RedBull1977 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 www.hot-sale.us έχω αγοράσει πολλά και φθηνά παπούτσια για μένα και για φίλους και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Δεν έχει shipping costs το site. Ποιά η γνώμη σας?
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 www.hot-sale.us έχω αγοράσει πολλά και φθηνά παπούτσια για μένα και για φίλους και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Δεν έχει shipping costs το site. Ποιά η γνώμη σας? Ρωτάς ποια είναι γνώμη μας ή μας λες τη δικιά σου εμπειρία; Διάλεξε. Εγώ πιστεύω ότι εσύ και οι φίλοι σου αγοράσατε ωραίες μαϊμούδες. :lol:
forgotten Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες και οι μαιμουδες αναδυκνυονται αθανατες και πολλες φορες χρειαζεται πολυ εμπειρια να το καταλαβεις προσωπικα ετυχε σε εμενα μαιμουδα να αντεχει περισοτερο απο το Original οποτε γιατι οχι
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες και οι μαιμουδες αναδυκνυονται αθανατες και πολλες φορες χρειαζεται πολυ εμπειρια να το καταλαβεις προσωπικα ετυχε σε εμενα μαιμουδα να αντεχει περισοτερο απο το Original οποτε γιατι οχι Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στην αντοχή, τυχερός ήσουν. Από την άλλη δε θα πλήρωνα με τίποτα 70 ευρώ για μαϊμουδιά παπούτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.