lelos1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Για σας και καλή χρονιά έχω για περίπου 2 χρονιά μια twintech 8800gts και αποφάσισα να την κάνω overclock όποτε μετά από διάβασμα σε forums μπήκα στον πειρασμό. Όπως βλέπετε και το screenshot να και το αποτέλεσμα μέχρι τώρα όλα μια χαρά χρησιμοποίησα και το ATItool για scannarisma για artifacts ανέβασα 25 το core και 25 το memory με ρυθμούς 10/10/5 και 10 λεπτά scannarisma ενδιάμεσα. Έκανα και κάποιες ρυθμίσεις για το fan που δεν ξέρω αν είναι σωστές οι θερμοκρασίες idle το gpu είναι στα 54-55 και στο game που παίζω φτάνει 57-60(full graphics) στο scanning για artifacts έπιανε μέχρι 70 το max, τώρα, ήθελα να ρωτήσω για benchmark επειδή έχω win7 θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο που υποστηρίζει directx10? Έχω σκοπό να ανεβάσω το cloak και την memory ακόμη παραπάνω από την στιγμή που δεν θα έχω πρόβλημα με artifacts ή θερμοκρασίες(κάθε συμβουλή δεκτή). Άπλα θα ήθελα να ξέρω μέχρι ποσό περίπου πάει και είναι ασφαλής με τις εργοστασιακές ψήκτρες. Έχω βάλει το rivatuner να τρέχει στην εκκίνηση για να ενεργοποιούνται οι ρυθμίσεις σωστά δεν το έκανα? δεν θέλω να πειράξω το bios ακόμη.
phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Κατ' αρχάς τρέξε FurMark και όχι ATiTool. Κατά δεύτερον, είναι πού θα πέσεις, κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό.
lelos1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Κατ' αρχάς τρέξε FurMark και όχι ATiTool. Κατά δεύτερον, είναι πού θα πέσεις, κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό. Κατέβασα το FurMark ανέβασα σήμερα 25 το core και την memory όλα καλά μέχρι τώρα ούτε artifacts ούτε τίποτα η θερμοκρασία την ώρα που έκανα το benchmark με το furmark στο 10λεπτο είχε φτάσει 76-77c και το gpu cooler στο 65% ενώ όταν παίζω games δεν ξεπερνάει τους 65c και 40%(1000rpm), να δοκιμάσω να το ανεβάσω και άλλο τι λέτε? Αυτό που με ανησυχεί είναι η ψήκτρα της cpu κάνει πολύ θόρυβο 2000-3.500 rpm δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο επειδή κάνω overclock την gpu.
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Για ποιον επεξεργαστή και ποια ψύκτρα μιλάμε; Το κουτί έχει καλό airflow;
lelos1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Για ποιον επεξεργαστή και ποια ψύκτρα μιλάμε; Το κουτί έχει καλό airflow; amd phenom II 965 με την εργοστασιακή την ψήκτρα και παστά που είχε πάνω άλλα θα την αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία έχω την thermalright 120 ultra extreme άπλα δεν έχω τα accessories για amd επειδή την είχα κουμπωμένη πάνω σε intel
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι, το έχω προσέξει το άλλο thread αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην τα έχεις αφού περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Εκτός κι αν την πήρες από μετάχειρη από άλλον.
lelos1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι, το έχω προσέξει το άλλο thread αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην τα έχεις αφού περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Εκτός κι αν την πήρες από μετάχειρη από άλλον. ναι το πρόβλημα είναι όταν πείρα το pc από το πλαίσιο μου το είχαν στήσει εκεί και δεν βρήκα κάτι σε αυτά που μου έδωσαν μαζί με το pc, έχουν περάσει 2 χρονιά όποτε να πάω να τα ζητήσω τώρα δεν θα μου τα δώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.