helPls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας κατι εχει γινει κ εμφανιστηκε στην οθονη μου ενα προγραμμα το personal security το οποίο ζητά να αγοράσω activation key και δεν μου επιτρέπεται παράλληλα η εισοδος σε καμιά σελίδα.. Τι μπορώ να κάνω ?? thanks
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και στο Insomnia πως μπήκες; Μπορείς να βάλεις screenshot;
helPls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και στο Insomnia πως μπήκες; Μπορείς να βάλεις screenshot; από άλλο υπολογιστη εχω μπεί !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το να αγοράσεις registration key για το Personal Security δεν είναι επιλογή;
helPls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το να αγοράσεις registration key για το Personal Security δεν είναι επιλογή; δεν υπάρχει δυνατοτητα να το βρω free από κάποιο σχετικό site?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν υπάρχει δυνατοτητα να το βρω free από κάποιο σχετικό site? A, ζητάς δηλαδή serial για πειρατικό αντίγραφο προγράμματος;
angmar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να σουτάρεις (uninstall) το personal security, οπότε δε θα σου ζητάει serial.
helPls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 A, ζητάς δηλαδή serial για πειρατικό αντίγραφο προγράμματος; ναι, καποιο activation key αν ειναι δυνατο για να μπορεσει να λειτουργησει μπασ και μου επιτρεψει να ανοιξω άλλες σελιδες!
sYn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γι' αυτό λατρεύω το insomnia.gr Αυτές οι απορίες.. αυτοί οι διάλογοι.. Αχ! Απλά: Αχ!
helPls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να σουτάρεις (uninstall) το personal security, οπότε δε θα σου ζητάει serial. το προσπαθησα αλλά δεν μου το επιτρεπει
gaszer1967 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι, καποιο activation key αν ειναι δυνατο για να μπορεσει να λειτουργησει μπασ και μου επιτρεψει να ανοιξω άλλες σελιδες! Διάβασε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του forum: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=14&a=24 Τους οποίους προφανώς δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.