Προς το περιεχόμενο

Τι σύνδεση adsl προτείνετε ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μακρυά από Forthnet παρακαλώ, δεν θέλουμε άλλους χρήστες θα πιτάρει πάλι το σύμπαν και θα σερνόμαστε όπως όλο το Φθινόπωρο!

ασε που ξεκινησα απο 22300/1021 και εχω πεσει στα 19000/1021,εχει φισκαρει το μαγαζι βλεπεις!

λέγεται crosstalk :-)

Δημοσ.

παιδια εγω σκεφτομαι για forthnet, ξερει κανεισ στην περιοχη φαλυρο στ θεσσαλονικη, στην παρασκευοπουλου τι ταχυτεσ ποιανει με την forthnet? αν δλδ ειναι καλη σε αυτη την περιοχη??

Δημοσ.

παιδια ξερετε στν περιοχη αρχεσ δελφων,παρασκευοπουλου , 8εσσαλονικη αν η forthnet εχει καλεσ ταχυτητεσ?

Δημοσ.

Τελικά απ'ότι έχω καταλάβει είναι τι θα σου τύχει. Για όλα ακούγονται καλά λόγια, για όλα ακούγονται και προβλήματα. Ο,τι σου κάτσει. Εγώ προσωπικά είχα πολλά προβλήματα με την hol, και απο άποψη σύνδεσης και ταχύτητας, αλλά και απο άποψη κοροϊδίας, αφού τους πλήρωνα ένα χρόνο τηλεφωνία μέσα στην τιμή χωρίς να μου το πουν, ενώ ήξεραν οτι είχα τηλέφωνο ΟΤΕ, και όταν τους είπα να διακόψω τη σύνδεση μου ζήτησαν να τους επιστρέψω το router, γιατί κι αυτό λέει το νοίκιαζα, ήταν μέσα στην τιμή που πλήρωνα κάθε μήνα. Εδώ και 2 χρόνια έχω forthnet, πιάνω 17,6mbps, κατεβάζω με 1,5mb μέχρι και 2mb, δεν είχα προβλήματα ποτέ πέρα απο κάποιες ελάχιστες διακοπές μικρής διάρκειας, η τιμή είναι καλή, η εξυπηρέτηση σούπερ, δεν την αλλάζω με τίποτα. Πρόσφατα ήρθε και ένας τύπος της hol στο σπίτι, και προσπαθούσε να με πείσει να αλλάξω τα 24mbps με 25 ευρώ το μήνα της forthnet, σε 6mbps με 38 ευρώ το μήνα στη hol, επειδή λέει... είναι πιο γρήγορο!! Πολύ γέλιο. Αλλά απο την άλλη, θα βρεις και ανθρώπους που έχουν δεινοπαθήσει με τη forthnet. Φαντάζομαι αναλόγως την τοποθεσία, αναλόγως τους τεχνικούς σε κάθε περιοχή, τους υπεύθυνους που θα πέσεις, διαφέρει και η ποιότητα της εξυπηρέτησης. Στο Ρέθυμνο πάντως που είμαι φοιτητής είναι ο,τι καλύτερο η Forthnet, και το ίδιο λένε και όλοι οι φίλοι μου που έβαλαν το ίδιο πακέτο. Καλή τύχη σε ο,τι επιλέξεις, μακάρι να σου βγει καλό!

Δημοσ.

1 μηνα εχω forthnet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

8Mb σταθερα τηλεφωνια απλα καμπανα

ολα αυτα ωραιοκαστρο 3,5 χιλ απο το κεντρο του οτε

Δημοσ.
OTE κλεφτης μεν αξιοπιστος δε.

Το χειρότερο είναι να μην είναι και αξιόπιστος όπως σε αρκετά μέρη της επαρχίας βλέπε Χανιά, που συνεχώς δεν έχεις τηλέφωνο ακόμα και για εβδομάδες και internet!

Δημοσ.

Βασικά είναι θέμα τύχης.Μπορεί να επιλέξεις έναν εναλλακτικό να σέρνετε και αν βάλεις κάποιον άλλον να πηγαίνει καλά. Αξιόπιστος αλλα και ακριβός είναι ο ΟΤΕ.

Αν παίζεις Online games θέλεις δλδ καλά pings κτλ τα ξεχνάς από Forthnet,hol κτλ όπως επίσης και streaming (videaκια στο youtube πχ πρέπει να πατας pause να φορτώσουν). Αν πάλι θες απλα να σερφάρεις και να κάνεις download παιχνίδια,ταινίες κτλ και θες να σου βγαίνει οικονομικά επιλέγεις κάποιον ενναλακτικό ξέροντας όμως ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, να σέρνεσαι/να πέφτει η σύνδεση.... και εννοείται χωρίς υποστήριξη γιατι αν πάρεις τηλ για να μάθεις τι πρόβλημα έχει η σύνδεση σου θα σε ρωτάνε πόσα μέτρα καλώδιο έχεις αν ο υπολογιστής σου κοιτάει δυτικά και τι έφαγες χθες βράδυ.

Δημοσ.
μακρυά από Forthnet παρακαλώ, δεν θέλουμε άλλους χρήστες θα πιτάρει πάλι το σύμπαν και θα σερνόμαστε όπως όλο το Φθινόπωρο!

Evω τωρα δεν σερνομαστε καθολου... Οπως ειπε και καποιος αλλος, αν παιζεις οnline games ΜΑΚΡΙΑ απο Forthnet. Αν απλα σερφαρεις και κατεβαζεις διαφορα τοτε ειναι καλη επιλογη σιγουρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουν πέσει 2 κυκλώματα της tinet εδώ και κάμποσες μέρες και είναι άστα να παν, τότε που το έγραψα όμως ήταν μια χαρα

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι ειναι θέμα τυχης..

εχω ακουσει καλά λόγια αλλά και παράπονα για όλες τις εταιρίες.. Σίγουρα παιζει ρολο και η περιοχή που βρίσκεσαι.

Και πανω απ'όλα, σημερα μπορει να εχεις γρηγορο Ιντερνετ, αυριο μπορει να σερνεται.. Ποτε δεν ξέρεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...