teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 να ρωτησω κατι ασχετο??? θα δινατε ποτε ολοκληρη ασκηση π εχετε ξοδεψει μερες κ εχετε σπασει το κεφαλι σας για να την λυσετε σε καποιον αλλο ετσι απλα γιατι αυτος δε την καταλαβαινει υποτιθεται?? (ενω ξερετε πως απλα δεν εχει ασχοληθει??? ) Το έκανα πέρυσι σε regular βάση, αλλά τους έβαζα και να ασχοληθούν με το ζόρι. ναι αλλά υπάρχουν βάσιμες υποψίες για άλλο account Ποιος; Μίλα ρε!
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ανάλογα ποιός είναι ο άλλος μια συμφοιτητρια μ που δε παταγε σχεδον καθολου στο εργαστηριο κ τωρα θελει να της δωσω την ασκηση π μας εβαλε ο καθηγης ολοκληρη- ετοιμη....
vocals_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Banhammer#Banning_in_games_and_Internet_Forums λολ η συγκεκριμένη λέξη στα ελληνικά μεταφράζεται στα αγγλικά ως bad και όχι ως banned..
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Άμα την πας, δωσ' την. Απλό δεν είναι; ...come again vocals?
vocals_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μια συμφοιτητρια μ που δε παταγε σχεδον καθολου στο εργαστηριο κ τωρα θελει να της δωσω την ασκηση π μας εβαλε ο καθηγης ολοκληρη- ετοιμη.... Ε τότε όχι.Με τίποτα όμως. Ρίξτης και κανα μπινελίκι που τα ξύνει και τα θέλει όλα έτοιμα. ---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ---------- ...come again vocals? Ρε συ γράφοντας μπαντ δεν εννοούσες banned ? Ε φαινότανε για bad άμα πήγαινες να το μεταφράσεις στα αγγλικά,δεν ήταν ξεκάθαρο δηλαδή τι ήθελες να πεις. Αυτό.
gang Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ....ο αφεντικός είπαμε είναι ακόμα μπαντ, έτσι; μπαντ = bad μπαν = ban edit: με πρόλαβε ... πάω να συνεχίσω την ΓΑΜΩεργασία
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ε τότε όχι.Με τίποτα όμως. Ρίξτης και κανα μπινελίκι που τα ξύνει και τα θέλει όλα έτοιμα. αυτο θα κανω στο τελος αν συνεχισει... δλδ ελεος!!! τι το περασαμε εδω ρε?! φιλανθρωπικο ιδρυμα????
gang Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μπαντ = banned/bad στα αγγλικά αυτές οι 2 λέξεις δεν είναι ομόηχες
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 b& Θα μου πείτε ποιος είναι ο όμνι τώρα ή θα πάρω το πριόνι πάλι.
vocals_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μπαντ = banned/bad Ε ναι.. Αυτό είπα και εγώ. Ότι γι'αυτό το λόγο ότι διαβάζεται και σαν banned αλλά και σαν bad δεν ήταν ξεκάθαρο ότι εννοούσες banned(αυτό κατάλαβα τουλάχιστον ότι εννοείς.) Am I clear now ?
vocals_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 στα αγγλικά αυτές οι 2 λέξεις δεν είναι ομόηχες Nαι απλώς γράφοντας μπαντ ο άλλος μπορεί να διαβάσει το ν-τ ως δίφθογγο ή και όχι.Δηλαδή bad και banned αντίστοιχα.
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 πω πω ολοκληρω θεμα το κανατε το banned & to bad....και οχι κ τιποτα αλλο δε καταλαβα ... γτ να κανετε μπαν το αφεντικο???? :p
insomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Την άσκηση τη δίνουμε, διότι δεν είναι ανταγωνιστική η βαθμολογία, θα έλεγε ο ευρωπαϊκός εαυτός μου. Την άσκηση δεν τη δίνουμε, διότι αυτός εγώ είμαι ο καλύτερος και πρέπει να φαίνεται... πάντα, θα έλεγε ο αμερικάνικος εαυτός μου. Ειλικρινά, δεν έχει καμία σημασία αν της δώσεις την άσκηση ή όχι και θα φανεί ποιος ξέρει από τον τρόπο παρουσίασης της άσκησης ή από κάποιο σχόλιο μέσα στο εργαστήριο, θα έλεγε ο κακομοίρης που έχει διαβάσει φωτοτυπημένες ασκήσεις πολλές φορές. Σκέψου ότι κάποια στιγμή θα χρειαστείς και εσύ κάποια άσκηση, απλά και μόνο να είναι γραμμένη εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.