Προς το περιεχόμενο

e52 να το παρω???

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφασισα οτι θελω εν απλο κινητο χωρις touch οθονες κλπ, για καθε μερα στη δουλεια

δεν εχω ορεξη να μην πιανει το δαχτυλο μου στην οθονη οποτε απερριψα htc, iphone κλπ...

εχω δει το nokia e52 που χει και gps και wifi (για εκτακτη αναγκη...)

το χει δει κανεις σας .....αν ναι μια γνωμη

σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

το agps ειναι το gps που πρεπει να κατεβασει χαρτες πρωτα ετσι, και δεν εχει live συνδεση με δορυφορους ετσι?

οσο αφορα το sar νομιζω εχει 1,20 , υπαρχει ωστοσο κινητο με χαμηλο sar πλην των πολυ απλων μοντελων??????

σε ευχαριστω για την γνωμη σου!!!!

Δημοσ.

όλα τα κινητά της nokia που λένε agps έχουν κανονικό δέκτη gps!απλά έχουν μέσα το πρόγραμμα maps που για να λειτουργείσει θέλει internet!αλλά αφού το κινητό έχει sympian εσύ πολύ απλά θα βάλεις ένα από τα garmin,sygic,ndrive ή και τα τρία και θα απενεργοποιήσεις και το υποβοηθούμενο gps και δεν θα χρεώνεσαι καθόλου γιατί αυτά τα προγράμματα δεν χρειάζονται internet παρά μόνο το ενσωματωμένο gps της συσκευής!

• Moderators
Δημοσ.
όλα τα κινητά της nokia που λένε agps έχουν κανονικό δέκτη gps!απλά έχουν μέσα το πρόγραμμα maps που για να λειτουργείσει θέλει internet!αλλά αφού το κινητό έχει sympian εσύ πολύ απλά θα βάλεις ένα από τα garmin,sygic,ndrive ή και τα τρία και θα απενεργοποιήσεις και το υποβοηθούμενο gps και δεν θα χρεώνεσαι καθόλου γιατί αυτά τα προγράμματα δεν χρειάζονται internet παρά μόνο το ενσωματωμένο gps της συσκευής!

Σωστο, με μια διευκρινηση, το maps δεν χρειαζεται internet.

Δημοσ.

λοιπον μαλλον παω για e52, το ειδα απο κοντα στο πλαισιο και ταιριαζει στο χερι μου

σας ευχαριστω παιδια

παντως παιδια ειδα το htc hd2 και παιδια ειναι απιστευτο, μιλαμε επαθα πλακα χτυπαει στα ισια το iphone.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

tsilas να σε ρωτήσω κάτι παραπάνω. Ξέρεις αν είναι καλοί δέκτες gps οι ενσωματωμένοι ,γιατί στο φόρουμ της νόκια γκρινιάζουν για μισή ώρα προσπάθεια για να βρούνε δορυφόρο με το ε52 μόνο με το gps (δηλαδή με απενεργοποιημένα τα agps,network based gps και bluetooth gps).

Δημοσ.

στο nokia 5800 που έχω εγώ ο ενσωματωμένος δέκτης είναι πολύ καλός και στα 3 προγράμματα gps που έχω (garmin,sygic,ndrive) κλειδώνει δορυφόρο σε δευτερόλεπτα! και με απενεργοποιημένα τα agps,network based gps και bluetooth gps δεν τα ενεργοποιώ ποτέ αυτά!όσο για το e52 μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250639&page=61 και να ρωτήσεις ότι θέλεις για το κινητό και θα σου απαντήσουν άτομα που το έχουν το κινητό ώστε να ξέρεις σίγουρα!πάντως είδα ότι βγαίνει και το Nokia E52 black edition που θα έχει 3.5G support with Wi-Fi and HSDPA for download speeds of up to 10mbps!κοίτα στο link που σου έδωσα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...