Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηράκι Φορητού

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς οι παραπανω μνήμες δεν υπάρχουν πλέον. Τα 7αρια τι είναι;

Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη μνήμη ή δεν υπάρχει διαφορά ανεξαρτήτως μάρκας;

7αρια = windows 7

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δυστυχώς οι παραπανω μνήμες δεν υπάρχουν πλέον. Τα 7αρια τι είναι;

Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη μνήμη ή δεν υπάρχει διαφορά ανεξαρτήτως μάρκας;

Πάμε ακα να τα πούμε καλυτερα.:P

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω εδω http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00619016&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=el&cc=gr&lang=el&product=1843740#N875 το συστημα σ υποστηριζει ddr2 εως 2048mb.To προβλημα ειναι οτι επεσες στη χειροτερη εποχη να αγορασεις μνημες.Παντως θα σ εκανε αυτη νομιζω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554136 ,αν και στο σαιτ της crucial προτεινει 2χ1gb.Τεσπα 99% κανει...Τελος επειδη εχω αντιμετωπισει παρομοιο προγραμμα με το ΗΡ λαπτοπ μου σ προτεινω να καθαρισεις τις γρυλιες με ενα σπρει πεπιεσμενου αερα.Κ εγω για καθαρο το νομιζα αλλα μολις το καθαρισα σταματησε καθε θορυβος.Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

διοτι αν μπορω να το πω ετσι με τα νεα μηχανηματα προωθουνται περισσοτερο οι ddr3 μνημες και τα "μαγαζακια" εχουν κανει τις τιμες των ddr2 φωτια:lol:

Για παραδειγμα αγορασα για το δικο μου μια 2GB DDR2 πριν 3 μηνες 30 ευρω και τωρα η ιδια ακριβως εχει κοντα στο σχεδον 45 ευρω:shock:

Δημοσ.

Τίποτα παιδιά. Το ανεμιστηράκι του φορητού συνεχίζει να να λειτουργεί σαν τρελό.

Καμια άλλη λύση; Μπορώ να το κάνω να μην λειτουργεί κάθε 30 δευτερόλεπτα όπως κάνει τώρα;

Δημοσ.

Αν πάρεις κάποια βάση για το λαπτοπ σου με εξτρα ανεμηστήρες έτσι ώστε να μην ζεστένεται τόσο ,άρα και χαμηλώτερος θόρυβος?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως η λύση που προτάθηκε με την αναβάθμιση της RAM απέτυχε παταγωδώς. Συνεχίζει ακριβώς όπως ήταν και πριν.

Δημοσ.

Το άνοιξες μέσα καθόλου;

Μπορεί να χει λασκάρει καμιά βιδούλα. Γενικά δεν ξέρω τι έχεις κάνει ήδη, αλλά δοκίμασε να δεις τι παίζει μέσα, ενώ λειτουργεί. Πίεσε σε κάποια σημεία το ανεμιστηράκι για να δεις αν θα σταματήσει να κάνει θόρυβο κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...