Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Γιατι ειναι πτυχιο ΑΕΙ είναι επιθυμητό προσον σε εταιρια που θέλει υπάλληλο σε τηλεπωλησεις; οεο; Το τραγουδι δεν υπάρχει το ακουτε δεν το ακουτε ..
vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα και ανύπαρκτος είμαι γαμάτος. Σε καταλαβαίνω.. ---------- Προσθήκη στις 15:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- Γιατι ειναι πτυχιο ΑΕΙ είναι επιθυμητό προσον σε εταιρια που θέλει υπάλληλο σε τηλεπωλησεις; οεο; [ame] [/ame]
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πάντως εμένα μου'φτιαξε το κέφι. Μα και μένα... Ποιος δουλεύει τώρα.... αύριο γράφω, πάω να τον πάρω με το κεφάλι ψηλά... Έτσι! Συγκινούμαι όταν βλέπω τέτοια θέληση από τον Έλληνα φοιτητή! Ακόμα και ανύπαρκτος είμαι γαμάτος. I second that, και, μάλιστα, θα τολμούσα να το πάω ένα βήμα παραπέρα και να πω πως ένας οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα λύγιζε από το βάρος της γαμιστερότητάς σου, αλλά όχι εσύ. Είναι τόσο μεγάλο το ψυχικό σου σθένος που το αντέχεις. :-D
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μη σου πω ότι καμπυλώνω και το χωροχρόνο. Α! Ώστε γι αυτό αύριο ένοιωθα φτερουγίσματα στα πόδια...
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το ήξερα ότι κάποιος πόστης... ...τα ασβεστώνει τα πεύκα
eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιος messenger σε Linux που να είναι συμβατός με τις φωνητικές κλήσεις του msn Live; ζγκουπ ζγκουπ...
angmar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιος messenger σε Linux που να είναι συμβατός με τις φωνητικές κλήσεις του msn Live; ζγκουπ ζγκουπ... Το amsn με το Farsight επάνω υποτίθεται ότι το κάνουν. Δε το δοκίμασα να σου πω 100% γιατί ποτέ δε μπόρεσα να κάνω μια συζήτηση της προκοπής μέσω msn audio, skype και πάλι skype.
eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το amsn με το Farsight επάνω υποτίθεται ότι το κάνουν. Δε το δοκίμασα να σου πω 100% γιατί ποτέ δε μπόρεσα να κάνω μια συζήτηση της προκοπής μέσω msn audio, skype και πάλι skype. Ευχαριστώ πολύ. Ας ελπίσουμε να κάνει δουλειά... Όταν έκανα κλήση με amsn, έκλεινε εντελώς.
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Α! Ώστε γι αυτό αύριο ένοιωθα φτερουγίσματα στα πόδια... Εχθές ήσουν Ηράκλειο ΕΕΕΕΕ;
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έτσι! Συγκινούμαι όταν βλέπω τέτοια θέληση από τον Έλληνα φοιτητή! οου...γου,γουέιτ...
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εχθές ήσουν Ηράκλειο ΕΕΕΕΕ; γουότ; οου...γου,γουέιτ... γουότ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.