Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Logitech mouse G9x

ixthy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να κάνω μια ερώτηση για το mouse G9x της Logitech, αγορασμένο από πλαίσιο.

Αν και το θέμα δεν είναι τόσο σημαντικό, θέλω να αναφέρω ότι αγοράζοντας ένα G9x από το Πλαίσιο στον Πειραιά στην τιμή των 99 euro (λίγο ακριβό δεν είναι; στο pc master το έχουν στα 70 αν θυμάμαι καλά) παρατήρησα ότι αν και το ποντίκι φαίνεται καινούργιο, εντούτοις τα ποδαράκια του ήταν κάπως φαγωμένα - γρατζουνισμένα. Το ποντίκι γλυστρά με σχεδόν μηδενική τριβή πάνω στο pad, αλλά παρόλα αυτά έχω την απορία αν αυτό είναι σύνηθες για καινούργιο πονίκι! Θέλω να πω είναι δυνατόν να φαίνονται γρατουνιές στα ποδαράκια του και να μην είναι τελείως λεία εφόσον είναι αχρησιμοποίητο; Το έχει παρατηρήσει αυτό κανείς άλλος; Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν μεταχειρισμένο ποντίκι στο πλαίσιο και αν ναι τι συμφέρον έχουν; Πάντως το υπόλοιπο φαινόταν και μύριζε σαν καινούριο. Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά.

Δημοσ.

Κοίτα είχε κάτι στρογγιλά ζηλοτέιπ που έκλειναν τη συσκευασία, αλλά από την πέιρα μου αυτά εύκολα ανοίγουνε και αντικαθίστανται κιόλας άμα θες. Πρακτικά δεν υπάρχει συσκευασία που δεν παραβιάζεται χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Κοίτα με τη χρήση ούτως ή αλλως τα ποδαράκια τρώγονται, αλλά μου φαίνεται περίεργο να είναι ήδη κάπως φαγωμένα εκ κατασκευής. Όμως είναι και κάτι που δεν μπορώ να το αποκλείσω αν κάποιος που πήρε καινούργιο ποντίκι δεν μου πει ότι στο δικό του τα ποδαράκια ήταν εντελώς λεία. Το ποντίκι κιόλας μύριζε καινούργιο όταν το έβγαλα από τη συσκευασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...