Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο τροφοδοτικο???

skiner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το τροφοδοτικο.τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μ ειναι τα εξης¨Intel Core duo 2.4Ghz Q6600 RAM:2Gb καρτα γραφικων Gforce 8600GT 512Mb . εκει π παιζω στον υπολογιστη σβηνει ξαφνικα και κανει επαννεκινηση μεχρι τα BIOS και μετα ξανα απο την αρχη ξεκιναει μεχρι τα BIOS και RESTART ξανα. εκλεισα τον διακοπτη απο πισω και φορτωσε τα windows. συνεχιζει ομως να γινεται το ιδιο. καμια συμβουλη ???

Δημοσ.

επισης δεν αναφερω οτι οντως υπαρχει προβλημα με το τροφοδοτικο απλως κατεβασα το speedfan kαι το pc πιανει απιστευτεσ θερμοκρασιες καθαρισα το ανεμιστηρακι και προσεξα οτι το τροφοδοτικο μυριζε λιγο καμενο!!θελω συμβουλες απλως στο τι μπορει να φταιει!

Δημοσ.

μου το ξανα εκανε σορρυ που αργω. το μοντελο ειναι multirama model:LKP9-4 400W.το speedfan το κατεβασα απλως για να δς θερμοκρασιες που πιανω πχ επιανα 64C στο temp3 kai GPU 55C HDO 55C TEMP1 57C

Δημοσ.

Σε κατάσταση ηρεμίας αυτά; Δοκίμασε με το HWMonitor.

Αν έχουν μια βάση τα temps και μιλάμε για idle, υπάρχει πρόβλημα.

Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι μεγάλη πατάτα. Δες αν μπορείς πόσα Α βγάζει σε κάθε γραμμή.

Δημοσ.
μυριζει καμενο κιολας μεσα στο Pc και προερχεται απο το τροφοδοτικο.μισο να δω

Τι να δεις.. άμα μυρίζει καμμένο, επέστρεψέ το όπως είναι και πες τους να σοβαρευτούν που βάζουν όλες τις μουφιές και να στο αλλάξουν με ένα καλύτερο.

Δημοσ.

οι core kai oi 4is einai 41 με 45C το temperature 3 65C

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:54 ----------

το pc ειναι 2 ετων δεν μ εχει βγαλει κανενα προβλημα ποτε απλως το εχω πολλες ωρες ανοιχτο και ξαφνικα αρχισε να γινετε αυτο π ανεφερα!σκεφτομουν να βαλω ενα νεο τροφοδοτικο 600w και cooler απλως δν γνωριζω απο αυτα πολλα και την διαφορα τους και αν αξιζει να αλλαξω!

Δημοσ.

Αν είναι εντός εγγύησης το πας πίσω και στο αλλάζουν με ένα καλύτερο.

Αν δεν είναι, πάλι πας σε ένα καλύτερο, απλά το πληρώνεις απ' την τσέπη σου.

Δοκίμασε όμως μ' ένα άλλο μπας και δεν ευθύνεται αυτό, που δε νομίζω (να μην ευθύνεται)..

Δημοσ.

και εγω αυτο πιστευω γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες πολθ υψηλες, μπορει να εχει σχεση το τροφοδοτικο?σχετιζετε με αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...