dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ξεκινάω το pc και πάει να μπει στα win μετά την εικόνα που φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη<ακούγεται ο ήχος οτι έχει μπει> αλλά για να ξεκινήσουν τα win πρέπει να κα΄νω επαννεκίνηση. ΄Δοκίμασα την vga σε άλλο pc και λειτούργησε κανονικά. Έβαλα άλλη μνήμη στο pc μου και έκανε πάλι το ίδιο. Έκανα format και έβαλα απο την αρχή τα win αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Έχω 8400,4gb ram,4870 1gb,5σκληρούς με pci sata και τροφοδοτικό ένα thermaltake 750watt. To μόνο που δεν έχω κάνει είναι να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό.... Ένα απλό 450watt θα σηκώσει το σύστημα μου χωρίς την κάρτα γραφικών? Προτείνετε κάποια λύση μήπως γλιτώσω την αλλαγή του τροφοδοτικόύ.....
crocoo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για δοκίμασε μια άλλη vga σε αυτό το pc. Καμιά φορά παρουσιάζεται απρόσμενο πρόβλημα συμβατότητας.
dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Και δεν θυμάμαι απο ποια στιγμή και μετά μου το έκανε αυτο ωστε να είμαι ποιο συγκεκριμένος.... Δυστυχώς βλέπω να είναι το τροφοδοτικό..... Η λέτε να μου δημιουργεί το πρόβλημα η pci raid sata?(τους σκληρούς τους βλέπει κανονικά και το bios και τα win.Αλλά μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο bios? Eυχαριστώ.
dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Kαι μητρική που ξέχασα έχω την GIGABYTE GA-P35-S3G... phanispal το 450αρι το έχω για δοκιμές ουτε θυμάμαι την μάρκα....Πρέπει να τρώει μπανάνες αλλά μόνο καλές....
dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Με άλλη vga απλή χωρίς τροφοδοσία μπαίνει κανονικά.... Οπότε η τροφοδοτικό η ασυμβατότητα vga με μητρική? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:50 ---------- Δοκίμασα κα ιέδωσα τροφοδοσία απο άλλο τροφοδοτικό αλλά η οθόνη δεν έδειχνε τπτ..... Έχετε καμια άλλη ιδέα?
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δύσκολο να αντιμετωπίζει προβλήματα τροφοδοσίας το συγκεκριμένο psu. Θα πόνταρα το σπίτι (που δεν έχω) στην pci raid, αλλά μετά είπες πως δούλεψε με άλλη κάρτα. Κουλό bug, τσέκαρες αν υπάρχει κάποιο updated bios; Δοκίμασες την κάρτα σε άλλη pci; (τόσες έχει).
dreaming123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Θα δοκιμάσω κ αλλή vga 4870 φίλου μου και αν λειτουργήσει τότε θα αλλάξω και θύρα την pci raid... Αντε να δούμε.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:01 ---------- Με του φίλου μου την 4870 λειτουργεί κανονικά το pc.... Έβγαλα τελείως την pci raid με την δικιά μου 4870 αλλά τπτ.... Οπότε υπάρχει ασυμβατότητα μητρικής και 4870,,,,,,,
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον τα έχει παίξει η 4870 σου και δουλεύει όποτε θυμάται. Ασυμβατότητα είναι σχεδόν απίθανη.
dreaming123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μα δεν έχει κανένα πρόβλημα σε άλλο pc....Την έδωσα σε έναν φίλο μου και έπαιζε όλο το βρα΄δυ. Και σε εμένα δεν ε΄χει παρουσιάσει κα΄τι.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ---------- Να την στείλω για έλεγχο....Αλλά τι πρόβλημα να τους πω οτι έχει? Γιατι αν τους πω να μου κάνουν έλεγχο πάλι θα πάει για τεστ ΟΚ.
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις πάρει όλα τα parts από το ίδιο μαγαζί, πήγαινε όλο το κουτί πίσω με σημείωση "κόψτε το λαιμό σας".
dreaming123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν τα έχω πάρει όλα απο το ίδιο μαγαζί.... Τελικά έιναι η vga....Δοκίμασα ακριβως το ίδιο μοντέλο vga και μπάινει κανονικά στα win.... Kαι τώρα πως εξηγώ στο τμήμα service τι πρόβλημα έχει η vga? Αυτοι θα την βάλουν και θα δουν οτι λειτουργεί μια χαρά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.