώρα (όσο καίει το pc μου δηλαδή σε σχεδόν full load όταν παίζω battlefield 3 :P )

Σκεφτείτε πόσα καίει ένα τυπικό καλοριφέρ λαδιού την ώρα......

Ναι, αλλά στα μεγάλα κρύα, το κλιματιστικό δεν ζεσταίνει αρκετά. Τα πόδια είναι κρύα. Ακόμα και το inverter που έχω εγώ (12άρι Daikin). Και τα μεγάλα κρύα είναι σχετικά για τον καθένα. Επίσης, κανείς στο σπίτι μου δεν αντέχει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί το κλιματιστικό στη θέρμανση. Μας φαίνεται ανυπόφορη. Άσε που μόλις το σβήσεις, είναι σαν να μην άναψες τίποτα ποτέ. Σχεδόν στιγμιαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...