Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να επαναφέρω αρχείο guitar pro μετά από save?

kazas_elias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δούλευα επι μέρες σε πρόγραμμα εγγραφής μουσικής το quitar pro 5 για όποιον το ξέρει. Λίγο πριν ολοκληρώσω την δουλειά μου πάτησα save στο ήδη υπάρχον αρχείο που δούλευα. Ο υπολογιστής τότε κόλλησε και μου έβγλαε Τερματισμός τώρα. Πάτησα οκ και το αρχείο από κει που ήταν περίπου 30ΚΒ έγινε 6 ΚΒ και από τότε δεν ανοίγει. Κάθε φορά που το ανοίγω παγώνει το πρόγραμμα, μου βγάζει μήνυμα ERROR MESSAGE: "Erreur de vérification d'étendue".

Απ'οτι φαντάζομαι πρέπει το αρχείο να χάλασε στην διάρκεια του save. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να επαναφέρω το αρχείο μου σε προηγούμενο save που του είχα κάνει?

Δούλευα πολλές μέρες γι'αυτό και κάθε βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική για μένα

Αν πρέπει να θέσω το πρόβλημα σε άλλο μέρος του forum παρακαλώ ενημερώστε με!Είμαι καινούργιος ακόμα εδώ!! :-)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το πρόγραμμα, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα.

Άνοιξε την εξερεύνηση και πήγαινε στον φάκελο όπου έκανες το save.

Από τις επιλογές φακέλων (Εργαλεία-Επιλογές φακέλων-Προβολή) τσεκάρισε να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και ξετσεκάρισε την απόκρυψη των αρχείων του συστήματος.

Ίσως να υπάρχει ένα κρυφό αρχείο με το ίδιο όνομα και διαφορετική κατάληξη (ίιιισως). Αν υπάρχει και το μέγεθος είναι σωστό, μετονόμασέ το με την σωστή κατάληξη.

Κάπως έτσι δουλεύει το word. Αν το κάνει και το Guitar pro είσαι τυχερός.

Το σωστό είναι, όταν δουλεύεις σε projects που τραβάνε αρκετά (σε οποιοδήποτε πρόγραμμα), να κρατάς αρκετά saves σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, εγώ κρατάω συνήθως 3-4 διαφορετικά ανά 1-2 ώρες δουλειάς και ένα προσωρινό κάθε 15 λεπτά. Αν πάθει κάτι ένα από αυτά, θα έχω το προηγούμενο για να συνεχίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...