Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μνήμη

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα ένα laptop, αλλά όταν τον "ανοιξα" κατάλαβα ότι έχει μόνο 2 θέσεις για μνήμη. Έχει 4 GB DDR2 667MHz. Eμένα μου φαίνεται πολύ λίγο. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω εκτός από το να αλλάξω laptop θα το εκτιμούσα πολύ.

Δημοσ.

φιλε μου πλακα κανεις ετσι;

τι χρησιμοποιεις που απαιτει περισσοτερη μνημη;

και χρησιμοποιεις λειτουργικο 32 ή 64 bit , γιατι αν χρησιμοποιεις 32, τοτε το 1 απο τα 4 γιγα που εχεις σου περισσευει καθως η αρχιτεκτονικη των 32μπιτ λειτουργικων ειναι τετοια που δεν μπορει να γινει χρηση πανω απο 3,2 περιπου γιγα.

αν παρ'ολα αυτα θες να κανεις κατι οπωσδηποτε,τοτε αν το λαπτοπ σου υποστηριζει μεχρι 6 ή 8 γιγα μνημη,θα βγαλεις αυτες που εχεις και θα αγορασεις ντιμακια των 4γιγα

Δημοσ.
φιλε μου πλακα κανεις ετσι;

τι χρησιμοποιεις που απαιτει περισσοτερη μνημη;

και χρησιμοποιεις λειτουργικο 32 ή 64 bit , γιατι αν χρησιμοποιεις 32, τοτε το 1 απο τα 4 γιγα που εχεις σου περισσευει καθως η αρχιτεκτονικη των 32μπιτ λειτουργικων ειναι τετοια που δεν μπορει να γινει χρηση πανω απο 3,2 περιπου γιγα.

αν παρ'ολα αυτα θες να κανεις κατι οπωσδηποτε,τοτε αν το λαπτοπ σου υποστηριζει μεχρι 6 ή 8 γιγα μνημη,θα βγαλεις αυτες που εχεις και θα αγορασεις ντιμακια των 4γιγα

64bit έχω φίλε. Μπορείς να μου βρεις πουθενά ντιμάκια με 4 γίγα? Μέχρι 2 γίγα βρίσκω.:rolleyes:

Εdit: OK, φίλε βρήκα.

Δημοσ.

ειναι 2,5 ιντσες δλδ ταιριαζει στο λαπτοπ δλδ αλλαζεις τον σκληρο σου με εναν ssd και σε συνδυασμο με win7 η καμια ψαγμενη διανομη λινουξ αν χρησιμοποιεις βλεπεις πραγματικες διαφορες στις επιδοσεις του φορητου.

τωρα αν απο 4 πας σε 8 γιγα μνημη, αν δεν χρησιμοποιεις καποια βαρυα 64μπιτη εφαρμογη που κανει χρηση της μνημης δεν θα δεις και καμια διαφορα.

τι να εχεις ελευθερεη μνημη 75% τι να εχεις 87,5%..τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου γνωμη,ας πει και καποιος αλλος την δικη του.

εσενα που σε περιορισαν τα 4 γιγα και σου φανηκαν λιγα;

Δημοσ.

Στην σουίτα Adobe Creative Suite Master Collection. Αργούσε λίγο. Μετά την απεγκατέστησα. Τέλος πάντων. Το πρόβλημα με τον SSD είναι ότι έχει μικρή χωριτηκότητα και είναι αρκετά ακριβός. Έχεις να μου προτείνεις κάποιον?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...