Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2 για δεύτερο μηχάνημα;

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα απο τον καινούριο μου υπολογιστή, έχω στα χέρια μου 2 συστήματα, ένα εκ των οποίων θα κρατήσω σαν δεύτερο σύστημα σε lan με το πρώτο, το άλλο θα το στήσω για την αδερφή μου..

Επειδή όμως ο ένας είναι intel και ο άλλος AMD, δεν ξέρω ποιο απο τα 2 είναι καλύτερο (έστω και με μικρή διαφορά) για να κρατήσω εγώ.

Ο ένας είναι ένας Intel P4 2,4GHz με μια Gigabyte GA-8IE533 μητρική ενώ ο άλλος ένας AMD Athlon XP 2000+ AXDA2000DUT3C πάνω σε μια Asus A7V8X-X μητρική. Μνήμη θα έχουν και οι δύο 768MB (για MHz δεν μπορώ να ελέγξω τώρα)..

Επειδή με αυτούς τους Ahtlon XP xxxx+ δεν έκατσα να ασχοληθώ ποτέ, απλά απο ότι ξέρω είναι ισοδύναμοι με μεγαλύτερους Intel, μπορεί να μου πει κανείς ποιο υπερτερεί στην σύγκριση;

Δημοσ.
Ο ένας είναι ένας Intel P4 2,4GHz με μια Gigabyte GA-8IE533 μητρική ενώ ο άλλος ένας AMD Athlon XP 2000+ AXDA2000DUT3C πάνω σε μια Asus A7V8X-X μητρική. Μνήμη θα έχουν και οι δύο 768MB (για MHz δεν μπορώ να ελέγξω τώρα)..

Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια CPU και το ίδιο MOBO (P4@2,4) με 1,5GB Ram (@266Mhz) εδώ και 8 χρόνια περίπου. Το μηχάνημα το χρησιμοποιώ πλέον σαν βοηθητικό και δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα καθώς είναι τέρας αξιοπιστίας.

+1 από εμένα για το Intel make...

Δημοσ.

Toν p4 στα 2.4...

Οι athlon xp ηταν συνηθως ενα κλικ πιο αργοι απο τους ιδιους σε ονομαστικη συχνοτητα pentium.

Aπο καρτες γραφικων τσιμπα την 5200 που εαν και ιδιαιτερα αδυναμη ηταν dx9 σε αντιθεση με την matrox..

Δημοσ.

Σκέφτομαι και το άλλο βασικά.. Αυτό που ακουγόταν κυρίως για τους παλιούς AMD, ότι ανέβαζαν μεγάλες θερμοκρασίες. Και επειδή το κουτί θα μπει σε μέρος που δεν θα έχει και πολλά περιθώρια για εξαερισμό, μάλλον με AMD ρισκάρω περισσότερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...