eliascm21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω μία νέα κάρτα τηλεόρασης για τον υπολογιστή. Μιας που η παλιά μου ήταν terratec και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, σκέφτομαι να πάρω πάλι μία τέτοια. Σκέφτομαι για αυτή. Α απορία μου είναι η εξής: Τώρα που τα κανάλια θα αρχίσουν να εκπέμπουν ψηφιακά, θα μπορώ να τα βλέπω με αυτή την κάρτα χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή;; Επίσης τα ψηφιακά της ΕΡΤ θα τα πιάνω ή όχι;; Αν έχετε να μου προτείνεται καμιά άλλη κάρτα καλοδεχούμενη κάθε πρόταση. Ευχαριστώ.
Waldo_Vrs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Η απάντηση είναι ΝΑΙ θα μπορείς. Αρκεί αυτή που θα αγοράσεις να υποστηρίζει και ψηφιακή μετάδοση. Εγώ έχω της Asus και εκεί που επιλέγεις τα κανάλια δίπλα έχει επιλογή TV Source ' Analog Cable ' Antenna ' ή Digital!!!...Στο τελευταίο θα πιάνεις αυτά.Μπορεί και τα αποδικοποιεί. Όσον αφορά την ΕΡΤ μάλλον θέλει το μηχανάκι. Εγώ μια φορά που γύρισα έβλεπα κανονικά μετά άλλη μια φορά έβλεπα με διακοπές τώρα δεν πιάνει καθόλου.Λογικά λέω Λογικά υποθέτω πως θέλει το μηχανάκι για να ενυσχύει το σήμα προς την κάρτα και να βλέπεις κανονικά. Προσωπική επιλογή Asus My Cinema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.