Προς το περιεχόμενο

mozilla η chrome?

orion1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα.σιγουρα εχουν γινει παρομοιες συζητησεις αλλα θελω να μου επιχειρηματολογησετε ποιος ειναι ο καλυτερος για βασικος περιηγητης.με ενδιαφερει κυριως η ευχρηστια και η ταχυτητα περιηγησης.καθως και η συμβατοτητα με add ons απο διαφορες σελιδες κλπ.....

Δημοσ.

ευχρηστία ειναι οτι βολεύει τον καθε ενα αρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω εκει. ο mozilla εχει πολλα προσθετα.το chrome δεν το εχο χρησιμοποιηση, εγω προτιμάω τον opera γιατι με βολεύει. τωρα αν ανοιγει τη σελιδα σε 5 δευτερολεπτα απο 4,5 δεν με ενδιαφέρει. συτο που θελω νσ πω ειναι να τους δοκιμάσεις να δεις ο ίδιος τι ειναι πιο ο για εσενα μα και τα δυο ειναι δωρεάν

Δημοσ.

Βέβαια αν ο chrome χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο για να ανοίξει και ο mozilla 6-7 τότε έχει διαφορά. Αν αποφάσισεις πάντως να χρησιμοποιήσεις τον Chrome κοίτα τον Chromium (ψάξε για τον Iron) καλύτερα, ο οποίος είναι στην ουσία η open source έκδοση του Chrome.

Δημοσ.
Βέβαια αν ο chrome χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο για να ανοίξει και ο mozilla 6-7 τότε έχει διαφορά. Αν αποφάσισεις πάντως να χρησιμοποιήσεις τον Chrome κοίτα τον Chromium (ψάξε για τον Iron) καλύτερα, ο οποίος είναι στην ουσία η open source έκδοση του Chrome.

ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμε

εμενα θελει παντως 2,5 ωρες για να ανοιξει την σελιδα :P

βαλε το mozilla αν σε βολευει

ο chrome μου φενετε ψηλο μαπας

η mozilla η explorer ;)

Δημοσ.

Φίλε μου βαλε Chrome BETA απο δω http://www.google.com/landing/chrome/beta/ για νά μπορεις να βάλεις και πρόσθετα (απο εδώ: https://chrome.google.com/extensions) όπως στον firefox, και θα με θυμηθείς.

Τον χρησιμοποιώ (τον beta) πανω απο εναν μηνα τωρα κ δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα (λόγω beta) ενω εχω δει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα απο firefox και opera. Αφου πλέον παιρνει και πρόσθετα πιστεύω θα κατακτήσει την αγορά σιγα σιγα.

Δημοσ.
ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμε

εμενα θελει παντως 2,5 ωρες για να ανοιξει την σελιδα :P

βαλε το mozilla αν σε βολευει

ο chrome μου φενετε ψηλο μαπας

η mozilla η explorer ;)

πως το συμπαιρανες αυτο??:rolleyes:

χρησιμοποιω opera αλλα εχω installed και firefox και chrome.

//btw το thread ειναι ψιλοακυρο αφου ανηκει στην κατηγορια software οπου ηδη υπαρχει thread για browsers..;)

Δημοσ.
πως το συμπαιρανες αυτο??:rolleyes:

χρησιμοποιω opera αλλα εχω installed και firefox και chrome.

//btw το thread ειναι ψιλοακυρο αφου ανηκει στην κατηγορια software οπου ηδη υπαρχει thread για browsers..;)

δεν μου πολυ αρεσει ετσι οπως ειναι μεγαλη η οθονη :P

απο ταχυτητες ολα τα ιδια η συνδεση εχει διαφορα απο τον καθε εναν :o

ΥΓ εχει και το greasemonkey και βαζω ατι scriptακια :rolleyes:

Δημοσ.

στο υπολογιστή μου τους έχω όλους (ixplorer,mozilla,opera,chrome και παλιότερα safari). o ixplorer έχει κάνει τρομερή βελτίωση, ο mozilla ειναι πολυ καλός εύχρηστος και με πολλά έξτρα αλλά πλέον εχει γινει πολυ βαρύς. ο safari δεν με βόλεψε καθόλου, το chrome δεν τον εχω πολυ λειτουργήσει γιατι δεν ειχε τοτε πρόσθετα, μεχρι που εγκατέστησα τον όπερα. εχει οσα χρειάζομαι και τον μετέτρεψα ετσι όπως τον θέλω. εχει μερικα προβλήματα με μερικα site π.χ με το flash στο nike.com τοτε χρησιμοποιώ τον explorer

Δημοσ.
στο υπολογιστή μου τους έχω όλους (ixplorer,mozilla,opera,chrome και παλιότερα safari).

Και με τα bookmarks (Αγαπημένα) τί κάνεις ?

Πώς τα μεταφέρεις απ' τον ένα πλοηγό στον άλλο ?

Δημοσ.

μια πολυ καλη λυση που συνδιαζει την ταχυτητα του chrome και τα addons του firefox,ειναι ο lunascape,ενας φοβερος browser με επιλογη 3 engine[ie-gecko-webkit]με ενα κλικ.

τον ανακαλυψα προχθες και απο τοτε πηρε την θεση του firefox στο pc μου.

ειναι ο ταχυτερος ολων[τους εχω δοκιμασει ολους,γνωστους και αγνωστους browsers].

πληρως παραμετροποιησιμος,με πολλα skins και οποιος θελει μπορει να δοκιμασει οποια απο τις 2 version του θελει[η standar ειναι για οποιον εχει χαμηλο connection και η extended που ειναι για broadband συνδεσεις],απο εδω.

και φυσικα ειναι free.

Δημοσ.
Και με τα bookmarks (Αγαπημένα) τί κάνεις ?

Πώς τα μεταφέρεις απ' τον ένα πλοηγό στον άλλο ?

Παντως εγω που τρεχω chrome beta μεταφέρω τα bookmarks μέσω του xmarks αφου οπως ειπαμε ο beta παιρνει κ extensions. Ξαναψηφιζω chrome..

Δημοσ.
Παντως εγω που τρεχω chrome beta μεταφέρω τα bookmarks μέσω του xmarks αφου οπως ειπαμε ο beta παιρνει κ extensions. Ξαναψηφιζω chrome..

Επειδή δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου, θα μπορούσες να εξηγήσεις πιό αναλυτικά, πώς μεταφέρεις τα bookmarks από τον Firefox στον Chrome (ή τον Opera) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...