Προς το περιεχόμενο

άστεγος μετανάστης

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρενθετικά, τοποθετήσεις του στυλ "ρουφ" ΔΕΝ συνιστούν συμμετοχή. Εφόσον θέλετε να επικροτήσετε τις απόψεις ενός μέλους, υπάρχει η θετική ψήφος. Μιλώ γενικά με αφορμή το συγκεκριμένο μήνυμα.

Το (χιουμοριστικό) πείραγμα ενος μέλους σε έναν άλλο δεν αποτελει συμμετοχή σε ενα θέμα το οποίο άρχισε ως άστεγος και κατέληξε στα cd.

Μιλάω ιδικά για μένα. Καλή συνέχεια :-)

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ακομα δεν εχετε βρει λυση στο τι θα κανετε με τον ανθρωπο εγω λεω να τον κανουν θυρωρο...

Ξέρω ότι είμαι 2 σελίδες πίσω, αλλά γελάω από τότε που το είδα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Κατά τα άλλα σοσ, τα επίσημα στοιχεία από που θες να είναι, από το Αρειανό Παράρτημα του Α/Α, την Ινδονησιακή Greenpeace, την Ελεύθερη Κοινότητα της Κριστιάνια;

Δημοσ.

Κατά τα λοιπά, η σύγκριση της κατοχής πειρατικού υλικού για προσωπική χρήση (λάθος κατ' εμέ) δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατ' επάγγελμα διάθεση πειρατικού υλικού.

Φυσικά.

Να λάβουμε υπ'όψη όμως πως στην μία περίπτωση γίνεται για λόγους επιβίωσης ενώ στην άλλη για λόγους διασκέδασης.

(με τα σημερινά δεδομένα και τον βιασμό του (όποιου) όρου "πνευματική ιδιοκτησία", υποστηρίζω ανοιχτά την πειρατεία σε όλες τις μορφές της, και το κόβω πριν ξεφύγουμε τελείως).

Δημοσ.
Τι θέλεις να σου πω γιαυτό? Αφού μου είπες ότι ενοούσες κάτι άλλο, άρα αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να παρεξήγησα αυτό που είπες και να το ερμήνευσα λάθος. Γιαυτό δεν υπάρχει φωνήεν. Αν πάλι εσύ θέλει να το συζητήσουμε, κανένα πρόβλημα.
Eγώ εννοούσα αυτό που έγραψα , εσύ έδειξες τόσο σίγουρος που δεν είχες καμία αμφιβολία σε ότι κατάλαβες.Δεν το συνεχίζω άλλο αλλά νομίζω πως έπρεπε τουλάχιστον να ανακαλέσεις...

Κατά τα άλλα σοσ, τα επίσημα στοιχεία από που θες να είναι, από το Αρειανό Παράρτημα του Α/Α, την Ινδονησιακή Greenpeace, την Ελεύθερη Κοινότητα της Κριστιάνια;
Όταν σήμερα :"Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και οι 8 αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Κύπριου φοιτητή, Αυγουστίνου Δημητρίου, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

Οι 4 από τους 8, που χαρακτηρίζονται ως φυσικοί αυτουργοί, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Μεταξύ αυτών είναι ο αρχιφύλακας που κατηγορείται και για εξύβριση και ο οποίος καταδικάστηκε σε επιπλέον φυλάκιση τριών μηνών. Η ποινή τους είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Για τους υπόλοιπους 4, μεταξύ των οποίων και ο πρώην διοικητής της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκαν για απλή συνέργια σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή."http://www.skai.gr/articles/news/greece/Ένοχοι-οι-αστυνομικοί-για-τη-ζαρντινιέρα/

αυτοί μας έλεγαν πως χτύπησε σε μια ζαρντινιέρα,

και με ένα λεπτό γκουγκλάρισμα βρήκα :

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=todRLzjudp8[/ame]

fasistes-molotof1.jpg

(να μην ποστάρω , τα περιστατικά στο ατ ακρόπολης, ούτε στην πέτρου ράλλη)

ναι περισσότερα επίσημα στοιχεία νομίζω πως έχει η βίβλος.

...όσο για την κριστιάνα που έγραψες ...δεν πέφτω στην λακκούβα .... είδες τι καταστολή έπεσε και εκεί ;)

Δημοσ.

Τυχεροι ειναι και λιγα τους κανει, αν επιανα εγω στα χερια εστω εναν μετα απο την πραξη τους αυτη (την κλοπη της τσαντας) μαλλον θα του(ς) εκανα πολυ χειροτερα και το λεω αυτο -ετσι- απλα και για τον -οποιονδηποτε- και αν επιανα να κανει το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.
(μπλαμπλα)

...όσο για την κριστιάνα που έγραψες ...δεν πέφτω στην λακκούβα .... είδες τι καταστολή έπεσε και εκεί ;)

Στις καμπάνες μου οι ζαρντινιέρες και η προπαγάνδα και η αγνή αμόλυντη αλήθεια του Κυρίου Ημών, αυτό που σε ρωτάω είναι όταν εσύ ζητάς επίσημες πηγές για να πειστείς, σε ποιες αναφέρεσαι; Είναι σα να λέω εγώ "για να πειστώ πως ο τζίζας υπάρχει, δώστε μου εδάφια της βίβλου" και μετά να λέω "καλά σοβαρά μιλάτε, τη ΒΙΒΛΟ μου δείχνετε;"

Και take it from me, η Κριστιάνια μια χαρά είναι και θα είναι για καιρό ακόμα.

