Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλές επισκέψεις και μικρό, εγώ σκέφτηκα για επαγγελματικό make up η κάτι τέτοιο...

Για να το βγάλω θέλει μια περιουσία και είναι χρονοβόρο και δέν ξέρω αν μου αφήσει και κάνα σημάδι μετά κτλ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι, έχω την εντύπωση πως το "όχι τατού" είναι για λόγους ανωνυμίας σε περίπτωση κινδύνου, κατάθεσης εναντίον κάποιου εγκληματία κτλ. Σε φάση, το όνομα το αλλάζεις, αλλά αν ο τύπος που στην κρατάει ξέρει πως στο δεξί σου παπάρι έχεις τατουάζ μια πρώην σου, θα σε βρει.

Λέω 'γω τώρα.

πολυ σωστα αναφερεις. Ο λογος δεν ειναι η προκαταληψη οσο η ελαχιστοποιηση αναγνωρισημοτητας του ατομου στα σωματα ασφαλειας. Το ταττουαζ ειναι κατι μοναδικο και εμφανες και μπορει αν αναγνωριστει απο καποιον να σου στοιχισει τη ζωη σου... Για να μη μιλησω για αλλες υποθεσεις...:X

Δημοσ.
πολυ σωστα αναφερεις. Ο λογος δεν ειναι η προκαταληψη οσο η ελαχιστοποιηση αναγνωρισημοτητας του ατομου στα σωματα ασφαλειας. Το ταττουαζ ειναι κατι μοναδικο και εμφανες και μπορει αν αναγνωριστει απο καποιον να σου στοιχισει τη ζωη σου... Για να μη μιλησω για αλλες υποθεσεις...:X

Οκ το καταλαβαίνω... αλλα ας έλεγαν τουλάχιστο να μην είναι σε εμφανές σημείο...

Εδω είδα χθές στις ειδήσεις οτι μια αστυνομικός ήταν το βράδυ αφέντρα και μαστίγωνε κόσμο... το τατοο που το έχω στην πλάτη και δεν φαίνεται θα τους ενοχλήσει?

Δημοσ.

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω πως τα περισσότερα fond de teint φεύγουν εύκολα. Εγώ έψαχνα να προτείνω υγρο λατεξ στο χρώμα του δέρματος αλλά είδα πως έχει και tatoo removal section στο παραπάνω site και λίνκαρα απ'ευθείας αυτό

Δημοσ.

λοιπον κανε παραγγελια απο το ebay μια tattoo camo και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.ο ξαδερφος μου που μπηκε ειδ.φρουρος μου ειπε πως ενας εκανα αυτο το καμουφλαζ και μπηκε στο σωμα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα!

Επαναφέρω το θέμα μετά από πολύ καιρό μήπως έχουμε νεότερα!

Έχω τατουάζ "κάλτσα" στο ένα μου πόδι αλλά δυστυχώς ο δημιουργός του το έκανε σκούρο σα μουτζούρα, οπότε πρέπει να το αφαιρέσω οπωσδήποτε. Ρώτησα σε σχετικό ινστιτούτο (αν googlάρετε "αφαίρεση τατουάζ αθήνα", είναι πιθανότατα το πρώτο αποτέλεσμα) και μου είπαν ειδική τιμή για laser στα 200 ευρώ ανά συνεδρία και ολοκλήρωση σε 8 με 10 επισκέψεις. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Αν μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένους γιατρούς, θα μπορούσατε να στείλετε ένα π.μ. ; Ευχαριστώ θερμά!

Δημοσ.

Ναι, έχω την εντύπωση πως το "όχι τατού" είναι για λόγους ανωνυμίας σε περίπτωση κινδύνου, κατάθεσης εναντίον κάποιου εγκληματία κτλ. Σε φάση, το όνομα το αλλάζεις, αλλά αν ο τύπος που στην κρατάει ξέρει πως στο δεξί σου παπάρι έχεις τατουάζ μια πρώην σου, θα σε βρει.

Λέω 'γω τώρα.

Αυτός είναι ο λόγος! Το ίδιο γίνεται και με τις στρίπερ ;)

Αλήθεια ο τόπικ σταρτερ μπήκε τελικά πυροσβεστική?

Δημοσ.

Ωρες ωρες,απορω,ποσα κιλα βλακειας κουβαλουν καποιοι ανθρωποι που βρισκονται σε υψηλες θεσεις.

Τι με νοιαζει εμενα σαν πολιτη,αν ο ταδε αστυνομος ή πυροσβεστης εχει τατουαζ στο παπαρι του,εφ`οσον κανει σωστα τη δουλεια του.

Δηλαδη οι αλλοι που δεν θα εχουν,θα ειναι καλυτεροι ???

ΗΜΑΡΤΟΝ... οπως λεει και ο Γεωργιου...

πρέπει να είναι καθαροί, τα Tatto παραπέμπουν σε αλητεία κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με τους Αστυνομικούς/Πυροσβέστες..

άνθρωποι είναι και αυτοί και μπορούν να έχουν μικρά tatto σε εμφανή μέρη αλλά όχι να έχεις κάνει 10 tatto στο χέρι σου.

Δημοσ.

Μαλάκες έχω βρεί ήδη το επάγγελμα του μέλλοντος... Tattoo removal shop. Τόση μόδα που έχει γίνει κ με τόσους άμπαλους καλλιτέχνες εκεί έξω οι μισοί θα θέλουν να τα βγάλουν. Με το που τελειώσω στρατό αρχίζω σεμινάρια.... $$$$$$$$

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τατουάζ "κάλτσα" στο ένα μου πόδι αλλά δυστυχώς ο δημιουργός του το έκανε σκούρο σα μουτζούρα, οπότε πρέπει να το αφαιρέσω οπωσδήποτε.

Καταλαβαίνω οτι έχεις ξενερώσει, έχω περάσει τα ίδια, αλλά ΜΗΝ πανικοβάλλεσαι.

Αν ο δημιουργός του ήταν κάποιος επαγγελματίας που δουλεύει σε μαγαζί, να συζητήσεις μαζί του για το πως θα μπορέσει να στο βελτιώσει. Μπορούν να γίνουν άπειρες αλλαγές/προσθήκες/επικαλύψεις/διορθώσεις στα τατουάζ, με θεαματικά αποτελέσματα. Εμένα μου άλλαξε ένα αρκετά μεγάλο μέρος σε ένα από τα τατού μου, το οποίο από λάθος συννενόηση και πολύ αιμορραγία δεν βγήκε καλό την πρώτη φορά. Ουσιαστικά ζωγράφισε πάνω του και το κάλυψε, και έγινε τέλειο μετά.

Αν ο δημιουργός του ήταν κάποιος τυχαίος τύπος, ουσιαστικά ήσουν το πειραματόζωό του. Δεν κάνουμε τατουάζ σε όποιον να 'ναι. Να επισκεφτείς κάποιο διαπιστωμένα καλό στούντιο και να ζητήσεις τη γνώμη τους για το τι μπορεί να γίνει. Θα σε βοηθήσουν 100%.

Γνώμη μου, μην σκέφτεσαι αφαίρεση, εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι. Αν ο μόνος λόγος είναι οτι δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, μπορεί να διορθωθεί 99,9%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...