wolflikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζα προσφατα ενα προβλημα με το pc μου , το οποιο προβλημα οταν πηγαινα να ανοιξω εναν απο τους σκληρους μου μου πεταγε το παραθυρο "ανοιγμα με" εκατσα ομως και εφτιαξα ενα scriptaki και λυθηκε γιαυτο το ανεβασα και θελω να το μοιραστω μαζι σας σε περιπτωση που και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα και δεν ξερουν τι να κανουν http://rapidshare.com/files/322984921/open_with_bug.rar ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Προτείνεις δηλαδή ως λύση σε όσους για τον οποιονδήποτε λόγο έχει εξαφανιστεί το context menu item "Open with..."/«Άνοιγμα με...», την εκτέλεση ενός batch file με τα παρακάτω περιεχόμενα; >del c:\autorun.* /f /s /q /a del d:\autorun.* /f /s /q /a del g:\autorun.* /f /s /q /a del f:\autorun.* /f /s /q /a del e:\autorun.* /f /s /q /a Χωρίς να χρειάζεται καμμία επέμβαση στη Registry των Windows;
wolflikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καταχας φιλαρακι θα μπορουσες να μιλησεισ με καλυτερο τροπο και οχι με το στυλ τα ξερω ολα , σκοπος αυτου του site ειναι να σεβομαστε την αποψη του αλλου ανεξαρτητως αν ειναι σωστη , και κατα δευτερον εμενα ετσι μου λειτουργησε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:34 ---------- και επισης δεν ανεφερθηκα στην εξαφανιση του context menu ανοιγμα με , απλα αναφερθηκα τι κανεις οταν πας να μπεις στον σκληρο σου δισκο και σου πεταει το ανοιγμα με... εχει διαφορα
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν εχεις αυτο το προβλημα μαλλον ειναι ιος και πρεπει να βρεις αλλη λυση
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε άσχημος ήταν ο τρόπος μου ούτε έδειξα με κάποιον τρόπο ασέβεια στην άποψή σου. Κριτική στη λύση που προτείνεις προσπαθώ να κάνω. Καταλαβαίνεις τουλάχιστον γιατί είναι άκυρο να πλασάρεις την παραπάνω λύση ως γενική; 1. Ξέρεις εκ των προτέρων τί drive letters υπάρχουν στο σύστημα αυτού που θα τρέξει το batch file; 2. Ακόμη κι αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα drive letters, είσαι σίγουρος ότι αντιστοιχούν σε volumes με δυνατότητα Write; (τί γίνεται π.χ. αν αντιστοιχούν σε CD/DVD-ROM/RW; ) 3. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το 2, είναι έγκυρη ενέργεια η άκριτη διαγραφή του αρχείου autorun.inf από παντού; Αν π.χ. είναι σε κάποιο φλασάκι που περιέχει εγκατεστημένη τη σουίτα του PortableApps.com; 4. Αν πρόκειται για trojan τύπου π.χ. avpo.exe, χωρίς αφαίρεση του αντίστοιχου Run entry από τη Registry, στο επόμενο reboot δε θα συμβούν πάλι τα ίδια;
wolflikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 επειδη μιλησα με αρκετους φιλους μου οι οποιοι ειχαν το ιδιο προβλημα το scriptaki μου τους βοιθησε και σε κανεναν δεν εχει ξαναεμφανιστει , δεν λεω οτι εφτιαξα την απειρη scriptara , λεω οτι εφτιαξα ενα προχειρο script και εστιασα σε ενα προβλημα που κατα 80 % δουλευει , αν και σε οσους το εχω δοκιμασει εχει δουλεψει , το οτι υπαρχουν πολλα πραγματα που θα μπορουσα να βαλω επιπλεον το γνωριζω οπως τροποποιησεις στο registry , autorun , system32 κλπ κπλ απλα ξαναλεω ηταν προχειρο το scriptaki δεν προοριζεται να μπει και στο security center της microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.