yayawoot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν πει ''ολα καλα στο iPhone αλλα αν ειχε και αναφορα...''Να λοιπον ο τροπος για να εχετε αναφορα παραδοσης στα SMS σας!! Συνδρομητες Cosmote: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *0# (αστερακι μηδεν διεση κενο μημυμα) Συνδρομητες QTelecom: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε ! (θαυμαστικο κενο μηνυμα) Συνδρομητες Wind: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *NOT# (αστερακι ΝΟΤ διεση κενο μηνυμα) Συνδρομητες Vodafone: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *# (αστερακι διεση κενο μηνυμα) Sent from my iPhone using Insomnia.app
m3ik0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνετε jailbreak για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ?
yayawoot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνετε jailbreak για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ? Το παραπανω ισχυει και για jailbreaked iPhones...ειναι δεν ειναι εγω δεν εχω βρει καποιο διαφορετικο τροπο για αναφορα παραδοσης Sent from my iPhone using Insomnia.app
Vasilisxd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα κάνεις ? Άνοιξε το Cydia , πήγανε στο Manage , πάτα Add-Source , βάλε το : http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia και εγκατέστησε από εκεί το μόνο διαθέσιμο πακέτο που υπάρχει , το <<iPhone Delivery>> και είσαι έτοιμος. Θα παίρνεις SMS με αναφορά παράδοσης , όταν στέλνεις μήνυμα. (Εννοείτε δωρεάν!(και το πρόγραμμα και η αναφορά!))
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιζει να χει και παραπανω απο 1 χρονο οταν το εγραψα στο wiki και φυσικα υπαρχει προγραμμα που κανει αυτοματα την ιδια δουλεια πια. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Delivery_Report
yayawoot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αα ok..1000 sorry..ειμαι νεος και στο φορουμ και στο iPhone καο δε γνωριζω..ευχαριστω και αν ειναι δυνατον να διαγραφει το θεμα! Sent from my iPhone using Insomnia.app
ixthy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εμένα πάντως με cosmote καρτοσυμβόλαιο και iphone 3gs, η αναφορά sms me *0#κενό δε δούλεψε...
poisom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εάν έχετε συσκευή με IOS 4.0+ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαμρογή Sms Gr που κάνει την παραπάνω δουλειά αυτόματα! Sms Gr στο App Store Πληροφορίες γα την Sms Gr στο Link www.iphonecocoapps.com PS Που το ξέθαψα το θέμα εε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.