Προς το περιεχόμενο

Προβλημα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω το γνωστο σε ολους μας conn-x και τις τελευταιες ημερες αντιμετωπιζω προβλημα.Πριν 10 μερες εκανα την καινουργια προσφορα του conn-x και απο εκει και περα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οταν λοιπον καποιος καλει στο τηλεφωνο η συνδεση κανει restart για τα επομενα 10 με 15 δευτερολεπτα.Πιο συγκεκριμενα στην αρχη καθε τηλεφωνηματος και στο τελος η συνδεση κανει restart!Μπορω να το λυσω με καποιο τροπο???Ευχαριστω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα καινουργιο φιλτρο αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να κανω η να παω στον ΟΤΕ?

Δημοσ.

Κοιτα τη καλωδιοση σου απο τη πριζα του τηλεφωνου μεχρι το κουτακι του ΟΤΕ εξω, ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα +οτι εμενα δε συγχρονιζε και σε σωστη ταχυτητα δηλαδη κλειδωνε στα 5513 kbps κατω με Downstream Line Attenuation: 36 db (5 db ειναι φυσιολογικα) και 587 kbps πανω με Upstream Line Attenuation: 17.5 db (4 db ειναι φυσιολογικα)...Εβαλα νεο καλωδιο οπως σου ειπα και ειμαι κομπλε ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα...Ενοειτε πως δε τιθεται θεμα software στο προβλημα σου...Και πριν κανεις οτιδηποτε δοκιμασε εχοντας μονο το router καρφωμενο στη πριζα για να δεις μηπως φταιει καποιο φιλτρο που εχεις στις συσκευες...

Δημοσ.

Μαλιστα δηλαδη μου λες να αλλαξω το καλωδιο που συνδεει το modem με την πριζα στο τοιχο?Καθως δεν εχω τηλεφωνο στο δωματιο που εχω το pc.

Δημοσ.

Δε σου "λεω" σου "προτεινω" να βγαλεις ολες τις συσκευες τηλεφωνου που εχεις στο σπιτι και να βαλεις στη κεντρικη πριζα του σπιτιου μονο το router για να εισαι σιγουρος οτι δε φταιει καποιο φιλτρακι απο τις συσκευες τηλεφωνου...Το καλωδιο που συνδεεις το modem με τη πριζα στο τοιχο δε νομιζω να φταιει εκτος αν ειναι φθαρμενο πατημενο κτλ...Αν ομως δε φταιει αυτο σου προτεινω να τσεκαρεις την εξωτερικη καλωδιοση του σπιτιου δηλαδη το καλωδιο που παει απο τη κεντρικη πριζα στο κουτι του ΟΤΕ εξω αναλογως και αν μενεις σε πολυκατοικια η μονοκατοικια φυσικα...Εννοειται παρε και στο παροχο να σου κανουν εναν ελεγχο γραμμης για να δουνε και απο εκει τι παιζει...Δεν ειμαι τεχνικος και γιαυτο απλα σου "προτεινω" καποιες λυσεις μηπως βρεις τι φταιει γιατι το εχω ζησει και ειναι πολυ σπαστικο να σου κοβετε το νετ σε καθε τηλεφωνο! :)

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι

το μοντεμ το εχεις στο δωματιο π εχεις το pc;

το λεω γιατι αν εχεις στο μοντεμ καλωδιο τηλεφωνου πανω απο 2-3 μετρα ειναι λογικο να σου κοβεται

το ειχε παθει κ ενας φιλος και οποτε χτυπαγε το τηλ εκανε τα ιδια

η λυση;; :επειδη προφανως θα το εχεις με ethernet συνδεδεμενο,παρε ενα μεγαλο(που να φτανει ρε παιδι μου:-D)απο το μοντεμ στο pc και θα εισαι οκ!

Δημοσ.
να σε ρωτησω κατι

το μοντεμ το εχεις στο δωματιο π εχεις το pc;

το λεω γιατι αν εχεις στο μοντεμ καλωδιο τηλεφωνου πανω απο 2-3 μετρα ειναι λογικο να σου κοβεται

Δε νομιζω πως εχει καποια σχεση αυτο :rolleyes: αν καταλαβα τι λες :rolleyes: εγω σπιτι ειχα καλωδιο απο το router μεχρι τη πριζα του τηλεφωνου που ηταν 13 μετρα και δεν ειχα προβλημα με αποσυνδεσεις κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...