kotsospoly Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους, κα8ομαι 2 μερες τωρα και εχω καψει το μυαλο μου και τελικα δεν εβγαλα ακρη τι να παρω.. μπορω να πω οτι μπερδευτικα χειροτερα γιατι αυτα που επελεγα δεν ηξερα αν εχουν καλη σημβατοτητα μεταξυ τους ,και λεω δεν ρωταω κανα ειδικο? λοιπον θελω να παρω ενα pc κοντα στα 800, 900 το πολυ. (κουτι οθονη) ας πουμε οτι το 8ελω για gaming αλλα 8ελω να γινει οτι καλυτερο στην προβολη ταινιων κλπ. αα και αλλη ερωτηση... ελεγα για e-shop και να το χτισω μονος μηπως οχι ? αν οχι απο που ? αν το χτισουν αυτοι 8α παρω και εγγυηση σωστα? λοιπον παιδια περιμενω προτασεις . 1000 thanks!
grimpr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Not bad. Oι έξυπνοι στην Boutique "προνόησαν" να ανεβάσουν τις τιμές σε AM3, επίτηδες, για να σπρώξουν Volume τους διπύρηνους Clarkdales με την ενσωματωμένη IGP κάνοντας χώρο για τα νέα boards με το H55. Έτσι πλέον έρχεται μια η άλλη. Κλασσική στρούγκα της Intel ήταν και θα είναι.
Qman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα βασιτώ πάνω στην επιλογή του φίλου ColdFusion που την βρίσκω πάρα πολύ καλή όμως θα κάνω μερικές αλλαγές που κατα την γνώμη μου θα ήταν προτιμότερες. Το κουτί είναι καθαρά θέμα γούστου όμως αποψή μου είναι πως καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό αλλά λειτουργικό κουτί παρά ένα ακριβό και "μουράτο" και τα υπόλοιπα λεφτά να τα χρησιμοποιήσεις για μια πιο ακριβή κάρτα γραφικών (άν θες). Δεν έβαλα μέσα την 5850 γιατί δεν υπάρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμη απο πλαίσιο και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθει αλλά πιστεύω πως η 4890 είναι ικανή να τρέξει τα πάντα χωρίς να κολλήσεις πουθενά. Καλές γιορτές... και αγορές
ColdFusion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 5850 απο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510728 θεωρω οτι το κουτι και το τροφοδοτικο ειναι το α και ω σε ενα PC .............. ΚΑΙ απο τα 30 ευρω που περισσευουν παρε μια ψηκτρα οπως http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Scorpion-HDT-S1283.htm
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Το κουτί είναι καθαρά θέμα γούστου όμως αποψή μου είναι πως καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό αλλά λειτουργικό κουτί παρά ένα ακριβό και "μουράτο" και τα υπόλοιπα λεφτά να τα χρησιμοποιήσεις για μια πιο ακριβή κάρτα γραφικών (άν θες). Μάλλον δεν έχεις δει και πολλά ακριβά και μουράτα κουτιά έτσι; (σάμπως έχω δει εγώ θα μου πεις.. :Ρ) 70€ δεν είναι πολλά για κουτί που θα φιλοξενήσει σύστημα ~800€. Και το συγκεκριμένο δεν είναι καν μουράτο. Επίσης αποδεικνύεις πως το κουτί δεν είναι αποκλειστικά θέμα γούστου με τα λεγόμενά σου.
Dropsreef Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 να σου προτεινω και κατι σε intel! και οθονη αυτη εδω Samsung SyncMaster T220 - 22" - LCD Display http://www.multirama.gr/products/product?pid=0342653&catid=030100
Qman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν έχεις δει και πολλά ακριβά και μουράτα κουτιά έτσι; (σάμπως έχω δει εγώ θα μου πεις.. :Ρ) 70€ δεν είναι πολλά για κουτί που θα φιλοξενήσει σύστημα ~800€. Και το συγκεκριμένο δεν είναι καν μουράτο. Ίσως να έχεις δίκιο γι' αυτό ίσως καλύτερα να προτιμήσει το κουτί του ColdFusion εαν του αρέσει εκείνο δεν λέω, αλλά επιμένω είναι θέμα γούστου (οι ανεμιστήρες παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο) Και να πάρει επιπλέον και μια καλή ψήχτρα γιατί οι Amd έχουν και μια φήμη για λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο τους Intel.
