klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Τα είδα μαζεμένα απο το 5χ06 που το είχα αφήσει μέχρι το τέλος.. Δεν μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστηκα. Ακόμα και η 3η φαντάζει πολύ καλύτερη σε σχέση με την 5η σεζόν. Που διάολο είναι ο DARK passenger με όλη τη σημασία της λέξης; :\ Λυπάμαι που το λέω αλλα μπούρδα σεζόν.. Δεν το περίμενα με τίποτα μετά απο ΤΟ φινάλε της προηγούμενης :\
nikosBruin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ. Τελικά είναι δύσκολο για μια σειρά να κρατήσει καλό επίπεδο επί 5 χρόνια. Κάπου θα κάνει κοιλιά. Γιατί άραγε; Ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα συγγραφέων που να έχει συνεχώς καλές ιδέες. Ή ίσως η επιτυχία κάπου να τους αλλάξει και να τους κάνει απρόσεκτους... Η μόνη σειρά που έχω δει και δεν έκανε κοιλιά ήταν το The Shield. (Πιθανότατα και το The Wire, αλλά δεν το έχω δει ακόμη...)
DKNI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά είναι δύσκολο για μια σειρά να κρατήσει καλό επίπεδο επί 5 χρόνια. Supernatural Εντελως αθλιο το σκηνικο με τη ζελατινα που τους εκρυβε Aπο τα πιο αθλια τεχνασματα
marantonis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Supernatural Εντελως αθλιο το σκηνικο με τη ζελατινα που τους εκρυβε Aπο τα πιο αθλια τεχνασματα Ειπε 5 χρονια, αν ελεγε 6... Υπαρχουν κι αλλες σειρες, που κρατιουνται και για περισσοτερα χρονια. Ειναι βεβαια και θεμα γουστου αυτο. Για μενα πχ, το House M.D οχι μονο κρατιεται κομα σε υψηλο επιπεδο υστερα απο 7 χρονια, αλλα κανει και τις καλυτερες του χρονιες. Ή μερικα απο τα καλυτερα του επεισοδια, εστω.
Japan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 http://blog.zap2it.com/pop2it/2010/12/dexter-co-stars-michael-c-hall-and-jennifer-carpenter-file-for-divorce.html Μετά από δύο χρόνια, χωρίζουν...
marantonis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Οπα! Εγω δεν ηξερα καν οτι ηταν παντρεμενοι. Εχω μεινει πισω στα κουτσομπολια
SteveAngello Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Τι ηταν ζευγαρι??? Λολ δεν το ξερα. Στην εκτη σεζον προβλεπω ο Ντεξ να βιασει την αδερφη του και υστερα να την κομματιασει και να την φαει παρεα με τον Κουιν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 http://blog.zap2it.com/pop2it/2010/12/dexter-co-stars-michael-c-hall-and-jennifer-carpenter-file-for-divorce.html Μετά από δύο χρόνια, χωρίζουν... Βάλε spoiler ρε! Δεν έχω φτάσει καν εκει που παντρεύονται...
Kasrith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε spoiler ρε! Δεν έχω φτάσει καν εκει που παντρεύονται... Τι, δεν είδες την 3η σεζόν??
nikos21aek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 http://blog.zap2it.com/pop2it/2010/12/dexter-co-stars-michael-c-hall-and-jennifer-carpenter-file-for-divorce.html Μετά από δύο χρόνια, χωρίζουν... Ωχ πως είναι έτσι με τη μπούκλα!Άλλος άνθρωπος
WizeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 1. Damn ... δεν του πάνε οι μπούκλες 2. Damn... great! Τέρας η Carpenter! Άσε που το όλο θέμα με το γάμο παίζει να ήταν και marketing. 3 Στο θέμα μας τώρα Είχα μεγάλες απαιτήσεις από την 5η σεζόν. Και αυτό λόγω της καταπληκτικής 4ης και του outstanding finale που είχε. Αλλά δυστυχώς το μόνο που μας έδωσε η σεζόν αυτή είναι ότι ο Dark Passenger μπορεί να συνυπάρξει με ανθρώπινα αισθήματα μέσα στον Dexter. Και ότι τα αισθήματα που εμφανίζονταν σαν σκιές στις προηγούμενες σεζόν τώρα ήταν πιο ξεκάθαρα. Καταρχήν, το θέμα με τον Quinn... έλεος!!! ΟΚ ας πούμε ότι διέλυσε το αίμα που βρισκόταν στο παπούτσι του... τι γίνεται με τα αποτυπώματα που ήταν σε ΟΛΟ το βαν; Τι έγινε με τον εξοπλισμό παρακολούθησης που ήταν στο όνομά του; Έτσι σε λίγες ώρες τον έβγαλαν και πήγε ραντεβουδάκι την Deb στα γενέθλια του ανιψιού της και όλοι ήταν χαρούμενοι. Δεύτερον... πως σκατά έφυγε ο Dex από το Crime Scene του δολοφονημένου μπάτσου έτσι, έκλεψε αυτοκίνητο δεν έγινε θέμα... τράκαρε αυτοκίνητο στη κατασκήνωση και δεν έμεινε ΚΑΝΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο. Τρίτον... έστω ότι ξεφορτώθηκαν τα αποδεικτικά... πως γίνεται μέσα σε μια ώρα που έπρεπε να πάει η αστυνομία, κομμάτιασε / μάζεψε / καθάρισε τον Chase και το Kill Room; Με το αυτοκίνητο τι έκανε; το κομμάτιασε και αυτό; Σε άλλες σεζόν είχαμε άγχος πως θα προλάβει να ξεφορτωθεί σώμα χωρίς να τον πιάσουν... Ελπίζω κάτι να γίνει και η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη. Δεν θα βαρεθώ να βλέπω Dexter... απλά βλέπω τη διαφορά με τις άλλες σεζόν και μου τη σπάει.
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε spoiler ρε! Δεν έχω φτάσει καν εκει που παντρεύονται... ιν φακην ριαλιτι
PETROS13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 http://blog.zap2it.com/pop2it/2010/12/dexter-co-stars-michael-c-hall-and-jennifer-carpenter-file-for-divorce.html Μετά από δύο χρόνια, χωρίζουν... Ε βέβαια... να βλέπεις τη γυναίκα σου στο σπίτι.. να τη βλέπεις και στη δουλειά και να είναι με διαφορετικό παρτενέρ κάθε χρόνο....
marantonis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Λετε να τα χαλασαν γιατι τον απατουσε με τον ηθοποιο που κανει τον Κουιν;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ιν φακην ριαλιτι Λέω κι εγώ...παντρεύτηκε την αδερφή του? Τόσο προχώ αυτοί οι Americans?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.