Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται με τις στρίπερ; Σ' έχασα!

Δεν πρέπει να ξεχωρίζουν στην καθημερινότητα τους... Πολλές φορές σταματάνε (ή τέλος πάντων προσπαθούν) και δεν θέλουν να έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που να τις κάνει αναγνωρίσιμες.

ps Καινούργιο θέμα κάποια στιγμή που πρέπει να ανοιχθεί, είναι πόσα βγάζουν οι στρίπερ! να τραβάνε τα μαλλιά τους κάποιοι με 2-3 διδακτορικά!!!

Δημοσ.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να το βγάλεις, να δώσεις μια περιουσία , να σου αφήσει σημάδι και στο τέλος να μην σε πάρουν για άλλο λόγο. Εκτός και αν υπάρχει μέσον. Αλλά σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο.

Και υπάρχει και η περίπτωση να μπεις και να μην σου αρέσει και να θες να φύγεις και να σου έχει μείνει και το σημάδι από το laser η οτιδήποτε άλλο.

Δεν ξέρω , οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά δεν κάνει το tatoo τον άνθρωπο. Θυμάμαι τη μάνα μου που μου έλεγε ότι τατουάζ κάνουν οι αλήτες και οι φυλακισμένοι. Εγώ δεν ήμουν ούτε άλητης ούτε φυλακισμένος. Έχω ένα στο μπράτσο και θα πάω να κάνω και άλλο. Και η γυναίκα μου έχει 5. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Ελληνικές παπαριές είναι αυτές

Δημοσ.

Προφανης ειναι ο λογος που τα σωματα ασφαλειας κλπ δε θελουν τατου σε εμφανη σημεια του σωματος (για σημεια που δεν φαινονται δεν γνωριζω, αλλα αν σου ριχνουν ακυρο και σε τετοια τοτε ειναι χαζο) και δεν ειναι κοινωνικο-συντηριτικος αλλα πρακτικος.

Επισης, σχετικα με το απο πανω, παλια τατου ειχαν οντως κατι περιεργοι τυποι κατα συντριπτικη πλειοψηφια και δεν ηταν καθολου ελληνικη παπαρια αυτο που σου ειπε η μανα σου τοτε. Μη βλεπεις που σημερα τα τατου γιναν πιο mainstream κι απτην lady gaga και πανε και βαρανε απο γυναικοπαιδα μεχρι παπουδες επειδη η (ξενοφερτη) μοδα το επιβαλει. Αυτο που σου ειπε η μανα σου να το αξιολογεις για την περιοδο που στο ειπε. Αν στο ειπε σημερα, συμφωνω, ελληνικες παπαριες.

Δημοσ.

Τατουάζ κάνει ο άνθρωπος από τη νεολιθική εποχή ε. Είναι μια διαχρονική μορφή τέχνης περισσότερο από κάθε τι από όσα αναφέρετε.

Δημοσ.

Κάποτε το τατουάζ ήταν εντελώς αντεργκράου, ήταν ένα είδος τέχνης που το διαλέγαν είτε οι ναυτικοί είτε άτομα σε πιο αλτέρνατιβ καταστάσεις, με ιδιαίτερες ψυχοσυνθέσεις και ιδεολογίες που ΠΟΤΕ δεν θα καταδεχόντουσαν να φορέσουν στολή... Τώρα πλέον το τατουάζ είναι τόσο μόδα όσο το φρόζεν γιόγκουρτ, τα ποδήλατα (και οι μαζικές βόλτες με ποδήλατο το καταχείμωνο) κλπκλπ και το έχει πάνω του σχεδόν ο καθένας Ελληνάρας ασχέτως αν όνειρό του είναι να μπει στο δημόσιο και το βρέξ χιονίς η καραβάνα θα γεμίς, εξαίρετο παράδειγμα ο OP. Όχι, δεν τον ξέρω ούτε θα έπρεπε να μιλάω έτσι, δεν έχει να κάνει με κομπλεξισμούς αλλά γουάτ δι χελ, μπορώ ακόμα να γράφω και να σχολιάζω όταν κάτι μου αρέσει/δεν μου αρέσει. Είναι πολύ λυπηρό το ότι δεν υπάρχει καμία ιδεολογία και συνέπεια στον τρόπο ζωής μας με κάποια ιδεολογία, όλα πάνε κι έρχονται για τα χρήματα (δουλειά/καριέρα κλπ)..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ωπα. Απο ποτε το τατουαζ ειναι by default ιδεολογια; Μπορει και να ειναι για καποιους, αλλα για αλλους δεν ειναι, ειναι απλα "ετσι γουσταρω". Δηλαδη πρεπει να εισαι αλτερνατιβας ή "ψαγμενος" για να πας να χτυπησεις τατουαζ; Και γιατι δηλαδη το τατουαζ του Χ που ειναι στο δημοσιο αμαλαχει να διαφερει απο του Ψ που ειναι γραφιστας σε underground τυπο ξερωγω; Στον εναν "παει γαματα" και στον αλλον δειχνει ποζερια για να γουσταρουν οι γκομενες;

Και γιατι να ειναι και λυπηρο ολο αυτο στην τελικη, κρινομενο απο την αιτια της επιλογης τους;

• Like 3
Δημοσ.

