LaryHimura Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 μερικες φορες όταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται δυνατα ενας ανεμηστηρας στο συστημα(δεν ξέρω ποιος)και για να σταματησει πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω τον υπολογιστη(η επανεκκίνηση δεν πιάνει)και όταν το κανω αυτο μου γραφει στο bios "boot overclock failed press f11 to continue,del to enter setup".Επίσης χτες για πρώτη φορα μου το έκανε μετα από 3 ώρες που τον είχα ανοιχτο αν και πολυ σιγανότερα και τον ακουσα σαν να ανευοκατευαζε στροφες.Τί μπορεί να ειναι?Μην πάρω και καμια φωτιά!επισης υελω να ενημερώσω ότι δεν προσπάθησα καθόλου να κάνω overclock το pc.
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Από τι αποτελείται το σύστημά σου; Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να στήσεις αυτί με ανοιχτό κουτί.
LaryHimura Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να στήσεις αυτί με ανοιχτό κουτί. δηλαδη πρεπει να αντικαταστησω αυτον που κανει θορυβο?
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται απ' το για ποιον μιλάμε. Αν ρυθμίζεται μέσω BIOS ή ενός utility, δε χρειάζεται. Αν όχι, τον αλλάζεις (αν είναι εφικτό αυτό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.