gdriver Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα παιδες. εχω εναν σκληρο εσωτερικο 1tb της samsung spinoint f1.αγορασα μια θηκη εξωτερικη την icybox Raidsonic IB-318S2-B Case 3.5" και θελησα να τη συνδεσω στις θυρες e-sata του υπολογιστη. η μητρικη ειναι asus p5e64 ws evolution. δε βλεπει τον σκληρο σε e-sata αλλα ολα ενταξει σε usb. ο controller των 2 e-sata ειναι ενας marvell 88es6145 ρυθμισμενος απο το βιος σε legacy mode.να αναφερω πως δεν υπαρχει επιλογη ahci mode παρα μονο legacy,raid,disable. οταν στην αλλη θηκη που εχω ,συνδεσω dvd writer το βλεπει κανονικα.το DVD μεσω e-sata το αναγνωριζει αμεσως ενω το σκληρο οχι και με τις δυο θηκες που εχω .το βιος του controller τον βλεπει αλλα τα windows οχι. ουτε καν απο το administrative tools. εχω περασει νεους οδηγους απο την ιστοσελιδα της asus αλλα τιποτα. θεωρω λιγο απιθανο και οι 2 θηκες να ειναι προβληματικες και μαλιστα η μια με dvd να παιζει κανονικα ενω με το δισκο οχι. να σημειωσω πως ο δισκος συνδεδεμενος εσωτερικα παιζει μια χαρα. μπορω να παρω ενα bracket που να συνδεεται σε εσωτερικη sata και να βγαζει e-sata αλλα θελω να λυσω αυτο το προβλημα με ''κανονικο'' τροπο. καμια ιδεα; το λειτουργικο ειναι windows xp 32 bit. τα καλωδια ειναι αυτα που ηρθαν μαζι με τη θηκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.