Προς το περιεχόμενο

Επιλογή gps ~150ευρω

paparomalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Θέλω να πάρω δώρο στον πατέρα μου για τις γιορτές ένα gps για να το χρησιμοποιεί στο αυτοκίνητο. Είδα ότι υπαρχουν αρκετά μοντέλα κάτω από 150 ευρώ περίπου και προσανατολίζομαι σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Θέλω κυρίως να είναι εύχρηστο και κυρίως να μπορείς (με τους γνωστούς τρόπους...) να φορτώσεις πιθανόν άλλους χάρτες/πρόγραμμα πλοήγησης κλπ. Ξέρω ότι γίνεται αυτό έτσι?

Πηγα μια βολτα στα μαγαζια και πιο βολικα/εύχρηστα μου φανηκαν τα εξής:

Mio moov 400

Mio moov s505

Garmin Nuvi 1300

Tomtom XL

Βέβαια δεν εχω ιδέα πιο έχει τους καλυτερους χαρτες κλπ και θέλω βοήθεια από κάποιον που το χει ψάξει. Τι θα προτείνατε?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν δεν κανω λάθος τους καλυτερους χάρτες για ελλάδα τους έχει η NGI. Εγω θα σου πρότεινα αυτό, το έχω και ειναι πολύ καλό (και με τους γνωστούς τρόπους βάζεις και αλλους χαρτες) MLS DESTINATOR 4800A

Δημοσ.
mio και μονο

απιστευτη ταχυτητα....

και το ΤΤ παει σφαιρα και κλειδωνει σε dt,μη ξεχναμε φοραει linux.ομως ακομα υπολειπεται στο χαρτη...:-)

Δημοσ.

οπότε θα πάω να δω το mls που πρότεινε ο φίλος (κυρίως με ενδιαφέρει να έχει έγκυρους/ενημερωμένους χαρτες και να αναβαθμίζεται) και μάλλον θα επιλέξω ανάμεσα στο s505 και αυτο.

Δημοσ.

Η NIG δεν σταματησε την συνεργασια με τα destinator?

Με ποια εταιρια συνεργαζεται τωρα??

Ρωταω γιατι και γω ενδιφερομαι για την αγορα ενος gps σε αυτα τα λεφτα αλλα αν ειναι να παρω destinator και να μην εχει ενημερωμενους χαρτες τα επομενα 1-2 χρονια καλυτερα να παρω αυτο με το οποιο συνεργαζεται τωρα η nig...

Τι λετε?

Δημοσ.

Eχω το TOMTOM XL. Εξαιρετικο μηχανακι, κλειδωνει με δορυφορο ακομα και σε ισογειο δυοροφης οικιας με συννεφια, ειναι απιστευτα γρηγορο, εχει 2gb ενσωματωμενα, ειναι ευχρηστο (δεν χρειαζεται ουτε εγχειριδιο χρησης να ανοιξεις για να το λειτουργησεις) και ειναι και linux based.

Στα αρνητικα του ομως, ειναι οτι προς το παρον ο Ελληνικος χαρτης θελει πολλες βελτιωσεις ακομα και εντος Αθηνας, οπως και το οτι δεν παιρνει extra μνημη (αν και η υπαρχουσα φτανει και περισσευει με το παραπανω).

Αν ο χαρτης εξελιχθει, νομιζω οτι σε 1 6μηνο-1 χρονο θα ειναι απτα κορυφαια των gps και το κορυφαιο αναμεσα στα 4 που σκεφτεσαι.

Δημοσ.

Ο χάρτης που φοράει το XL είναι TeleAtlas και το φοράνε (ή θα τον φορέσουν, βλ. ginius driver, destinator) τα περισσότερα προγράμματα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του TOMTOM είναι η λειτουργία Map Share που προσφέρει..

Δημοσ.

Το mio s505 πρέπει να είναι καλή επιλογή..Έχει βγάλει πρόσφατα καινούργιο χάρτη, ενώ ξεκλειδώνεται και πολύ ευκολα, όπως πόσταρε ένας συμφορουμίτης..

Δημοσ.

Το MLS Destinator εχει να βγάλει χάρτες απο πέρσυ τετοια εποχή.

Κάποτε ηταν οι πιο ενημερωμένοι....

Τωρα δε ξέρω το Navigon εχει ανανεώσεις αλλιώς

Τeleatlas είναι ακριβώς όπως του google maps.

Δημοσ.

Η GI συνεργάζεται με την TeleAtlas.

Οι google maps δεν είναι ενημερωμένοι. Η Εγνατία Οδός στη Βόρεια Ελλάδα είναι ολοκληρωμένη και περιέχεται στον τελευταίο χάρτη των TOMTOM, iGO από TeleAtlas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...