linosmp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΥΝΔΕΣΗ adcl proteinete?? cyta, hol h forthnet economy? ΓΙΑ Τ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΩΤΑΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΣΤΑΝ. B][/b]
isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΥΝΔΕΣΗ adcl proteinete?? cyta, hol h forthnet economy? ΓΙΑ Τ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΩΤΑΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΣΤΑΝ. B][/b] adcl; Μάλλον εννοείς adsl Conx χωρίς πολλά πολλά Μη γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι δυσανάγνωστο και είναι σα να φωνάζεις
halvas0000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν θες ποιότητα βάλε ΟΤΕ, αν θες προβλήματα βάλε από άλλες εταιρίες. Έχω ακούσει ότι η ΟΝ έχει πολύ καλό δυκτιο και μπορείς να κανείς την σύνδεση σου και fastpath Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
linosmp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν θες ποιότητα βάλε ΟΤΕ, αν θες προβλήματα βάλε από άλλες εταιρίες. Έχω ακούσει ότι η ΟΝ έχει πολύ καλό δυκτιο και μπορείς να κανείς την σύνδεση σου και fastpath Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app εγω ελεγα forthnet.. τι λετε??
Deponakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 εγω ελεγα forthnet.. τι λετε?? Μακρια φιλε μου! Τον περασμενο σεπτεμβρη που περασαμε στην forthnet θα μας μεινει αξεχαστος! Connx ακριβο αλλα δεν θα εχεις προβληματα 100%...... Αμα θες τσεκαρετο μονος σου εδω μεσα...δες ποσα ποστ εχει το thread της forthnet(forthnet αdsl eleos)και δες μετα και τα αλλα!
eliascm21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Έχω forthnet εδώ και ένα χρόνο και πιάνω ταχύτητες που ούτε καν ονειρευόμουν. Βέβαια το ότι σε άλλους πάει χάλια είναι αλήθεια. Το που μένεις έχει μεγάλη σημασία. Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις στην πολυκατοικία σου ή στην γειτονιά σου πως πάνε οι εταιρίες που έχουν οι άλλοι, και να βάλεις αυτή που πάει καλύτερα.
panaathas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Βαλε οτε φιλε μου....Αν και η hol που εχουν τα ξαδερφια μου απο κατω ειναι καλουτσικι..Αλλα για μενα οτε και παλι οτε..
gascp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ΟΤΕ και μονο ΟΤΕ. Μην κάνεις το λάθος και επιλέξεις εναλακτικο.
panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγω με forthnet στην περιοχη μαρτιου εδω και ενα χρονο ειμαι μια χαρα.
mihachris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει παιδιά, εννοείται πως η Connx είναι η πιο αξιόπιστη αλλά, ανάλογα και με την περιοχή που μένεις παλεύονται και οι άλλες εταιρίες. Πριν δύο μήνες πέρασα από ΟΤΕ σε Forthnet μετά από 2 χρόνια (λόγω του πακέτου με nova) και έχω καλύτερο download speed από την 8αρα του ΟΤΕ (με την οποία btw έπιανα 7mbps). Βέβαια από θέμα ping μας τα χαλάει λίγο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν servers που είμαι οκ. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Συμπέρασμα: άμα δεν παίζεις online games και είσαι σε καλό σημείο (που απ' ότι φαίνεται είσαι), αξίζει να βάλεις forthnet.
stratospr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ΟΤΕ και μονο ΟΤΕ. Μην κάνεις το λάθος και επιλέξεις εναλακτικο. σορρυ για το offtopic... βρε που φτάσαμε... να προτείνουμε μόνο ΟΤΕ και όχι εναλλακτικούς :-D
xolloth Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ολοι εχουν προβληματα και κυριως οι εναλλακτικοι. παιζει βεβαια ρολο και το που μενεις,αποσταση δηλαδη απο dslam. εγω εχω φορθνετ εδω και 5 χρονια,ξεκινωντας απο 384 τα πρωτα και broadband απο τοτε που ξεκινησε,χωρις ιδιαιτερα προβληματα τουλαχιστον τα πρωτα 4 χρονια. τωρα τελευταια ομως ταχει κανει ψιλομπαχαλο και ερχονται στιγμες που τα παντα σερνονται. ασε που ξεκινησα απο 22300/1021 και εχω πεσει στα 19000/1021,εχει φισκαρει το μαγαζι βλεπεις!
J.Bond 007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ηellas on line με τίποτα... ΟΤΕ σίγουρη αλλά ακριβή επιλογή... Μήν μπλέκεις με hol γιατί αυτά που τραβάω εγώ μακάρι να μην τα τραβήξει κανένας άλλος... Αν και ο ote είναι ακριβή επιλογή είναι ο μόνος αξιόπιστος παροχος στην ελλαδα.
Antretng Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τώρα βρήκες και συ να κάνεις ερώτηση... ο καθένας θα σου πει ό,τι να ναι. Καλύτερα να μας έλεγες τι θέλεις ακριβώς να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.