Δημοσ.
Τυχεροι ειναι και λιγα τους κανει, αν επιανα εγω στα χερια εστω εναν μετα απο την πραξη τους αυτη (την κλοπη της τσαντας) μαλλον θα του(ς) εκανα πολυ χειροτερα και το λεω αυτο -ετσι- απλα και για τον -οποιονδηποτε- και αν επιανα να κανει το ιδιο πραγμα.
...τότε , αν ήσουν πατέρας του παιδιού δεν θα υπήρχε γαδα

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/newsfeed_content.asp?ID=20503

---------- Προσθήκη στις 22:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

Στις καμπάνες μου οι ζαρντινιέρες και η προπαγάνδα και η αγνή αμόλυντη αλήθεια του Κυρίου Ημών, αυτό που σε ρωτάω είναι όταν εσύ ζητάς επίσημες πηγές για να πειστείς, σε ποιες αναφέρεσαι; Είναι σα να λέω εγώ "για να πειστώ πως ο τζίζας υπάρχει, δώστε μου εδάφια της βίβλου" και μετά να λέω "καλά σοβαρά μιλάτε, τη ΒΙΒΛΟ μου δείχνετε;"

Και take it from me, η Κριστιάνια μια χαρά είναι και θα είναι για καιρό ακόμα.

...lusifer ur up to the river, εδώ φτύνω το νομικό της πλαίσιο θα δεχτώ τα στοιχεία της οέο ,

σε όποιες άλλες πηγές που δεν θα τροφοδοτούνται με στοιχεία από την αστυνομία,

βρέστες και δείξτες μου ,

είναι σαν να μου λες να πιστέψω στοιχεία της cia γίνεται; οέο ξανά ...

Δημοσ.

Ναι αλλά επειδή η τακτική είναι jumping from tree to tree μέχρι να τελειώσει το δάσος (και η αλήθεια είναι ότι το μαμημένο είναι ατελείωτο) δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απάντηση. Μπορούμε να πούμε βέβαια για τον ξυλοδαρμό του τάδε, την κακοποίηση του δείνα, και για τους γιατρούς που τραβούσαν φώτο το βοήθημα όπως έβγαινε (να μας ζήσει βρε)

Oh wait, αυτό το τελευταίο είναι για άλλο tree.

Ρε συ @@sos@@, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα θες τώρα οργανισμό που να σου δίνει στοιχεία για την εγκληματικότητα.

Σόρυ αλλά πόσο κολημένος άνθρωπος μπορείς να είσαι, για να πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις από αλλού;

Θέλω (μωτ) να μου βρεις σε ποια χώρα, σε ποιον πλανήτη, και ποιος οργανισμός θα μου δώσει αυτά τα γαμοστοιχεία πέραν της αστυνομίας.

Όφου διάολε για επανάσταση..

Δημοσ.
...τότε , αν ήσουν πατέρας του παιδιού δεν θα υπήρχε γαδα

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/newsfeed_content.asp?ID=20503

Να σου πω εγω μια αλλη μικρη αλλα προσωπικη και πραγματικη εμπειρια. Οταν ημουν φανταρακι κατω Αυλωνα και η -πρωτη- μας εξοδος θα ηταν με τα ρουχα εξοδου στη "μεγαλη" Αθηνα μας ειπαν το εξης: "Μακρια απο φασαριες". Επειδη ομως ημασταν μια ομαδα 4 φιλων που κανεις απο εμας δεν ειχε ξαναερθει στην Αθηνα ειπαμε να ειμαστε ολοι μαζι και να κανουμε και τις (μπουρδελο)τσαρκες μας ολοι μαζι.

Αφου κατεβηκαμε απο το μετρο και αρχισαμε να βολταρουμε γυρω γυρω στο κεντρο μας εκανε εντυπωση το ποσοι ξενοι υπηρχαν αλλα δεν μας ενοιαζε και ιδιαιτερα. Ξερεις ομως τι μας ενοιαξε? Οτι κατα τη διαρκεια που καναμε τη βολτα μας πετυχαμε 2 αλβανους να χουφτωνουν στα ισια μια κοπελα και να της ξυλωνουν τα ρουχα η οποια ζητουσε βοηθεια κλεγοντας και ΚΑΝΕΝΑΣ

μπασταρδος μαλακας

δεν ειχε το σθενος, θαρος, @@δια να τη βοηθησει. Ποιος ξερει γιατι?

Δεν προλαβαμε καλα καλα να δουμε την φαση και να πουμε "τι κανουμε τωρα?" και το επομενο πραγμα που ειδαμε ηταν εναν απο εμας να εχει ορμισει και να γρονθομπουνιαζει το εναν απο τους 2. Φυσικα ορμησαμε και οι υπολοιποι χωρις να το συζητησουμε κιολας και τους αφησαμε αναισθητους στο δρομο σαν τα σκυλια οπως τους αρμοζε για την συμπεριφορα τους. Να μη στα πολυλογω στο τελος πηραμε 10 μερες τιμιτικη ο καθενας μας.

