Προς το περιεχόμενο

Αναφορα Παραδοσης σε iPhone

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν πει ''ολα καλα στο iPhone αλλα αν ειχε και αναφορα...''Να λοιπον ο τροπος για να εχετε αναφορα παραδοσης στα SMS σας!!

Συνδρομητες Cosmote: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *0# (αστερακι μηδεν διεση κενο μημυμα)

Συνδρομητες QTelecom: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε ! (θαυμαστικο κενο μηνυμα)

Συνδρομητες Wind: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *NOT# (αστερακι ΝΟΤ διεση κενο μηνυμα)

Συνδρομητες Vodafone: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *# (αστερακι διεση κενο μηνυμα)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνετε jailbreak για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ? :-)

Το παραπανω ισχυει και για jailbreaked iPhones...ειναι δεν ειναι εγω δεν εχω βρει καποιο διαφορετικο τροπο για αναφορα παραδοσης

Δημοσ.

:lol: Πλάκα κάνεις ? Άνοιξε το Cydia , πήγανε στο Manage , πάτα Add-Source , βάλε το : http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia

και εγκατέστησε από εκεί το μόνο διαθέσιμο πακέτο που υπάρχει , το <<iPhone Delivery>> και είσαι έτοιμος.

Θα παίρνεις SMS με αναφορά παράδοσης , όταν στέλνεις μήνυμα. (Εννοείτε δωρεάν!(και το πρόγραμμα και η αναφορά!))

Δημοσ.

Αα ok..1000 sorry..ειμαι νεος και στο φορουμ και στο iPhone καο δε γνωριζω..ευχαριστω και αν ειναι δυνατον να διαγραφει το θεμα!

• 9 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...