Προς το περιεχόμενο

Απαγόρευση δημιουργίας νέων προσωπικών σελίδων στην Κίνα


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλα κοινωνία και κρατη ήταν και θα ειναι ανετιμα να ελεξουν το χαος της πληροφοριας στο διαδικτυο, κατι που εχει και θετικές και αρνητικες επιπτωσεις.

 

Ειναι αδυνατο να καταφερουν κατι τετοιο οι κινεζοι... απλα κοβουν τα κομβικα domains .cn προς ιδωτική χρήση. και τα blogs tweets klp ...δεν γινεται γιατι ξεφυτρώνουν σαν μανιταρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

xaxa διαβασα ωραιες ατακες σε αυτο το thread!!

 

καλα κανουν οι κινεζοι ρεεε! βγαινουν μετα τα κινεζακια στο εξωτερικο και ξεδινουν, ********* σαν τα σκυλια!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο δε λεγεται ελεγχος.Αυτο ειναι απειλη κατα της ανθρωπινης ζωης και ελευθεριας.Δε νομιζω οτι χωρανε συζητησεις σε μερικα θεματα.Σε αυτη τη γη απο ανεκαθεν οι ανθρωποι εχυναν το αιμα τους και θυσιαζαν τη ζωη τους για να κερδισουν ακομα και τα στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα της ελευθεριας και της αξιοπρεπειας.

Αυτο ουτε αλλαξε ουτε και θα αλλαξει ποτε.Αν δεν εισαι διατεθιμενος να σκοτωσεις και να σκοτωθεις στο ονομα της ελευθεριας μια μερα θα ευχεσαι να ειχες σκοτωθει γιατι η ζωη χωρις ελευθερια ειναι πολυ χειροτερη και απο το θανατο.

Αυτα τα περι πορνογραφιας ειναι μια ηλιθια δικαιολογια γιατι μη μου πειτε οτι δεν μπορει να εντοπισει η κυβερνηση τους ιδιοκτητες των κινεζικων domain και να τους τιμωρησει με πολυ αυστηρες ποινες πχ 10 χρονια ή και αυστηροτερες.Υπενθυμιζω οτι πριν μερικα χρονια (δε ξερω αν ακομα ισχυει) οι εμποροι ναρκωτικων στη Κινα εκτελουνταν δημοσια στη κεντρικη πλατεια.Αρα ειναι ενα κρατος που ξερει πολυ καλα πως να επιβαλεται στους παρανομους.Δεν στεκει σαν δικαιολογια, για μερικους παρανομους να χανει την ελευθερια του ολος ο κινεζικος λαος.Αλλου ειναι η αιτια.

EDIT: Θυμηθηκα μια ταινια και προτεινω σε οσους δεν την εχουν δει να την δουν ειναι το Braveheart με τον Μελ Γκιπσον.Προς το τελος βγαζει ενα πολυ ωραιο λογο και εμψυχωνει τους πολεμηστες του και τελικα κερδιζουν τη μαχη.Τους ελεγε "μερικοι δε θελετε να πολεμησετε αλλα μετα απο μερικα χρονια οταν θα εισαστε αρρωστοι στο κρεβατι λιγο πριν πεθανετε θα ευχεστε να ειχατε πολεμησει και πεθανει εδω για την ελευθερια σας." Πολυ σωστα μυνηματα απο αυτη τη ταινια.Μπορει να αλλαζουν οι εποχες και να περνανε πολλα χρονια ομως οι ανθρωποι δεν αλλαξαν ουτε θα αλλαξουν και τα μυνηματα αυτης της ταινιας που βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα απευθυνονται και στο σημερα και στο αυριο.

Επεξ/σία από takis3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(offtopic) Παρ' ό,τι η ταινία θεωρείται από τους ιστορικούς εντελώς ανακριβής στα περισσότερα πράγματα, δε βρίσκω πληροφορίες που να αμφισβητούν το παρακάτω:

 

 

Wallace_plaque.jpg

Following the trial, on 23 August 1305, Wallace was taken from the hall, stripped naked and dragged through the city at the heels of a horse to the Elms at Smithfield. He was hanged, drawn and quartered — strangled by hanging but released whilst he was still alive, emasculated, eviscerated and his bowels burnt before him, beheaded, then cut into four parts. His preserved head (dipped in tar) was placed on a pike atop London Bridge. It was later joined by the heads of the brothers, John and Simon Fraser. His limbs were displayed, separately, in Newcastle upon Tyne, Berwick-upon-Tweed, Stirling, and Aberdeen.

http://en.wikipedia.org/wiki/William_Wallace#Wallace.27s_capture_and_execution

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...