Προς το περιεχόμενο

HP ProBook 4510s VQ603ES

hrliakop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και περιπου ενα μηνα ενα λαπτοπ για αγορα το οποιο να μην υπερβαινει τα 1.000 ευρω. Προχθες στη σελιδα του Πλαισιο αναρτηθηκε η εξης προταση στην οποια κατεληξα τελικα μιας και μου φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα στα 800 ευρω. Ακουω γνωμες:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-ProBook-4510s-VQ603ES-Special-VQ603ES.htm

Να προσθεσω οτι στα + του συγκεκριμενου μοντελου βρισκω την 8αρα μπαταρια και τον σκληρο των 7.200 rpm, χαρακτηριστικα τα οποια δεν βλεπουμε συχνα σε ετοιμες προτασεις.

Χρονια πολλα σε ολους!

Δημοσ.

Πηγα στο Πλαισιο να το δω και μου ειπε κατι ο πωλητης που με προβληματισε λιγο. Παιζει ο σκληρος λογω των 7.200 στροφων να ανεβαζει θερμοκρασια στο μηχανημα και να μου τρωει αρκετη απο τη μπαταρια ουσιαστικα ακυρωνοντας οτι ειναι 8αρα;

Δημοσ.

δεν θα το ελεγα πρόβλημα... μάλλον ο πωλητης ήθελε να σου πλασαρει άλλο μοντέλο λόγω ποσοστών...

το μηχανημα μου φαίνεται υπέροχο και μπορείς αν σε προβληματίζει ο ενας χρόνος εγγύησης να αγοράσεις επέκταση.

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω το hp

το είδα απο κοντά και μου άρεσε το έχει ενας φίλος μου .

Δημοσ.

βασικα δεν του εδωσα πολλα περιθωρια γιατι πηγα διαβασμενος και αποφασισμενος για το συγκεκριμενο μοντελο. μαλιστα πηγα ως το ταμειο αλλα λογω προβληματικης πιστωτικης δεν προχωρησα στην αγορα (ευτυχως δλδ γιατι μετα θυμηθηκα οτι καλο θα ηταν να το παρω μετα τις 1/1 για να κρατησω την αποδειξη για την εφορια!).

απο κοντα που το ειδα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο απο πλευρας σχεδιασμου αλλα ειναι κατι που με απασχολει το λιγοτερο σε λαπτοπ. μ αρεσει πολυ το ξεχωριστο num pad στο πληκτρολογιο το οποιο βρισκω αρκετα ευχρηστο. τα υπολοιπα απο αυριο που θα ολοκληρωσω και την αγορα!

οσο για την θερμοκρασια αν τυχον ανεβαινει λιγο παραπανω, θα προμηθευτω ουτως η αλλως μια βαση με ανεμιστηρα γιατι θα το χω κυριως στο σαλονι και λιγοτερο για εξωτερικη χρηση. ;)

Δημοσ.

Τελικά το αγόρασα την Δευτέρα. Οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες. Εχει εγκατεστημενα τα Windows 7 Home Premium Edition τα οποια με ενθουσιασαν. Επισης εχει εγκατεστημενα τα Office 2007 με δοκιμαστικη χρηση 60 ημερων και το Adobe Acrobat.

Απο θερμοκρασια μεχρι στιγμη τα παει αψογα! Η 8αρα μπαταρια κραταει μεχρι στιγμης 3.5-4 ωρες φουλ λειτουργιας αν και νομιζω οτι θα χρειαστει 2-3 μερες ακομα για την πληρη ενεργοποιηση των στοιχειων της.

Στα συν: η θετικη εκπληξη με το cd των Windows 7 μεσα στη συσκευασια του λαπτοπ

Στα πλην: η κακη ποιοτητα ηχου που παραγεται απο τα ηχεια (λιγο με απασχολει) και οτι στο Πλαισιο δεν γνωριζαν ποτε και αν θα παρεχουν ποτε την επεκταση εγγυησης της HP απο τον 1 χρονο στους 3.

Κατα τ αλλα η οθονη και η επεξεργαστικη ισχυς του συστηματος παιρνουν μεχρι στιγμης 10'.

Δημοσ.
στο Πλαισιο δεν γνωριζαν ποτε και αν θα παρεχουν ποτε την επεκταση εγγυησης της HP απο τον 1 χρονο στους 3.

Έχεις ΔΥΟ χρόνια ΝΟΜΙΜΗ εγγύηση. Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ εγγύηση του κατασκευαστή είναι ένα έτος, όμως ο πωλητής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρέχει ΔΥΟ χρόνια εγγύηση (και μετά ας τα βρει με τον κατασκευαστή). Αυτό είναι το καθεστώς στην ΕΕ.-

http://www.eccbelgium.be/EN/infocenter/news_detail.asp?u=82&nID=870#5

1. My new camera has stopped working. Do I need to approach the manufacturer or the seller?

It depends on the guarantee that you wish to use. There are two types of guarantee: the legal and the commercial guarantee.

You benefit from a legal guarantee of two years on any purchase of consumer goods within the European Union. This guarantee is binding on the seller of the goods, not the manufacturer.

A seller or a manufacturer can also give you a commercial guarantee. This guarantee shall under no circumstances restrict the legal guarantee and must be the subject of a written document which sets out the conditions of application, which may be restrictive.

In the event of a problem occurring in the six months following the purchase, we advise you to contact the seller in the first place. After six months it is often easier to make use of the commercial guarantee, but do not forget to inform the seller in order to preserve your legal guarantee.

5. My computer won’t start any more. The seller admits that it is faulty but refuses to repair it because the factory guarantee is only valid for one year. What can I do?

The guarantee to which your seller is referring is the commercial guarantee offered by the manufacturer on your computer. It has nothing to do with the two-year legal guarantee which is binding on the seller (see question 1). If the seller admits the computer is faulty, he must repair or replace your computer. It is up to him to make a claim against the manufacturer.

http://enosikatanaloton.blogspot.com/2009/01/blog-post_9773.html

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Κατα τ αλλα η οθονη και η επεξεργαστικη ισχυς του συστηματος παιρνουν μεχρι στιγμης 10'.

Η οθόνη είναι γυαλιστερή ή ματ (δεν αντέχω τις αντανακλάσεις); Επίσης, είχε μέσα στη συσκευασία θήκη, όπως σε αντίστοιχα 17άρια probook που είδα στο εξωτερικό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...