nikosBruin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν πάει καθόλου καλά η φετινή χρονιά. Και γενικά έχουμε ξεμείνει από καλές σειρές...
seishirosakura Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα πλάκα, ήταν καμιά φορά γυναίκα στο στόχο του Dark Passenger? Μπορεί να σκαλώνω αλλά δε θυμάμαι καμία περίπτωση.
marantonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα πλάκα, ήταν καμιά φορά γυναίκα στο στόχο του Dark Passenger? Μπορεί να σκαλώνω αλλά δε θυμάμαι καμία περίπτωση. Σωστα, δε μου 'χει περασει καν απο το μυαλο. Ποτε δε σκοτωσε γυναικα ο Dexter. Τι παιζει; αυτες δε κανουν φρικτα εγκληματα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Σωστα, δε μου 'χει περασει καν απο το μυαλο. Ποτε δε σκοτωσε γυναικα ο Dexter. Τι παιζει; αυτες δε κανουν φρικτα εγκληματα; Φυσικα και κανουν,απλα επι το πλειστον οι ανδρες εχουν την πρωτοκαθεδρια σε κατι τετοια.Αν θυμαμαι σωστα και στο βιβλιο παντως,δεν παιζει κατι τετοιο.
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Σωστα, δε μου 'χει περασει καν απο το μυαλο. Ποτε δε σκοτωσε γυναικα ο Dexter. Τι παιζει; αυτες δε κανουν φρικτα εγκληματα; Νομίζω κάνετε λάθος. Έχει σκοτώσει μια φορά ένα ζευγάρι μαζί (γυναίκα και άντρα), τότε που τον είχε δει το παιδάκι και είχε κάνει το σκίτσο του, που τελικά ήταν ο Χριστός. Και φυσικά (δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξεχάσατε αυτό - εγώ ακόμα κλαίω τα βράδια που δεν παίζει πια στη σειρά ) τη Layla.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω κάνετε λάθος. Έχει σκοτώσει μια φορά ένα ζευγάρι μαζί (γυναίκα και άντρα), τότε που τον είχε δει το παιδάκι και είχε κάνει το σκίτσο του, που τελικά ήταν ο Χριστός. Και φυσικά (δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξεχάσατε αυτό - εγώ ακόμα κλαίω τα βράδια που δεν παίζει πια στη σειρά ) τη Layla. Και το πρώτο θύμα του Dexter ήταν γυναίκα. Το έχουν δείξει σε flashback (με τον Dexter να είναι γενικά πολύ αδέξιος και στα "νιάτα" του).
sotos65 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Έχει σκοτώσει αρκετές... http://dexterwiki.sho.com/page/Dexter%27s+Victims
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τελικά στο internet υπάρχει wiki για τα πάντα?
nikosBruin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Και την φιλενάδα του τη Λίλα σκότωσε στο Παρίσι.
marantonis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 οντως μου ξεφυγαν. Καλα να παθει η λαιλα η αντροχωριστρα.
Speculoos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια μαζεμένα και η γενική εντύπωση είναι ότι παρόλο βλέπεται ακόμα αρκετά ευχάριστα, έχει χάσει αυτό το σκοτεινό στοιχείο που σε μαγνήτιζε στις περασμένες σεζόν. Παραμένει πάντως κορυφαία σειρά παρά την ύπαρξη ψιλοβαρετών side stories ή και σεναριακών τρυπών όπως γιατί χρειαζόταν το τελείως τυχαίο και αναπάντεχο τρακάρισμα και η διάρρηξη στο σπίτι του Cole ώστε να μάθουμε για κάποιους από τους συνεργούς του Boyd και του oδοντίατρου όταν ο τελευταίος προτού πεθάνει είχε πάρει τηλέφωνο κάποιον συνεργό του; Μπορούσαν πολύ ποιο εύκολα μέσω της τελευταίας κλήσης να οδηγηθούν σε κάποια άκρη. Ίσως ήθελαν οι σεναριογράφοι με κάποιο ατσούμπαλο τρόπο να μπλέξουν την αστυνομία και σε αυτή την έρευνα...
Japan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια μαζεμένα και η γενική εντύπωση είναι ότι παρόλο βλέπεται ακόμα αρκετά ευχάριστα, έχει χάσει αυτό το σκοτεινό στοιχείο που σε μαγνήτιζε στις περασμένες σεζόν. Παραμένει πάντως κορυφαία σειρά παρά την ύπαρξη ψιλοβαρετών side stories ή και σεναριακών τρυπών όπως γιατί χρειαζόταν το τελείως τυχαίο και αναπάντεχο τρακάρισμα και η διάρρηξη στο σπίτι του Cole ώστε να μάθουμε για κάποιους από τους συνεργούς του Boyd και του oδοντίατρου όταν ο τελευταίος προτού πεθάνει είχε πάρει τηλέφωνο κάποιον συνεργό του; Μπορούσαν πολύ ποιο εύκολα μέσω της τελευταίας κλήσης να οδηγηθούν σε κάποια άκρη. Ίσως ήθελαν οι σεναριογράφοι με κάποιο ατσούμπαλο τρόπο να μπλέξουν την αστυνομία και σε αυτή την έρευνα... Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, το κινητό του οδοντίατρου δεν το χρησιμοποίησαν να δουν ποιον κάλεσε???
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ αναρωτήθηκα το ίδιο, αλλά καταρχήν και να το χρησιμοποιούσαν, δε θα μπορούσαν να βρούνε σε ποιον ανήκει ο αριθμός. Εκτός αυτού όμως, αν θυμάμαι καλά δεν είχε κινητό ο τύπος. Κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί όταν βρήκαν το αίμα στο καρτοτηλέφωνο. Οπότε ήταν ή του Dexter ή της τύπισας το κινητό, το οποίο άρπαξε όσο μιλούσαν. Επομένως δεν αποκλείεται η κλήση αυτή να παίξει κάποιο ρόλο σε μελοντικό επεισόδιο, όταν η αστυνομία συλλάβει τον τύπο στον οποίο τηλεφώνησε.
tzinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ενταξει και μενα με αρεσει αυτη η σεζον, σε συγκριση με αλλες σειρες παραμενει κορυφαια, απλα πολιοσυνηθίσαμε τον ντεξτερ. Πλεον δυσκολα θα μας σοκαρει, θα μας ξαφνιασει....Μακαρι να μπορεσει να βγαλει αλλη μια δυνατη σεζον στα επιπεδα τα αρχικα και να βρουνε τροπο να το τελειωσουνε εντυπωσιακα. Φετος δεν υπαρχει η ενταση με τον μεγαλο αντιπαλο , το κυνηγι του ντεξ δεν ειναι προσωπικο, ειχαμε και την μεταβαση απο την ριτα στο νεο κοσμο του ντεξ....Παντα οταν μια σειρα τραβαει χρονια, αρχιζει και κουραζει. Εχω παντος την εντυπωση οτι θα εχουμε δυνατο και αποκαλυπτικο τελος στη σεζον Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η σεζον...αλλα αποδεδειγμενα δεν εχει γουααουυυ φιλιγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.