Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η σεζον...αλλα αποδεδειγμενα δεν εχει γουααουυυ φιλιγκ

Έχει όμως... "feelings" o Dexter. :P

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, το κινητό του οδοντίατρου δεν το χρησιμοποίησαν να δουν ποιον κάλεσε???

ο οδοντιατρος δεν ειχε κινητο. καλεσε απο το κινητο του Dexter.

Δημοσ.

ο οδοντιατρος δεν ειχε κινητο. καλεσε απο το κινητο του Dexter.

Και πάλι, το κινητό αυτό δεν εξαφανίστηκε μετά...

Δημοσ.

Ε.τι τρελαίνεστε;εσείς από ένα νούμερο τηλεφώνου μπορείτε να βρείτε κάτοχο;;και μην πείτε μπάτσος είναι ο Dexter καμία σχέση,αλλά και να ήταν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εύκολα.

Δημοσ.
Πρεπει σιγα σιγα να την τελειωνουν την σειρα.

Δεν κουραζει,βλεπεται ανετα,αλλα το να δειχνεις συνεχως το ιδιο και το ιδιο ,καποτε θα κουρασει.

Πλάκα κάνεις; το General Hospital από το 1963 τα ίδια δείχνει.

Δημοσ.
ενταξει και μενα με αρεσει αυτη η σεζον, σε συγκριση με αλλες σειρες παραμενει κορυφαια, απλα πολιοσυνηθίσαμε τον ντεξτερ. Πλεον δυσκολα θα μας σοκαρει, θα μας ξαφνιασει....Μακαρι να μπορεσει να βγαλει αλλη μια δυνατη σεζον στα επιπεδα τα αρχικα και να βρουνε τροπο να το τελειωσουνε εντυπωσιακα. Φετος δεν υπαρχει η ενταση με τον μεγαλο αντιπαλο , το κυνηγι του ντεξ δεν ειναι προσωπικο, ειχαμε και την μεταβαση απο την ριτα στο νεο κοσμο του ντεξ....Παντα οταν μια σειρα τραβαει χρονια, αρχιζει και κουραζει. Εχω παντος την εντυπωση οτι θα εχουμε δυνατο και αποκαλυπτικο τελος στη σεζον

Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η σεζον...αλλα αποδεδειγμενα δεν εχει γουααουυυ φιλιγκ

Και όμως ξέρεις ποιο θα έιναι το γουαου της σαιζόν?

Οτι πλέον έχουμε και την Dexterina................εκεί αισθάνομαι πως πάιε η δουλειά

Το κινητό ήταν της τύπισσας...το είπε μόλις κατάλαβαν πως μιλούσε....

Μόνο σε μένα σπαει τα νεύρα ο Quinn?

Δημοσ.

Εγώ βλέπω την Dexterina σε τραπέζι!

Ωραίο το σημερινό με τρελό cliffhanger στο τέλος,όποιος δεν τα μπορεί ας περιμένει να το δει μαζί με το επόμενο.

Δημοσ.
επιτελους, καιρος ηταν για cliffhanger (δεν το χω δει ακομα)

Dexterina rules , εκτός των άλλων είναι και πολύ καλή ηθοποιός............

Δημοσ.

Η lumen στο τραπέζι ποτέ,για τρελή είναι πάρα πολύ ισορροπημένη,

Dexter+Lumen sitting in a tree..k.i.s.s.i.n.g..

τους βλέπω στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου να είναι αγκαλιασμένοι και 90+ χρονών.(6 feet under φάση)

Από cliff-hanger είχαμε και άλλα όπως το βίντεο που τον έδειχνε στην μαρίνα (και το έσβησε με ένα απλό delete και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα,αν είναι δυνατών) και στο κάτω-κάτω προς το παρών δεν δείχνουν τίποτα οι φώτο. Μάλλον για robocop στο τραπέζι το βλέπω το θέμα,είναι και βρόμικος μπάτσος,ο Quinn απλά είναι σπαστικός.

Δημοσ.

Βασικά περιμένω την στιγμή που θα είναι ................

Μαζί με κάποιον πάνω στο τραπέζι........(απο τους βιαστές? ) και η Lumen θα μπήγει το μαχαίρι βοηθούμενη απο τον Dexter......και για να πω την κακία μου αν είναι ο Quinn θα το ευχαριστηθώ έστω και αν πρακτικά το καλό πάει να κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...