Καμία σχέση, πλέον ναι, ο καθένας πα και κάνει κλπ. Απλά πλέον νομίζω ότι ο κόσμος το αντιμετωπίζει όπως κάθε άλλη μόδα, ρηχά χωρίς σκέψη και συνειδητοποίηση. Σίγουρα, γούστο και καπέλο του, μέχρι να πει το "θελω να πάω μπάτσος, λέτε να πρεπει να το βγάλω";

Δημοσ.

Γιατι, οι μπατσοι ή οι υποψηφιοι μπατσοι κατουρησαν στο πηγαδι και δνε μπορουν να κανουν tatoo/τζιβες να ακουσουν reggae και ΓΕΝΙΚΩΣ να ακολουθησουν την εκαστοτε ΜΟΔΑ της εποχης? Τι στερεοτυπα ειναι αυτα το 2012? Περαν τουτου σε καποια φαση, ορισμενοι πρεπει να παρετε χαμπαρι οτι με την κατασταση στην Ελλαδα ο αλλος δεν παει να γινει μπατσος απο φιλοσοφια απαραιτητα, αλλα απο αναγκη να ζησει, οπως εσυ μεθαυριο μπορει να γινεις λογιστης και να ερθει ο αλλος να σου πει οτι εγινες πιονακι του καπιταλιστικου συστηματος και της καπιταλιστικης οικονομιας, ή να γινεις καθηγητης και να σου πουν οτι εγινες δημοσιο υπαλληλακι που τρωει τα λεφτα του κοσμακη κλπ.

***Γενικα το επιχειρημα/προκαταληψη "εισαι μπατσος, αρα εισαι μηδενικο, αναξιος και γουρουνι και ρουφιανος κλπ" ειναι πιο επιφανειακο κι απο αναλυση της Τζουλιας Αλεξανδρατου για την ποιηση του Καβαφη.

Στην τελικη ειπαμε οτι το tatoo ειναι πιο mainstream κι απο τα εμπορικα bitakia διαρκειας ζωης 1 μηνα, αρα λογικο ειναι να το δεις απο γυναικοπαιδα (σαμπως τα 15χρονα κανουν tatoo απο φιλοσοφια?) εως 50ρηδες ακομα και 60ρηδες, ειτε επιχειρηματιες, ειτε μπατσους, ειτε βοθρατζηδες, ειτε ΔΥ, ειτε ανεργους.

@stormrain. Το point -το δικο μου- ειναι οτι ΚΑΠΟΤΕ στην Ελλαδα αντιστοιχουσε by default σε συγκεκριμενα ατομα ΚΥΡΙΩΣ που δεν απεχουν τοσο πολυ απο την περιγραφη της μαμας του Μανωλης1. Πλεον το tatoo ειναι ακριβως οτι και ενα prada παπουτσι ή ενα γυαλι armani. Χωρις φυσικα να λεω οτι δεν υπαρχει μια μειοψηφια που το κανει για αλλους λογους περαν του fashion-victim-σμου.

Δημοσ.

Εδώ και 10000 χρόνια ο άνθρωπος διακοσμεί το σώμα του χρησιμοποιώντας το ως καμβά ζωγραφικής, σήμερα 29/8/2012 ο μιντιμιλής και ο τει-αλλαντίν το έβγαλαν μέηνστρημ. Μάλιστα.

Ιστορική μέρα.

Δημοσ.

^ Ναι, έχει γίνει τόσο μέηνστριμ και κουλ όσο το να πίνεις μπάφο, δλδ καθολου, Τώρα αν συγκρίνεις τον σαμάνο τον νεάντερνταλ με τον DOUCHEBAG νεανία είναι άλλο θέμα.Δεν θέλω να ξεφύγω άλλο από το θέμα, ο καθένας έχει και από μία άποψη κλπ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

B) Πολύ καλό για να το βγάλεις από πάνω σου κατά την ταπεινή μου άποψη.

Επεξ/σία από NinjaMan
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα  :) Κάνω μια έρευνα με άτομα που έχουν τατουάζ και άτομα που έχουν αφαιρέσει τατουάζ μεταξύ των 18 και 30.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε είνα να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο online για 10 λεπτά και μπορείτε να κερδίσετε 70 ευρώ στο Amazon! 

https://qtrial2015q4...7TYIT7Qp0FAZiL3

Επικοινωνήστε μαζί μου αν το συμπληρώσετε ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση  :)

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...