nikos1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια..εχω ενα προωλημα με τη onboard καρτα δυκτιου δεν μου την βγαζει καθολου στο device manager ουτε σε xp ουτε σε win7 ενω ειναι ενεργοπιιμενη μεσα απο το βιος τι μπορει να φταει??χαλασε???στο google δεω βρεικα κατι που εψαξα.αν ξερει καποιος κατι ας μου πει μπας και βγαλω ακρη/βρω λυση. αν καποιος πει βαλε pci το εχω κανει αλλα θελω να βρω αν οντος ειναι χαλασμενι αυτη της μητρικις. thnx
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 latest bios / clear cmos / enable το NIC από το bios και αν δεν την βρίσκουν win και κανένα live ubuntu - τετέλεσται. Συμβαίνει...
nikos1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 latest bios / clear cmos / enable το NIC από το bios και αν δεν την βρίσκουν win και κανένα live ubuntu - τετέλεσται. Συμβαίνει... bios το τελευταιο και clear cmos εχω κανει....το NIC ποιο ακριβως ειναι????
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σόρρυ για την geek διατύπωση... NIC -> http://en.wikipedia.org/wiki/Network_interface_controller η κάρτα δικτύου δηλαδή Κάπου στο on board devices την κάνεις enable - αν δεν την βρίσκουν τα λειτουργικά ( και δεν έχει κάτσει κανένα περίεργο update στο bios KAI δεν έχεις πειράξει τίποτα jumpers ) μάλλον είναι ψόφια. Συνήθως δεν αναβοσβήνει τα led καθόλου σε αυτή την περίπτωση...
nikos1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σόρρυ για την geek διατύπωση... NIC -> http://en.wikipedia.org/wiki/Network_interface_controller η κάρτα δικτύου δηλαδή Κάπου στο on board devices την κάνεις enable - αν δεν την βρίσκουν τα λειτουργικά ( και δεν έχει κάτσει κανένα περίεργο update στο bios KAI δεν έχεις πειράξει τίποτα jumpers ) μάλλον είναι ψόφια. Συνήθως δεν αναβοσβήνει τα led καθόλου σε αυτή την περίπτωση... enable ειναι αρα μαλλων παειιιιιιιιι RIP on board lan
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τσέκαρε και με ένα live cd πάντως... μπας και είναι "θαύμα" των win
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.