NOPSTRIM Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 1) Όπως είπαν και τα παιδιά, είναι δύσκολο έως αδύνατο να σε βρει... 2) Άντε και σε βρήκε, τι νομίζεις ότι είναι νόμιμο να έρθει ξαφνικά σπίτι σου; και τι, θα σε κάνει ντα; Μην κάθεσαι και ψαρώνεις με τον κάθε βλάκα... απλά η μόδα άλλαξε και αντί πλέον να βαράνε κουδούνια 03:45 το πρωί, γίνανε όλοι hackers...
laskas99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ρε τον εβρισα και μου του λεω γιατι δν μιλασ?και μ λεει περιμενα... εδω και 2 βδομαδες να βρω απο που ερχεται το σημα του υπολογιστη...μπατσος ειμαι...και ενας φιλος μου εχει κρατισει στοιχεια...και μ λεει αυριο θα δεισ ---------- Προσθήκη στις 06:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:21 ---------- συγνωμη π σας πριζω...αλλα φανηκε πειστικος!!!
marios_geo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Γιατί 2 βδομάδες? Σταμάτησε το "σήμα" για τσιγάρο? Τώρα πέρα από την πλάκα, για να ξε-ανχωθείς, αυτά δεν γίνονται. Καταρχήν, δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους. Αλλά άντε ας πούμε ότι έχει το μυαλό του Αινσταίν και του Bill Gates μαζί και βρήκε κάπως μέσω της IP, την διεύθυνση σου. Αγωγές για μηνύσεις στην Ελλάδα είναι τόσο σπάνιες, όσο και οι μονόκεροι. Αν γινόταν αυτό, μόνο τα άτομα που έχουν βριστεί στο insomnia, το δικαστικό σύστημα θα είχε δουλεία για τα επόμενα 300 χρόνια. Εισαγγελείς δεν έρχονται στο σπίτι σου, ποτέ. Μόνο δικαστικές επιμελητές, δηλαδή κλητήρες. Την επόμενη φορά που θα σου πει αυτό, πέστον να περάσει και από το σπίτι μου μια βόλτα...
manosvar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 1) Όπως είπαν και τα παιδιά, είναι δύσκολο έως αδύνατο να σε βρει...2) Άντε και σε βρήκε, τι νομίζεις ότι είναι νόμιμο να έρθει ξαφνικά σπίτι σου; και τι, θα σε κάνει ντα; Μην κάθεσαι και ψαρώνεις με τον κάθε βλάκα... απλά η μόδα άλλαξε και αντί πλέον να βαράνε κουδούνια 03:45 το πρωί, γίνανε όλοι hackers... όχι απλά +1, +άπειρο!!!
Mika Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 περιμενα... εδω και 2 βδομαδες να βρω απο που ερχεται το σημα του υπολογιστη... βαλε κοσμοτε εχει σημα καμπανα :mrgreen:
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Την IP του κάποιος που μιλήσαμε στο μσν μπορεί να την αλλάξει αν είναι δυναμική. Κανένα άλλο στοιχείο που να είναι μόνιμο και εντοπίσιμο υπάρχει ώστε να επιτυγχάνεται σίγουρη ταυτοποίηση αν θέλω? Κανένας άλλος αριθμός δλδ.
madsc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Τσου, μόνο ip. Τεχνικά: Ότι κάνετε στο internet περνάει "μέσα" από τον isp σας. Την αντιστοιχία ώρα / (στατική/δυναμική) wan ip κάποιου την γνωρίζει μόνο ο εκάστοτε isp του, εφόσον τηρεί connection logs. Για να μάθετε στοιχεία νόμιμα χρειάζεστε εισαγγελική διαταγή, και χρονοβόρα διαδικασία. Και πάλι θα μάθετε τα στοιχεία του τηλεφώνου που είναι δηλωμένο στην σύνδεση όχι αυτόν καθέ αυτόν τον χρήστη. Btw το γραπτό chat στο msn γίνεται μέσω των server του msn. Με File=>Send υπάρχει peer 2 peer επικοινωνία μεταξύ των 2 wan ip, ή lan ip αν και τα 2 msn βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο ( ταχύτερη μεταφορά αρχείου ). Άντε και βρίσκει κάποιος την ip/στοιχεία σας με όποιο τρόπο, μετά τι ... ; "Θα το πω στη μαμά σου" ; /sc Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2010 από madsc
dinos33 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δηλαδη αν μιλας με καποιον μεσω μσν απλως γραφοντας, χωρις βιντεοκληση, δεν μπορει να βρει την ip; Αν μιλας σε κάποιον στο MSN απλά γράφοντας, η IP που θα βλέπει θα είναι ένας server της Microsoft (MicroSoftNetwork) και όχι δικιά σου IP. Αλλά αν πάει να σου στείλει ένα αρχείο (και μόνο με την αποστολή του αρχείου, χωρίς εσύ να αποδεχτείς τη μεταφορά) η σύνδεση γίνεται με εσένα κατευθείαν (χωρίς τον server της MS ενδιάμεσα) οπότε μπορεί να βρει τη δική σου IP. Αλλά όπως είπαν και όλοι οι προηγούμενοι... άντε και τη βρίσκει, τι να τη κάνει;!
