Προς το περιεχόμενο

Παράπονα προς το Πλαίσιο

esertas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι είναι λάθος είναι σίγουρο,να επικοινωνήσω μαζί τους(όταν αξιωθούν να ανοίξουν) να το κοιτάξουν η είναι συνηθισμένα κάτι τέτοια?

Δημοσ.
Καθαρό λάθος είναι. Δεν μπορεί να έχει 2,5 χιλιάρικα.

Βασικά είναι 21.400€ :Ρ

Ότι είναι λάθος είναι σίγουρο,να επικοινωνήσω μαζί τους(όταν αξιωθούν να ανοίξουν) να το κοιτάξουν η είναι συνηθισμένα κάτι τέτοια?

Συνηθισμένα είναι, συνήθως βέβαια το κάνουν ανάποδα, βάζουν δηλαδή χαμηλότερες τιμές.

Θα το αλλάξουν μόνοι τους.

Δημοσ.
Αν έκαναν ανάποδο λάθος και έλεγε 24,20 ευρώ θα το ήθελες;
Ρητορική η ερώτηση?

Εντάξει μέρες που είναι κυκλοφορούν πολλοί τύφλα στις δουλειές τους.
:P:p:lol:
Δημοσ.

Ζητησες να μιλησεις με τον υπευθυνο του πλαισιου;

Υ.Γ. 2 φορες που μου εκαναν τους <δυσκοίλιους> οι υπαλληλοι, αναζητησα τον υπευθυνο που βρηκε λυση αμεσα!

Δημοσ.
Ζητησες να μιλησεις με τον υπευθυνο του πλαισιου;
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπε η υπάλληλος στο τηλέφωνο ότι της το βγάζει κανονικά και να μην ανησυχώ.

Η παραγγελια είναι τώρα σε κατάσταση "Start Picking" και ακόμα την ίδια τιμή γραφει,άμα έρθει αύριο ο οδηγός και μου ζητήσει 21 χιλιάρικα θα χεστούμε;)

Δημοσ.

Τελικά όλα μια χαρά,πέρασε σήμερα ένας ευγενικότατος Πακιστανός και μου έφερε την παραγγελια και δεν ζήτησε και 25 χιλιάδες ο άνθρωπος.

Μονο παρατράγουδο ότι 2 λεπτά αφότου έφυγε μου έρχεται μήνυμα που μου λέει ότι η παραγγελια θα παραδοθεί σήμερα.

Δημοσ.

Στο θέμα online shopping το eshop είναι πιο μπροστά . Και ειναι και πιο γρήγοροι. Παραγγελιες που δίνεις το πρωί μπορουν και τις έχουν στο καταστημα και την ίδια μέρα . Ενω στο πλαισιο συνήθως κάνουν 2-3 μέρες γιανα παραδώσουν..

Δημοσ.

λογικα εκανες την παραγγελια απο αλλο browser (πχ Chrome)

εκτος internet explorer...γνωστο προβλημα συμβαινει με το

Πλαισιο

Δημοσ.
Ενω στο πλαισιο συνήθως κάνουν 2-3 μέρες γιανα παραδώσουν..

Η κανένα χρόνο, η και ποτέ στην περίπτωση μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...