Προς το περιεχόμενο

PS3 από Σαλόνικα με άτοκες

marioboni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν ψάχνω μαγαζί να πάρω PS3 με άτοκες καταρχήν.Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο σκληρός αλλά η τιμή

αν έχει "δώρα" να είναι έξτρα χειριστήριο ή PES 10 ή Fifa10

είχα βρει στο skroutz από Electro World αλλά τελικά δεν έχει στοκ και δεν ξέρω αν έχει άτοκες

Δημοσ.

plaisio?γιατι δεν κοιτας και εκει;

εκτος κι αν εννοεις γραμματια,δλδ οχι μεσω πιστωτικης,οποτε δες κανενα κωτσοβολο η καμια ηλεκτρονικη

Δημοσ.

το πλαίσιο κάνει "γραμμάτια"?

στον Κωτσόβολο το είχαν 290 το 120άρι και 350 το 250άρι με 2 παιχνίδια όχι τόσο καλά.Να έδινα το 250άρι με κανα FIFA-PRO θα το έπαιρνα

Σκέτο 250άρι δεν είδα κάπου

στα Μίντια Μαρκτ τα ίδια με τον κωτσόβολο

Δημοσ.

Πιο φτηνά πάντως θα σου βγει με πιστωτική αν πληρώνεις στην ώρα τους τις δόσεις, παρά αν πάρεις με γραμμάτια. Με πιστωτική δίνουν έως και 36 άτοκες δόσεις τα περισσότερα καταστήματα(Carrefour σίγουρα).

Δημοσ.

το καρτελάκι που βγάζω από ΑΤΜ της Eurobank είναι και πιστωτική μου έχουν πει αν την χρησιμοποιήσεις.Τώρα δεν ξέρω αν την χρησιμοποιήσω αν θα έχει συνδρομή μετά

με προπληρωμένη γίνονται δόσεις?γιατί έχω μια που αγοράζω πράγματα και πάιζω στοίχημα

Δημοσ.

Το αγόρασα γύρω στις 20/12 απο Κωτσόβολο 365 ευρω μαζί με Assasins Creed 2 και Call of Duty Modern Warfare 2 (250Gb).

Βγαίνει 40 ευρώ περίπου η πρώτη δόση και 30 ευρώ οι υπόλοιπες 11.(υπάρχει και μια μικρή επιβάρυνση στο τελικό ποσό γυρώ στα 10 ευρώ σαν έξοδα φακέλου)

Αν υπάρχει ακόμα η προσφορά αξίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...