marduc812 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ο πιο ευκολος τροπος ειναι με το Mirc για να βρεις IP αλλα ειναι αχρηστο και ηλιθιο να το κανεις αυτο! Και οπως ειπαν και πιο πριν με τα ip trackers θα βρεις γενικα την πολη του αλλου αντε και που ειναι το DSLAM τιποτα παραπανω μην ψαρωνεις! Αν επεσες σε κανεναν πολυ μεγαλο hacker πλεον ειναι τη μοδας να μπαινουν στα gps απο αυτοκινητα! Αν ειναι τοσο αλανι ε ισως φας καμια μαπα αλλα παλι καλο θα σου κανει
Hrisantonis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συμπερασματικά, συμφωνώ με τα παραπάνω. Θέλω να ρωτήσω πιό συγκεκριμένα κάτι σχετικό: Εχω μπλογκ στο "Blogger" και κάποιος (πιθανον ο ιδιος)σχολιάζει με διαφορετικά ονόματα (Τάκης, Μάκης, Λάκης, ...), μπορώ να βρω αν είναι ο ίδιος? (εννοώ αν προέρχονται από το ίδιο σημείο πχ σπίτι [1])? Μπήκα στο post-and-comment-settings του μπλογκ μου, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω τη δυνατότητα να μάθω αν πρόκειται για το ίδιο ατομο ή όχι. [1] ας υποθέσουμε ότι η ΙΡ του δεν αλλάζει (το λέω επειδή συνήθως οι ΙΡ των ρούτερ αλλάζουν καθε φορά που τους ανοίγουμε, αν το ξέρω σωστά). Αν κάποιος απο σας που τα ξερετε καλά, έχει μπλογκ στο Μπλόγκερ και ξερει, ας μου πει...... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από Hrisantonis
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μη ψαρωνετε ρε σεις. Το να βρει καποιος την ip σας ειδικα σε direct connection, ειναι απλα μια εντολη απο command. Το να την χρησιμοποιησει για ευρεση τοποθεσιας χωρις ουσια υποθεσης (παρανομια, παιδεραστια, κ.λ.π.)...... ειναι απλα αδυνατον, εκτος και αν τυχει και δουλευει στο παροχο αυτον.
Hrisantonis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ψαρωνω... κάποιος σχολιάζει με διαφορετικά ονόματα (Τάκης, Μάκης, Λάκης, ...), μπορώ να βρω αν είναι ο ίδιος? Οχι ΠΟΙΟΣ ειναι, αλλά αν ειναι το ιδιο ατομο. Από ό,τι καταλαβαίνω, αν έχεις μπλογκ στο Blogger, δεν μπορεις να βλεπεις τις ΙΡ σχολιαστων. Κανω λαθος? Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αναλογως τι εισαι? Αν εισαι καποιος που κανει διαχειριση στο σαιτ αυτο, μπορεις να τον πιασεις απο την Ip του αν ειναι στοκος και δε κανει restart το ρουτερ του καθε φορα που αλλαζει και nick. Εσυ σα χρηστης οχι δε μπορεις.
Hrisantonis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πάμε λίγο πάλι.... Έχω δικό μου μπλογκ, στο Μπλόγκερ. Αρα είμαι διαχειριστης. Μπορω να βλέπω τις ΙΡ όσων σχολιάζουν? Το έψαξα και δεν μπορώ να καταλάβω. Υποθέτω ότι στο Μπλόγκερ, ΔΕΝ έχω τέτοια δυνατότητα. Κάνω λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα