pshortjohn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων; Ψάχνω κάτι καλό αλλά δεν έχω βρει. Ένα πρόγραμμα που να μπορείς να βελτιώσεις τις φωτογραφίες σου. Βλέπω επεξεργασμένες φωτό στο internet από απλά άτομα και θα μ άρεσε πολύ να βρω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόγραμμα.
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 paint shop pro photoshop δεκάδες άλλα παρόμοια, ανάλογα με το τι θες να κάνεις Ενώ έχεις blog απορώ πως μέχρι τώρα, δε χρειάστηκες ανάλογο πρόγραμμα
parsifal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
pshortjohn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά τα blogs δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά συμμετέχω σε αυτά. Από πού μπορώ να κατεβάσω κάποια από αυτα τα προγράμματα;
parsifal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το Paint Shop Pro από το ηλεκτρονικό Store της Corel. Το Photoshop από το Adobe Store. Το GIMP είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα, το κατεβάζεις δωρεάν από το επίσημο site.
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Να και μια online λύση.. υ.σ. παίξτε με το symmetry tool..
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Να και μια online λύση..υ.σ. παίξτε με το symmetry tool.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Όλες οι βασικές λειτουργίες είναι εκεί. Μπήκε στα αγαπημένα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.