plaths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μου διαγραφει πραματα που δεν ειναι virus, ακομα και το μσν μου το βγαζει ιο, δεν ειναι μονο αυτο μου τα διαγραφει ακομα και οταν μου βγαλει τν ερωτηση να τα διαγραψω η οχι παταω οχι και μου διαγραφει τα αρχεια Δεν ξερω αν εχετε συζητηση αυτο αλλα δεν ξερω αν mporeite να μου βρειτε λυση.
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που ρωτάς τώρα συνδέεται με το άλλο σου post; Ένας ιος μπορεί να κολλήσει σε ένα αρχειο (σαν παράσιτο) για αυτό βλέπει και το msn σαν ιο. Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του antivrus που έχεις. Αν δεν μπορεί να το καθαρίσει, ΙΣΩΣ να το διαγράφει Η να το βάζει σε καραντίνα (δηλαδή να το μεταφέρει αλλου) Μα καλά και εσύ το AVG έβαλες; Επίσης, πες του φίλου σου ότι είναι κουτός, γιατί στους υπολογιστές πάντα πρέπει να έχει antivirus στη μνήμη
plaths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που ρωτάς τώρα συνδέεται με το άλλο σου post; Ένας ιος μπορεί να κολλήσει σε ένα αρχειο (σαν παράσιτο) για αυτό βλέπει και το msn σαν ιο. Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του antivrus που έχεις. Αν δεν μπορεί να το καθαρίσει, ΙΣΩΣ να το διαγράφει Η να το βάζει σε καραντίνα (δηλαδή να το μεταφέρει αλλου) Μα καλά και εσύ το AVG έβαλες; Επίσης, πες του φίλου σου ότι είναι κουτός, γιατί στους υπολογιστές πάντα πρέπει να έχει antivirus στη μνήμη Αυτο δεν εχει καμια αλλλη σημασια με το αλλο ποστ. επισης τι antivirus μου προτηνης?
Antwni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Σκάναρε με Kaspersky και Malware Antimalware
jtsc21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο δεν εχει καμια αλλλη σημασια με το αλλο ποστ.επισης τι antivirus μου προτηνης? δοκιμασε το avira που ειναι και freeware
plaths Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 βρικα αυτο που τα διαγραφει και το εκανα disable το μονο που θα κανω ειναι το scan
ss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όπως είπε και ο jtsc21 βάλε το Avira για να μην έχεις πρόβλημα !! http://www.free-av.com/
alexis333 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Για free εγω θα σκαναρα με το Μalwarebytes και το Essentials τη Microsoft... Και μετα παμε στο Eset Nod32... Αυτα χρησιμοποιω εγω... Και για το Karspersky δεν εχω και την καλυτερη αποψη btw... Ψιλομουφα μου φαινεται...
Aitherovamwn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ειχα το AVG 1 χρονο.Το pc μου ηταν καινουριο τοτε, ηταν το πρωτο antivirus που εβαλα.Το θεωρω απλα αχρηστο.Εκανα συνεχεια ελεγχους και ξαφνικα μια μερα δεν μπορουσα να ανοιξω τον υπολογιστη. Ηταν γεματος trojan, worms οτι θες...παρα λιγο να κανω φορματ. Φιλικη Συμβουλη:παρατα το, βαλε kaspersky...για το Avira και καποια αλλα freeware δεν μπορω να εκφερω γνωμη, δεν τα εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα...
Kostaskouk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μου διαγραφει πραματα που δεν ειναι virus, ακομα και το μσν μου το βγαζει ιο, δεν ειναι μονο αυτο μου τα διαγραφει ακομα και οταν μου βγαλει τν ερωτηση να τα διαγραψω η οχι παταω οχι και μου διαγραφει τα αρχεια Δεν ξερω αν εχετε συζητηση αυτο αλλα δεν ξερω αν mporeite να μου βρειτε λυση. Χρησιμοποιούσα το AVG και μου 'κανε του κόσμου τις βλακίες. Δοκίμασα το Avira Antivir, και μου 'βγαζε πολλά από τα εγκατεστημένα προγράμματα σαν Trojans, και μου τα εμπλόκαρε. Εδώ και ένα χρόνο, χρησιμοποιώ το Avast και το Malwarebytes' Antimalware, και δεν έχω κανένα πρόβλημα (και τα δύο προγράμματα, είναι free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.