ColdFusion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα βασιτώ πάνω στην επιλογή του φίλου ColdFusion που την βρίσκω πάρα πολύ καλή όμως θα κάνω μερικές αλλαγές που κατα την γνώμη μου θα ήταν προτιμότερες. Το κουτί είναι καθαρά θέμα γούστου όμως αποψή μου είναι πως καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό αλλά λειτουργικό κουτί παρά ένα ακριβό και "μουράτο" και τα υπόλοιπα λεφτά να τα χρησιμοποιήσεις για μια πιο ακριβή κάρτα γραφικών (άν θες). Δεν έβαλα μέσα την 5850 γιατί δεν υπάρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμη απο πλαίσιο και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθει αλλά πιστεύω πως η 4890 είναι ικανή να τρέξει τα πάντα χωρίς να κολλήσεις πουθενά. Καλές γιορτές... και αγορές οχι σκληρο green για την φιλοξενια του λειτουργικου το εχουμε ποσες φορες ....... να σου προτεινω και κατι σε intel!και οθονη αυτη εδω Samsung SyncMaster T220 - 22" - LCD Display http://www.multirama.gr/products/product?pid=0342653&catid=030100 btw Μια χαρα ειναι η συνθεση σου (εκτος του σκληρου)
Qman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν έχεις δει και πολλά ακριβά και μουράτα κουτιά έτσι; 70€ δεν είναι πολλά για κουτί που θα φιλοξενήσει σύστημα ~800€. Και το συγκεκριμένο δεν είναι καν μουράτο. Επίσης αποδεικνύεις πως το κουτί δεν είναι αποκλειστικά θέμα γούστου με τα λεγόμενά σου. Ναι έντάξει αλλά οι περισσότεροι δεν βάζουν όλούς τους προσφερομενους απο το κουτί ανεμιστήρες και μένουν με αυτούς που ήδη έχουν δηλ. μέχρι 2 για τον θόρυβο περισσότερο. Μουράτο εννοούσα περισσότερο κάτι που θα του αρέσει μόνο οπτικά χωρίς να ξέρει γιατί το παίρνει και να δίνει παραπάνω λεφτά. Πάντως στο κάτω κάτω η απόδοση του μηχανήματος δεν εξαρτάται απο το ίδιο το κουτι αλλα απο την ίδια την ψύχτρα του επεξεργαστή και απο τα ανεμιστηράκια (που είναι πάμφθηνα) αλλά σίγουρα όχι απο την εξωτερική του εμφάνιση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:23 ---------- οχι σκληρο green για την φιλοξενια του λειτουργικου το εχουμε ποσες φορες ....... Γιατί όχι; δίνει power Efficiency 85% δεν είναι σαν τον σκληρό που έχουν χαμηλές ροπές αν δεν το προσέξεις (αν και αυτός που πρότεινα έχει 7.200 32 ΜΒ είναι κανονικότατος.)
ColdFusion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 οχι green διοτι Maximum RPM--->5400 rpm=αργος
Qman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μα 7.200 είναι ο σκληρός που είπα. Και γενικά εγώ πιστεύω στα green γιατί έχουν και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος που σημαίνει στα ηλεκτρονικά χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Dropsreef Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 να σου προτεινω και κατι σε intel!και οθονη αυτη εδω Samsung SyncMaster T220 - 22" - LCD Display http://www.multirama.gr/products/product?pid=0342653&catid=030100 τοτε κανε μια αλλαγη και παρε αυτον εδω τον σκληρο Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-640Gb-Western-16Mb-7200-Rpm-WD6400AAKS.htm και για εμενα εισαι πανετοιμος αν θελεις να πας σε intel πλευρα Για το κουτι δεν το συζητω ειναι και θεμα γουστου αλλα οπως και να το κανουμε τα coolermaster θεωρουνται απο τα πλεον αξιοπιστα της αγορας(για εμενα τα πιο αξιοπιστα) Οσο για το τροφοδοτικο enermax ή corsair και σου εβαλα το 500αρι της enermax για μελλοντικη αναβαθμισουλα και οταν βρεις καποιο εξταδακι ποσο αγορασε και αυτο εδω και εχεις ενα παρα πολυ καλο συστηματακι Intel Postville 80GB SSD (2.5", Retail http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm
ColdFusion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μα 7.200 είναι ο σκληρός που είπα. εχεις δικιο σορρυ οτι ειπα παει για το φιλο Dropsreef
kotsospoly Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ ρε μαγκες θα διαλεξω κατι απο ολα αυτα και εφυγα για pcακι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.