Προς το περιεχόμενο

Boot σε... 45 λεπτά

dpasinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC καινούργιο (i5-750, Asus P7P55D, 8 gb ram, PSU Thermaltake Touthpower 750W κλπ)...

Δούλεψε τέλεια για 20 μέρες....

Σήμερα εντελώς ξαφνικά, άρχισε να Boot-άρει απελπιστικά αργά....

Έκανα 2-3 επανεκινήσεις ... τίποτα...

Περίμενα έως την ολοκλήρωση του Boot. Τα Windows φόρτωσαν μετά από 45-50 λεπτά αλλά η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει, να χάνει την φωτεινότητα, κάτι σαν να σβήνει.....

...απομόνωσα το ups... τίποτα....

Help please..... τι στα κομμάτια γίνεται...

Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Δημοσ.

Μπορει να ειναι ασχετο αυτο που θα πω αλλα δοκιμασε με αλλο πληκτρολογιο-ποντικι!!!Οσο τρελο και να ακουγεται, το ειχα παθει εγω σε pc και εκανε ενα τεταρτο να μπουταρει!!!!

Δημοσ.
καλα ρε φιλε και περιμενες 45 λεπτα, εγω δεν θα αντεχα..

μαλλον σκληρος απο μενα..

ειχες το μηχανημα σου κοντα στο ups?

Ναι.. 45 λεπτά, και τι να έκανα δηλαδή....

..ήθελα να διαπιστώσω τι γίνεται....

.. αλλά τζίφος..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:38 ----------

Μπορει να ειναι ασχετο αυτο που θα πω αλλα δοκιμασε με αλλο πληκτρολογιο-ποντικι!!!Οσο τρελο και να ακουγεται, το ειχα παθει εγω σε pc και εκανε ενα τεταρτο να μπουταρει!!!!

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά μέχρι τώρα δούλευαν όλα κανονικά.

...τι μπορεί να άλλαξε ξαφνικά.....

Δημοσ.

Για αρχή κάνε boot με κάποιο live CD. Αν παίξει, πιθανόν κάτι δεν πάει καλά με τον σκληρό. Δοκίμασε και ένα memtest να αποκλείσουμε τις μνήμες.

Μετά σειρά έχουν (κατά τη γνώμη μου) κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό. Αν δε δουλέψει τίποτα, καταλήγω σε μητρική.

Καλού-κακού αποσυνέδεσε οτιδήποτε μη απαραίτητο usb έχεις πάνω.

Δημοσ.

Ενα repair κανε στο δισκο ετσι μπας και φταιει κι αυτο ...

Ξεκινα με το dvd των windows και πατα repair και μετα οταν σου βγαλει να επιλεξεις το δισκο πατα chk dsk -p -r

Δημοσ.

Αν έχεις αρχεία σημαντικά στο δίσκο, μην κάνεις repair, διότι όσο λιγότερο χρησιμοποιήσεις το δίσκο τόσο το καλύτερο για να προλάβεις να σώσεις τα αρχεία σου. boot με live cd και από μένα και πες μας αν boot-άρει κανονικά το μηχάνημα (επειδή είναι cd θα θέλει κάνα 4-5λεπτο, αλλά σίγουρα όχι 45 λεπτά... Αν ναι, τότε ξέρεις ότι έχεις θέμα με το δίσκο σου. Από το live cd αντίγραψε σε κάποιο usb τα αρχεία σου και ... άμεση αλλαγή.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά μέχρι τώρα δούλευαν όλα κανονικά.

...τι μπορεί να άλλαξε ξαφνικά.....

Εγω σου λεω το πιο τρελο που εχω συναντησει!Τωρα τα κλασικα mobo-ram-psu λιγο πολυ ολοι τα εχουν συναντησει!

Δημοσ.
Εγω σου λεω το πιο τρελο που εχω συναντησει!Τωρα τα κλασικα mobo-ram-psu λιγο πολυ ολοι τα εχουν συναντησει!

Αγαπητέ φίλε...

..αυτό που πραγματικά με ανησυχεί γενικότερα είναι ότι <<το τρελό>> ή <<η εξαίρεση>> τελικά τείνουν να γίνουν << κανόνας >>....

... ναι, αποσύνδεσα (...για πλάκα) ποντίκι-πληκτρολόγιο και το PC Boot-άρει πλέον κανονικά....

....ήμαρτον...

..θα κουμπώσω το βραδάκι άλλο mouse-keyboard για να επιβεβαιώσω εάν τελικά είναι αυτό το πρόβλημα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ----------

Τοποθέτησα νέο πληκτρολόγιο-ποντίκι (από το PC των παιδιών) με drivers για τα Windows 7....

..το μηχάνημα δουλεύει jet....

..ρε τι θα δουν ακόμα τα ματάκια μας...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ----------

linkinp με γλύτωσες τελικά από πολλά βάσανα....

..σας ευχαριστώ γενικότερα όλους για την συνεισφορά στην επίλυση του προβλήματος..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :-D:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...