Προς το περιεχόμενο

Επειγόντως τροφοδοτικό

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τροφοδοτικο ειναι http://www.hipergroup.com/products.php?lv=2&cate=1&type=23 αυτο

και ναι τροφοδοτικο πρεπει ναναι 17Α βγαζει max δεν νομιζω να σηκωνει το συστημα

δεν κανει ουτε post ουτε ειναι οι rams!ΕΠισης τα φουρφουρια δουλεβουν πολυ χαμηλα με το που αναβει οποτε μαλλον psu το κοβω απλα δεν ξερω ποιο μου κανει :/

Eνα watt calculator μου εβγαλε πως χρειαζομαι 198W :S

Δημοσ.

Έχει 2 12άρες όμως των 17Α η καθεμιά. Αυτό βέβαια δε μας κάνει 34Α combined, αλλά όσο να 'ναι "στα χαρτιά" θεωρείται ικανό.

Αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο κάν' το ώστε να σιγουρευτούμε τουλάχιστον.

Δημοσ.

Δοκιμασα με ενα noname 350ari παλι δεν δουλεψε επισης δοκιμασα και τα 2 μαζι να τα βαλω πανω και παλι δεν εκανε τπτ(και χωρις τη γραφικων απανω)οποτε μαλλον το κοβω για psu

Προτασεις?

Δημοσ.

Ενα σχετικα καλο 350αρι για το συστημα σου ειναι υπεραρκετο.

Αρα, ή τα δυο τροφοδοτικα που δοκιμασες εχουν προβλημα, ή κατι δεν εχεις συνδεσει σωστα.

Υπο "κανονικες" συνθηκες το Hiper δεν θα επρεπε να εχει προβλημα.

Δημοσ.
ενα Hiper 425W που μου δωσανε δεν ανοιγει καν το pc

Φιλε μου δεν παιζει να μην το σηκωνε...Αρα ή ειναι και το hiper καμενο ή κατι αλλο φταει...

Δημοσ.

Ο υπολογιστης λειτουργουσε σε αλλο κουτι με αλλη καρτα γραφικων και αλλο τροφοδοτικο απλα αναβαθμιστηκα και προκειμενου να τα πουλησω τα δινω στο πατερα δηλαδη ειναι απιθανο να μη εχω συνδεσει κατι γτ με αυτον ημουν τοσο καιρο :S

Δημοσ.

Οταν ανοίγεις τον υπολογιστή τι ακριβώς συμβαίνει?

Περιστρέφονται οι ανεμιστήρες και δεν φτάνει ούτε στο bios?

Ανοίγει για λίγο και μετά σβήνει?

Δεν ανοίγει καν?

Δημοσ.

ΑΝοιγουν φουρφουρια αλλα σε low rpm και δεν κανει καν Post ουτε και μπιπ βεβαιος βεβαιος!Καμενη μητρικη δεν παιζει μνημες ειναι οκ εχω 2 σετ ddr2 και τα εχω δοκιμασει σε ολα τα slots οποτε το μονο που μενει ειναι Psu νομιζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...