kostasdg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Φιλοι Γεια σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Τα τραγουδια που εχω μεσα στο WINDOWS MEDIA PLAYER εμφανιζονται δυο φορες . Μου κρατανε μεγαλυτερο χωρο στον δισκο και ειναι και ενοχλητικο. Υπαρχει τροπος να σβησω τα διπλα γρηγορα και οχι ενε-ενα??? Στο P/c εχω XP 3 και WINDOWS MEDIA PLAYER 11. Ευχαριστω Κωστας
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Φιλοι Γεια σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤα τραγουδια που εχω μεσα στο WINDOWS MEDIA PLAYER εμφανιζονται δυο φορες . Μου κρατανε μεγαλυτερο χωρο στον δισκο και ειναι και ενοχλητικο. Υπαρχει τροπος να σβησω τα διπλα γρηγορα και οχι ενε-ενα??? Στο P/c εχω XP 3 και WINDOWS MEDIA PLAYER 11. Ευχαριστω Κωστας Γιατί κλάψα icon; Δε νομίζεις ότι είναι υπερβολικό; Σβήσε τα χειροκίνητα από το δίσκο.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα που βρίσκει διπλότυπα αρχεία. Ένα δωρεάν και αρκετά απλό είναι το Duplicate File Finder. Ορίζεις σε ποιους φακέλους θέλεις να ψάξει με το Add Path και στο παράθυρο που σου βγάζει του λες να ψάξει για *.mp3 Όταν βγάλει τα αποτελέσματα, κάνεις δεξί κλικ->Check all duplicates και τα σβήνεις.
kostasdg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω.Οπως παντα προτεινατε λυση. Υ.Γ.Το εικονιδιο κλαψ ,πραγματι ηταν υπερβολικο. Ηταν η στιγμη φαινεται αλλα σκεψου εχω 200 περιπου διπλα κομματια
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω.Οπως παντα προτεινατε λυση.Υ.Γ.Το εικονιδιο κλαψ ,πραγματι ηταν υπερβολικο. Ηταν η στιγμη φαινεται αλλα σκεψου εχω 200 περιπου διπλα κομματια 200 Χ 5ΜΒ το κομμάτι=1GB χαμένος χώρος. Δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.