paschalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εδώ και λίγο καιρό -κανά 15μέρο- η αναβάθμιση μνήμης είναι μονόδρομος. Τις έχω εδώ και 2μιση χρόνια πρπ και πλέον δεν τραβάνε παρά με μεγάλο ζόρι. Με βάση τα χαρακτηριστικά του συστήματος,τι θα προτείνατε ? Να πάω σε άλλη μάρκα ή να πάρω το τρέχον μοντέλο αυτής ? My system
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σύμφωνα με την Albatron, η μητρική δέχεται up to 4 dimms και up to 8GB of memory στα 800MHz maximum. Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή τη στιγμή είσαι με 1GB των 667MHz. Διάλεξες λάθος εποχή για αναβάθμιση μνήμης DDR2 καθώς έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές. Γνώμη μου είναι ανάλογα με τα οικονομικά σου να πας είτε σε άλλο ένα dimm του ενός GB, είτε σε ένα kit των 2*2GB ( αφαιρώντας βέβαια αυτήν που έχεις τώρα ).
paschalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν το διάλεξα εγώ. Η μνήμη μου αποφάσισε μόνη της. Μάλλον θα πάω σε καινούρια μνήμη. Για το 2ο σκέλος,τι θα πρότεινες ? Να πάω σε άλλη μάρκα ή να πάρω το τρέχον μοντέλο αυτής? (Συγνώμη για το πείραγμα,αλλά δεν άντεξα να μη το πω. Είσαι σίγουρος ότι θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να αφαιρέσω την μνήμη ? 100%? Γιατί πίστευα ότι ότι part τα τινάζει,δεν πρέπει να το μετακινούμε αλλά να τα αφήνουμε εκεί μαζί με τα καινούρια. Να μην νιώθουν και μοναξιές τα καημένα)
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχμμ για να καταλάβω.. τα 'παιξε (τίναξε) το dimm ή απλά χρειάζεται πνοή το σύστημα;
paschalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς να είμαι ειδική,νομίζω ότι, εφ'όσον βαράει κλεισίματα κάθε τόσο και δεν αντέχει να παίξω farmville χωρίς να κλείσει,τα έχει παίξει. Για παιχνίδια άλλα δεν έχω επιχειρήσει να παίξω αυτόν τον καιρό,αλλά και εκεί θα έχει την ίδια τύχη.
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι έχει βαρέσει εγκεφαλικά η μνήμη; Αποκλείεται δηλαδή να κλείνει λόγω υπερθέρμανσης ή λόγω ελλιπούς τροφοδοσίας;
paschalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα,για να τελειώνουμε. Άνοιξα ένα τοπικ με συγκεκριμένα πράματα που ζητάω. Το πως ξέρω ότι δεν είναι το α ή το β αλλά το γ,δεν το έβαλα στα ζητούμενα,οπότε βγαίνει εκτός. Μου έδωσες την γνώμη σου για το τι θεωρείς ότι πρέπει να πάρω και εκεί τελειώνει το θέμα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ΟΚ, κάτι θα ξέρεις περισσότερο.. Εγώ να βοηθήσω ήθελα
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τώρα πλέον έχω καταλάβει πού κολλάει η υπογραφή σου Φάνη. (αλλά και 'συ, μαγνήτη έχεις ρε φίλε!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.