Aias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ε ας το παραγγείλουν πάλι και να το πάρει 2-3 του μηνα δεν χάθηκε ο κόσμος... αλλα οντως ειχε πλακα το σκηνικο
--Shady-- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Έλεος. Εδώ στην Αθήνα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά τα πάνε χάλια από διαθεσιμότητα,στα ράφια έχουν κάτι Geforce 240 & 250 και για να βρεις καμιά ΑΤΙ 5xxx κάνεις τάμα.
epivitor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Και εγω ειχα προβλημα 2-3 φορες με το Πλαισιο στη Θεσ/νικη με online παραγγελιες που ειχα δωσει παλιοτερα. Κριμα που ακομα δε διορθωθηκαν.
fstergios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου ετυχε, εγω οτι εχω παραγειλη στο πλαισιο δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα απλα μπορει να επεσες σε κακο υπαλληλο
phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου ετυχε, εγω οτι εχω παραγειλη στο πλαισιο δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα απλα μπορει να επεσες σε κακο υπαλληλο
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου ετυχε, εγω οτι εχω παραγειλη στο πλαισιο δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα απλα μπορει να επεσες σε κακο υπαλληλο Ότι έχω παραγγείλει από το πλαίσιο ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μου.
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Σε τηλεφωνική κράτηση παλιότερα, ο υπάλληλος μου είχε πει πως δεν μπορει να εγγυηθεί πως μπορεί να κρατήσει ένα προϊόν για περισσότερο από 24 ώρες.
GoldenEye Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Σε τηλεφωνική κράτηση παλιότερα, ο υπάλληλος μου είχε πει πως δεν μπορει να εγγυηθεί πως μπορεί να κρατήσει ένα προϊόν για περισσότερο από 24 ώρες. ειχα κανει ηλεκτρονικη παραγγελια (μετα απο ταλαιπωρια υποσχεσεις και πηγαινε ελα απο το ενα υποκαταστημα στο αλλο) περσι (στις 5-1-2009) η οποια ακομα και σημερα εκρεμμει... το κουφο ειναι οτι ενω υπαρχουν πολυ χειροτερα καταστηματα απο οργανωση εξυπηρετηση και ποιοτητα προιοντων τα οποια εχουν αυξηση κερδοφοριας τελευταια (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_14/02/2009_303432), το πλαισιο δεν τα παει και τοσο καλα (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12635&subid=2&pubid=19257153)
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά και εμένα μου έχει τύχει το ίδιο με ένα παιχνίδι των 10 ευρώ. Είχα επιλέξει αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα. Όταν πήγα (μετά από 2-3 μέρες όμως) ο υπάλληλος δεν γνώριζε τίποτα! Ευτυχώς υπήρχε ένα διαθέσιμο τεμάχιο και πήρα αυτό. Πάντως όσες φορές έχω παραγγείλει από το Internet για παραλαβή από το κατάστημα αλλά έχω πληρώσει με πιστώτική online δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα (το έχει κάνει πολλές φορές).
Screamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τα μάτια μου.. Φιλε Ελα Τωρα (Θα Βγουμε & Οff Topic) Δεν Ηταν Τοσο Τραγικη Η Κατασταση Με Τα Γραμματα Μου ! Καλo 2010 Να Εχεις ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:48 ---------- Φίλε screamer δε λέει να είσαι με τη ψυχή στο στόμα επειδή αν πάθουν κάτι (που σου εύχομαι να μην πάθουν τίποτα) αυτά που πείρες και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Άλλωστε και εγώ μία φορά που είχα κάνει μία παρόμοια αγορά απο το πλαίσιο για ένα κουτί, επειδή δεν μπορούσα να το πάρω την ημέρα που θα ερχόταν πήρα ένα τηλεφωνάκη τους έδωσα όνομα και μου το κρατήσανε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:44 ---------- Αλήθεια πως το κατάφερες να είναι όλες οι λέξεις με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο? Καλημερα Φιλε & Καλο 2010 Να Εχεις... Θα Συμφωνησω Μαζι Σου....Οτι Στο Θεμα Του Service Το Πλαισιο Υπερτερει ! Αν & Απο Το E-Shop Δεν Εχω Παραπονο Μεχρι Στιγμης ! (Αρκει Να Εχεις Λιγο Υπομονη Με Τον Χρονο Αλλαγης/Αντικαταστασης/Πιστωτικου Ειναι Η Αληθεια). Οσο Για Το Συστημα Παραγγελιων Του Πλαισιου Δεν Το Εμπιστευομαι Καθολου ! Μια Φορα Ειχε Παραγγειλει Ενας Φιλος Ενα Σκληρο Δισκο & Του Ηρθε Ανοιχτος & Χυμα Οποτε Ευχαριστω Δεν Θα Παρω !!! Οσο Για Το Κεφαλαιο Γραμμα Στην Αρχη Καθε Λεξεως Ειναι Μια Παλια Συνηθεια Που Δυσκολα Μπορω Να Την Κοψω Τωρα !
--Shady-- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παίδες έκανα σήμερα μια παραγγελία online και ενώ στην Κατάσταση Παραγγελίας γράφει Σε Επεξεργασία κοιτάξτε τι γράφει στις τιμές. Να ανησυχήσω?Η θα το φτιάξουν μόνοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.