TH_boy_20 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οσοι ειναι σε σωματα ασφαλειας και εχουν tatoo τα εχουν κανει σιγουρα με την την καταταξη τους. Εγω εχω θειο μπατσο και εχει κανει tatoo στο χερι και καθε καλοκαιρι εχει επιδεσμο για να μην φαινεται. Το θεμα δεν ειναι τι tatoo εχεις αλλα ειναι η "εικονα" του (προκαταληψη) Νομιζω οτι αμα το tattoο δεν ειναι σε εμφανες σημειο δεν θα εχεις προβλημα
xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άμα την ψάξεις από τη μεριά του make-up? Σοβάτισμα , μέχρι να εξαφανιστεί. Edit: Πάρε και links http://www.tattoocamo.com/ http://www.hidemytattoo.com/ http://www.smartcover.com/CoverTattoos.html [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yaw48gby4VI[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CQenw-xlHbQ[/ame] Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από xpapias
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι, έχω την εντύπωση πως το "όχι τατού" είναι για λόγους ανωνυμίας σε περίπτωση κινδύνου, κατάθεσης εναντίον κάποιου εγκληματία κτλ. Σε φάση, το όνομα το αλλάζεις, αλλά αν ο τύπος που στην κρατάει ξέρει πως στο δεξί σου παπάρι έχεις τατουάζ μια πρώην σου, θα σε βρει. Λέω 'γω τώρα.
platongr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω πως είναι η διαδικασία, αλλά κάνε τα χαρτιά σου κανονικά. Πότε περνάς γιατρούς? Αφού σε πάρουν ή πριν ? Αν είναι πριν, πήγαινε όπως είσαι και πες τους ότι σε περίπτωση που σε πάρουν θα κάνεις ότι απαιτείτε για να το αφαιρέσεις. Αν είναι να φας την ταλαιπωρία για να το βγάλεις και να μην σε πάρουν, εννοείται πως δεν αξίζει.
opera Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, να πάρει το λόγο και ένας πυροσβέστης ,οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο ορθοπεδικός,καρδιολόγος,ψυχίατρος,παθολόγος,οφθαλμίατρος κλπ και κανείς από αυτούς δεν έχει να κάνει με τα τατουάζ. Όμως γίνεται ένα ξεβράκωμα στα ιατρεία της υπηρεσίας (πλατεία Κουμουνδούρου) για να διαπιστωθεί το φύλο προφανώς και εκεί πιθανόν να κριθεί το θέμα τατουάζ,στη θέση σου αν έμενα Αθήνα θα πέρναγα από εκεί να ρωτήσω κάποιον υψηλόβαθμο γιατρό.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όμως γίνεται ένα ξεβράκωμα στα ιατρεία της υπηρεσίας (πλατεία Κουμουνδούρου) για να διαπιστωθεί το φύλο προφανώς . Ντούρου-ντούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου; 1
jojos1982 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 επειδη δουλεωα σε τατουατζιδικα κ εχο αρκετα σχεδον 40% του σωματος μου ,δεν εχω σκεφτει ποτε να τα βγαλω κ δεν θα το κανα . 1:τα λευτα ειναι παρα πολλα 6.000 2:χρειαζεσαι πρωτα λειζερ κ μετα πλαστικη 3:δεν ξερω αν θα ειναι σαν να μην εκανες ποτε (ενοω αν θα μινει καποιο σημαδι η κατι) 4:δεν νομηζω πωσ χρειαζεται να το βγαλεις αυτη ειναι στενομυαλα κ μλκς.
tzotzo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 πολυ φασαρια για να γινεις εποπ? Η μονη ενσταση που εχω στο ζητημα ειναι οτι το τατ λογω της μονιμοτητας,ειναι κατι σαν προσωπικο statement. Τωρα ποιος ειναι ο λογος να βγαλεις ενα κομματι της προσωπικοτητας σου δεν ξερω.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τωρα ποιος ειναι ο λογος να βγαλεις ενα κομματι της προσωπικοτητας σου δεν ξερω. Επειδή στον στρατό δεν συμφέρει κανέναν και συνεπώς δεν επιτρέπεται να έχεις προσωπικότητα! 1
ktsolkas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 επειδη δουλεωα σε τατουατζιδικα κ εχο αρκετα σχεδον 40% του σωματος μου ,δεν εχω σκεφτει ποτε να τα βγαλω κ δεν θα το κανα .1:τα λευτα ειναι παρα πολλα 6.000 2:χρειαζεσαι πρωτα λειζερ κ μετα πλαστικη 3:δεν ξερω αν θα ειναι σαν να μην εκανες ποτε (ενοω αν θα μινει καποιο σημαδι η κατι) 4:δεν νομηζω πωσ χρειαζεται να το βγαλεις αυτη ειναι στενομυαλα κ μλκς. δεν γινεται να πατησεις απο πανω αλλο τατου με μελανι στο χρωμα του δερματος? (εχω και εγω 4 μικρα κινεζικα κατω απο το μπρατσο και καποια στιγμη ισως να αφαιρουσα τα 2 που φτανουν περιπου εκει που τελειωνει το μανικι μια πολο κοντομανικης.)