Θελεις μηπως να σου πω τι μας ελεγε ο πατερας αυτης της κοπελας? Θελεις μηπως να σου πω τι ακουσαμε απο διαφορους "καλοθελητες" γυρω, γυρω? Το πιστευω ακραδαντα οτι αν αυτη μας την πραξη την καναμε τωρα και οχι 10 χρονια πριν (οπως και την καναμε) αυτοι οι "τυποι" θα την βγαζαν μελι-γαλα και εμεις μπορει να βλεπαμε και πυθαρχικο χωρια οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

...lusifer ur up to the river, εδώ φτύνω το νομικό της πλαίσιο θα δεχτώ τα στοιχεία της οέο ,

σε όποιες άλλες πηγές που δεν θα τροφοδοτούνται με στοιχεία από την αστυνομία,

βρέστες και δείξτες μου ,

είναι σαν να μου λες να πιστέψω στοιχεία της cia γίνεται; οέο ξανά ...

Τότε προφανώς έκανες λάθος με το να χρησιμοποιείς τη λέξη "επίσημη".

Και τη λέξη "πηγή" επίσης, αλλά αυτό είναι καθαρά δικό μου υποκειμενικό και σνομπ πιστεύω.

Δημοσ.
Να σου πω εγω μια αλλη μικρη αλλα προσωπικη και πραγματικη εμπειρια. Οταν ημουν φανταρακι κατω Αυλωνα και η -πρωτη- μας εξοδος θα ηταν με τα ρουχα εξοδου στη "μεγαλη" Αθηνα μας ειπαν το εξης: "Μακρια απο φασαριες". Επειδη ομως ημασταν μια ομαδα 4 φιλων που κανεις απο εμας δεν ειχε ξαναερθει στην Αθηνα ειπαμε να ειμαστε ολοι μαζι και να κανουμε και τις (μπουρδελο)τσαρκες μας ολοι μαζι.

Αφου κατεβηκαμε απο το μετρο και αρχισαμε να βολταρουμε γυρω γυρω στο κεντρο μας εκανε εντυπωση το ποσοι ξενοι υπηρχαν αλλα δεν μας ενοιαζε και ιδιαιτερα. Ξερεις ομως τι μας ενοιαξε? Οτι κατα τη διαρκεια που καναμε τη βολτα μας πετυχαμε 2 αλβανους να χουφτωνουν στα ισια μια κοπελα και να της ξυλωνουν τα ρουχα η οποια ζητουσε βοηθεια κλεγοντας και ΚΑΝΕΝΑΣ

μπασταρδος μαλακας

δεν ειχε το σθενος, θαρος, @@δια να τη βοηθησει. Ποιος ξερει γιατι?

Δεν προλαβαμε καλα καλα να δουμε την φαση και να πουμε "τι κανουμε τωρα?" και το επομενο πραγμα που ειδαμε ηταν εναν απο εμας να εχει ορμισει και να γρονθομπουνιαζει το εναν απο τους 2. Φυσικα ορμησαμε και οι υπολοιποι χωρις να το συζητησουμε κιολας και τους αφησαμε αναισθητους στο δρομο σαν τα σκυλια οπως τους αρμοζε για την συμπεριφορα τους. Να μη στα πολυλογω στο τελος πηραμε 10 μερες τιμιτικη ο καθενας μας.

Θελεις μηπως να σου πω τι μας ελεγε ο πατερας αυτης της κοπελας? Θελεις μηπως να σου πω τι ακουσαμε απο διαφορους "καλοθελητες" γυρω, γυρω? Το πιστευω ακραδαντα οτι αν αυτη μας την πραξη την καναμε τωρα και οχι 10 χρονια πριν (οπως και την καναμε) αυτοι οι "τυποι" θα την βγαζαν μελι-γαλα και εμεις μπορει να βλεπαμε και πυθαρχικο χωρια οτιδηποτε αλλο.

...αν σου γράψω δικιές μου εμπειρίες θα γελάς και θα κλαις μαζί , για το τι σεξιστικά γουρούνια κυκλοφορούν στους δρόμους ανεξαρτήτως εθνικότητας και βιοτικου επιπέδου... και τι τρόπους εφευρίσκουν κάθε φορά για να την πέφτουν...

αλλά έπρεπε να δεις τι σοκ έπαθε ένας μπάτσος που έριχνε παγωτό πάνω στο κεφάλι ενός παπούλη που κοιμόταν , στα σκαλοπ'ατια στην ομόνοια,

όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει μου απάντησε με αγριεμένο ύφος :" τράβα ρε μουν...α !!! ψάχνεις τίποτα ;" και τράβηξα ...αλλά πάνω του ...

ΑΛΛΟ το ένα παράδειγμα όμως και άλλο το άλλο, άλλο οι πολίτες(οι όποιοι...) και άλλο οι φύλακες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...