giannislari7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Έχω δύο αριθμούς wind συμβόλαια , ξεχωριστά το καθένα ( όχι οικογενειακά πακέτα κτλ ) στο ένα έιμαι 6 χρόνια και στο άλλο περιπού 8-9 .οι επιδοτήσεις ήτανε αρχικά 65 και 85 και ύστερα απο αίτηση πήγανε 85 και 120 αντίστοιχα . Φυσικά και δεν έμεινα ευχαριστημένος και αναζήτησα μια καλύτερη προσφορά στο πακέτο που με ενδιέφεραι στη vodafone με επιδότηση γύρω στα 200. Πηγαίνω σε ένα υποκατάστημα wind και ζητώ να μάθω τις ενέργειες που απαιτούνται για να λύσω τη συνεργασία μου ( το 12μήνο έχει περάσει ) . Μου απαντήσανε να καλέσω το 1216 και να πάρω ένα κωδικό και στη συνέχια να επισκεφτώ ξανά το κατάστημα wind. Παίρνω στο 1216 και ως δια-μαγείας μου έβγαζε ηχογραφημένο μήνυμα που με καλούσε να αναβαθμίσω τη συσκευή μου ( προσπάθεια ξανά + ξανά αλλά η ίδια κασετούλα... ) Καλώ 1260 τους ζητάω σύνδεση με 1216 μου λένε μόνο από το κινητό σου, τις αναφέρω τα παραπάνω και μόνο τρελό δεν με έβγαλε .... λέγοντας ότι απο το δικό της δουλεύει κανονικά. Όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί , ούτε είναι πρόβλημα αυτό θα πάω στο κατάστημα και θα ζητήσω να μου το καλέσουνε αυτοί απλά το θέμα είναι το όλο δούλεμα που μου ρίχνουνε . Πείτε τι πρέπει να κάνω για να μου το σηκώσει το 1216 από το δικό μου τηλέφωνο με έχουνε τρελάνει αν δεν μου το σηκώσει και συνεχίζουνε να με βγάζουνε τρελό δεν ξέρω ... Φυσικά όπως και να έχει θα αποχωρήσω καθώς δεν σέβονται τον πελάτη εκτός και αν επανορθώσουνε
basilis5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 γιατι δεν κανεις μια φορητοτητα μαν να κρατησεις και το νουμερο σου;παλια εκανε και καλυτερες επιδοτησεις η βοντα -400 ευρω βεβαια να ξερεις πως τοτε θα σε παρει η wind και θα σου κανει αντιπροταση με μεγαλυτερη εποδιτηση.για εμενα πηγαινε και πεςθελω το ταδε τηλ δωρεαν αλλιως παω βοντα,κ αν σου πουν οχι τοτε φυγε και διαπραγματευσου το οταν πλεον σε ξαναπαρουν τηλ να σε 'παρακαλεσουν' να μεινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.