Daemonos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι όντος είναι μεγάλο και θα είναι και το κόστος μεγάλο επίσης. Δέν έχω μετανιώσει που το έκανα, αλλα θέλω πολύ να μπώ λιμενικό η πυροσβεστική. το θέμα είναι οτι άν πέσεις σε κάποιον στενόμυαλο ταξίαρχο που θα βγάλει την προκήρυξη και δέν θέλει να έχεις τατουάζ τότε την πάτησα! Αλλα πραγματικά στενά μυαλά! εντάξει να πέις να μην το έχεις σε εμφανές σημείο,αλλα να μην έχεις καθόλου? τί τους πειράζει? όλος ο κόσμος έχει! και στο κάτω κάτω άλλοι μπαίνουν και το χτυπάνε μετά,το ίδιο πράγμα δέν είναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγω που ειμαι στην πυροσβεστικη ξερω αρκετα ατομα που εχουν(κυριως σε μη εμφανη σημεια) μεχρι πριν μερικα χρονια δεν επιτρεπονταν αλλα στις τελευταιες 2 προκυρηξεις δεν υπηρχε προβλημα... απο την στιγμη που δεν θα το αναφερει ρητα στην προκυρηξη(οπως στην τελευταια των ειδικων φρουρων που τα απαγορευει) δεν υπαρχει προβλημα,ακομα και να σε κοψουν λογω τατουαζ πιστευω οτι θα δικαιωθεις σιγουρα δικαστικα και θα μπεις στο σωμα (απο την στιγμη που δεν το απαγορευει η προκηρυξη)... ειναι καθαρα θεμα το τι θα λεει η προκηρυξη οταν θα βγει,δεν υπαρχει κατι στανταρ για ολα τα σωματα ασφαλειας παντως πυροσβεστικη οι γιατροι σε εξεταζαν(εκει φαινεται και αν εχεις τατουαζ) την τελευταια μερα αφου ειχες ηδη περασει αθληματα,γραπτα,συνεντευξη,ψυχοτεχνικα!!! ωποτε εχουμε και λεμε ειδικος φρουρος δεν μπορεις,πυροσβεστης μπορεις(προς το παρον τουλαχιστον) για τα υπολοιπα δεν ξερω
sugata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το αυτό που είπες μπορείς να πεις και στον εκάστοτε ταξίαρχο, αν τύχει δηλαδή και δημιουργηθεί θέμα. Πάντως το να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία αφαίρεσης επειδή ντε και καλά επιβάλλεται από οποιονδήποτε στενόμυαλο, νομίζω πως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Συν και το γεγονός πως θα χρειαζόταν και κάποιος καιρός ανάρρωσης (οι αντιβιώσεις, αλοιφές κτλ που προαναφέρθηκαν) που δεν ξέρω μεν πόσο, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως θα σε περιόριζαν στις κινήσεις σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μα τι μαλακες θεέ μου, και εγώ έδινα εξετάσεις για αστυνομία στο UK και το μονο πρόβλημα τους με τα tattoo ήταν όχι άμα φαίνεται απλά να μην είχε κάτι ρατσιστικό, αντιφεμινιστικό η προσβλητικό επάνω k σκέψου πέρασα και το tattoo μου είναι όλο το χέρι. Εδώ τώρα παο για δόκιμος στον στρατό k μου πρήζουν τα @@ για το tattoo, καθιστοί. Λοιπόν US έχει ειδικούς πλαστικούς με ειδίκευση επάνω στο tattoo removal και δεν αφήνεις ίχνος αλλα κοστίζει περίπου τετραπλάσια τιμή από αυτήν που το κτύπησες και ίσος k παραπάνω. Τώρα ελλάδα...
Chrisad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ένας φίλος έκανε laser πρόσφατα στο μπράτσο μέγεθος ετικέτας μιας μπύρας μπουκάλι περίπου, 7-8 επισκέψεις έκανε το κόστος μπορώ να το μάθω αν σε ενδιαφέρει. Κάπου στην Ακαδημίας πήγαινε και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα