ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πραγματι, εβγαλα πιστωτικη χθες στην Alpha bank. Χρειαζεσαι οπως και δηποτε βεβαιωση αποδοχων ή εστω βεβαιωση μισθοδοσιας απο τον εργοδοτη οτι εχεις καποιο εισοδημα. Τα πας αυτα μαζι με το εκαθαριστικο και την ταυτοτητα σου στον υπαλληλο και το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου βγαλουν την καρτα. Το μινιμουμ ποσο που μπορεις να πιστωσεις ειναι 1500 ευρω. Απο εκει και περα μου το τονισαν οτι οι δοσεις θα πρεπει να δινονται -στην ωρα τους- αλλιως τρως "προστιμο". Αν τα πληρωνεις στην ωρα τους τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα και καμια κρυφη χρεωση. 1
mrsmokes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 παιδια πηγα στην εθνικη τραπεζα να βγαλω πιστωτικη και μου ειπαν πως δεν γινετε να βγαλω διοτι ειμαι μικρομισθωτης τι μπορω να κανω τωρα ? μηπως φταιει η τραπεζα , να παω σε αλλη ? θελω να την βγαλω για να αγορασω με δοσεις .
πιτόγυρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 δε βγάζουν εύκολα κάρτες πλέον.άμα το εισόδημα σου είναι χαμηλό δύσκολα θα βγάλεις.
z4rx07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πάνε οι εποχές που έδιναν πιστωτικές έτσι, δυστυχώς. Πρέπει να δουν καλό μισθό για να σου την δώσουν. Δοκίμασε να βάλεις δόσεις μέσω τράπεζας χωρίς την χρήση πιστωτικής, αν στο εγκρινουν καλως, αν οχι απλα δεν το αγοραζεις. Αν εχεις την ιδιοτητα του φοιτητη, βγαλε φοιτητικη με μικρο πιστωτικο οριο, μπορει να στην εγκρινουν.
mphxths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα βγαλει πιστωτικη στις καλες εποχες..πλεον δεν δινουν ευκολα.. δεν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις , και προστιμα , αν πληρωνεις στην ωρα σου... οι λογαριασμοι εκδιδονται καθε μηνα με εξοφληση τον επομενο....αν εξοφλησεις εχει καλως..αν δωσεις την ελαχιστη καταβολη και αφησεις υπολοιπο....πεφτει ενα μικρο επιτοκιο στο υπολοιπο ποσο... θελει ελεγχο και αυτοσυγκρατηση η πιστωτικη και για τον θεο...ΟΧΙ ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΕΙΣ....
aris1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πάνε οι εποχές που έδιναν πιστωτικές έτσι, δυστυχώς. Kαλα οχι και δυστηχως... Καταστρεψανε την ανθρωποτητα οι καρτες (εξαιρουνται οσοι τις χρειαζονταν πραγματικα περι δουλειας-αγορών)
mphxths Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Kαλα οχι και δυστηχως... Καταστρεψανε την ανθρωποτητα οι καρτες (εξαιρουνται οσοι τις χρειαζονταν πραγματικα περι δουλειας-αγορών) δυστυχως ειναι μεγαλο θεμα αυτο...οι καρτες δεν καταστρεφουν τους ανθρωπους...η αλογιστη χρηση τους ....το θελω τα παντα τωρα..και τα πληρωνω με πιστωτικη...(εννοω για ειδη πολυτελειας..οχι να υπαρξει αναγκη). Και μετα νομιζει ο αλλος οτι η πιστωτικη ειναι τζαμπα χρημα..δεν πρεπει να την πληρωσει μετα....και μετα εχουμε τους αλλους..που εχουν 50 πιστωτικες για να πληρωνει η μια την αλλη....παλι λες και ειναι τζαμπα αυτες..δεν πρεπει να "δουν" κανονικο χρημα καποια στιγμη για να πληρωθουν.... και μετα ο αλλος σκεφτεται να κανει και υπεραναληψη και νομιζει οτι επιασε τον παππα απο τα @@... τεσπα.. οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους..ο χρηστης πρεπει να ειναι προσγειωμενος και να την διαχειριζεται σωστα....
Lola92 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας θελω να βγαλω πιστωτικη φοιτιτικη καρτα αλλα δεν εχω εισοδημα και οι γονεισ μου δεν μπορουν να μπουν εγγυητες.....η eurobank λεει οτι δεν χρειαζονται δικαιολογιτικα και εγγυητες ειναι αληθεια......??????
deesnider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας θελω να βγαλω πιστωτικη φοιτιτικη καρτα αλλα δεν εχω εισοδημα και οι γονεισ μου δεν μπορουν να μπουν εγγυητες.....η eurobank λεει οτι δεν χρειαζονται δικαιολογιτικα και εγγυητες ειναι αληθεια......?????? Το ότι θέλεις να βγάλεις πιστωτική κάρτα - άρα και να τη χρησιμοποιείς - χωρίς να έχεις κάποιο εισόδημα, το αφήνω ασχολίαστο. Φαντάζομαι ότι είσαι σίγουρη πως θα μπορείς να την εξοφλείς. Σοβαρά όμως τώρα: Ρώτησες σε τράπεζα και σού είπαν ότι εκδίδουν πιστωτική κάρτα, χωρίς δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό εφορίας, αποδείξεις μισθοδοσίας κ.τ.λ.) και χωρίς καν εγγυητή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα