damienakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχήν, μιας και είμαι καινούριος στο forum, καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για την αγορά λάπτοπ γύρω στα 700Ε(-400 απο το Δες την ψηφιακά=300). Από έρευνα που έκανα κατέληξα στις 2 αυτές επιλογές: LENOVO IDEAPAD Y550-G-2 Dell Studio 1555 Περισσότερο κλείνω προς το Lenovo, αλλά θα ήθελα και την άποψη σας. Με απασχολεί κυρίως η ποιότητα κατασκευής, η οθόνη και το service που έχει το κάθε ένα. Για τo service της Dell διάβασα καλά λόγια εδώ στο site, ενώ για τη Lenovo δεν έχω δει κάτι, αλλά το e-shop δίνει τη δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης στα 2 χρόνια της εγγύησης. Ποιο laptop θα μου προτείνατε εσείς? (Φυσικά και κάποια άλλη επιλογή..)
antnatal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το dell έχει 4 γίγα μνήμα και το lenovo 3. το dell ίσως καλύτερη κάρτα γραφικών.
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια εχουν ανοιχτει ποσα threads για αγορα laptop μεχρι 700e ψαξτε λιγο πριν ποσταρετε... φιλικα παντα εχουν ιδιο επεξεργαστη και ιδιο σκληρο το lenovo εχει καλυτερη μνημη εστω και πιο μικρη σε μεγεθος αφου ουτως η αλλως τα 32bit αναγνωριζουν μεχρι 3 gb ram, και αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.